reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wlasnie bede miec dokladnie ten sam problem! Teraz mam wizyte 5.06 i mojego lekarza nie ma az do 23 czy 24.06 a ja 22.06 lece do anglii az do 6.07 no i teraz klopot bo nie moze L4 na dkuzej niz miesiac wystawic... :/ kapa totalna!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

A czemu nie może na dłużej wystawić? Ja byłam na wizycie 11.05 . I zwolnienie mam do nastepnej wizyty czyli do 29.06....

reklama
Dziewczyny ogarne ta tabelke na telefonie , wiec płeć itp napiszcie mi na priv !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Ale to kazda z nas ma wysłać Ci wiadomość z danymi? Tak btw- na co w ogóle ta tabelka?

A czemu nie może na dłużej wystawić? Ja byłam na wizycie 11.05 . I zwolnienie mam do nastepnej wizyty czyli do 29.06....
Tak? Kurcze, nie wiedzialam... Bylam swiecie przekonana, ze koze max na 30 dni wystawic... Moze cos mi sie ubzduralo bo po 30 dniach trzeba badania w pracy robic. Eeee... no to bez problemu! Dzieki Ci bardzo! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to kazda z nas ma wysłać Ci wiadomość z danymi? Tak btw- na co w ogóle ta tabelka?
Jest na pierwszej stronie, ty chyba w niej jesteś - sprawdz

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Hej laski ;-) byłam trochę u przyjaciółki, posiedzialysmy na dworzu, wstawiłam nogi na słońce i trochę mnie złapalo. Franek się wyszalal, zjedliśmy obiad i odpoczywamy. Przy okazji trochę z nią poważnie pogadalam , bo przecież ponad rok temu pozyczylismy im niemałe pieniądze niby na 2 tygodnie, a tu rok minął i ani widu, ani słychu. No i trochę się wkurzylam, bo tak jakby dała mi do zrozumienia, ze jej się pali grunt pod nogami, a ze my tak naprawdę poradzimy sobie bez tych pieniędzy. No przepraszam. Sami sobie na to zapracowali, a nas nie stać, żeby tak każdemu pożyczać na wieczne oddanie... dziecko niedługo się urodzi, wyprawkę trzeba szykować... No i powiedziała, że do końca roku postarają się oddać... zobaczymy... ciekawe czy będzie sie normalnie odzywać, czy przestanie...

Hajmal bo ja mam chyba ta cała hipoglikemie, niedocukrzenie, czy jakoś tak. Po słodkim mi skacze, a po normalnym jedzeniu mam całkiem niski i non stop jestem głodna :-/

Też widziałam ten filmik z komunii... W sensie ten co "Piękni i młodzi" grali. Dla mnie to już typowa pokazowa, rodzice nie mają co z kasą robić, ale pewnie nie liczą, że sie zwróci wydatek. Bo nie muszą liczyć. Pewnie komunia jak wesele. Nie popieram tego. Jakie ten dzieciak będzie miał wartości? Kasa, Kasa, kasa. Im więcej tym lepiej. Rodzice chcą się pokazać, chcą dla dziecka jak najlepiej, a nawet nie zdają sobie sprawy z tego jaka tej córce krzywdę wyrzadzaja.
Ja myślę, że powinnaś z nią następnym razem porozmawiać i dać im termin przed urodzeniem się dziecka. Wy potrzebujecie i tyle, nie ich sprawa. Nie mają, to niech pożyczą, żeby Was spłacić.

Dziewczynki ale super te ciuszki...
Ja na 3 czerwca zapisalam sie na polowkowe...
I sie wkurzylam bo do 14.06 mam zwolnienie a moj lekarz jest dopiero 21.06 i nie wiem co mam przez ten tydzien zrobic...potrzebne mi bedzie zwolnienie...i nie wiem czy isc do innego gina czy do rodzinnego zeby na tydzien dali mi zwolnienie...

Idź do ogólnego, wyjaśnij sprawę i powinien Ci bez problemu na ten czas do wizyty u ginekologa wypisać zwolnienie.

Co do zamykania wątku, czy tam tworzenia nowego, to popieram którąś z dziewczyn- czy to ma sens? Stworzymy 2 fora i któreś z nich umrze śmiercią naturalną, bo nie da rady tak pisać i tu i tu. Nie lepiej zostawić tak jak jest? Ja rozumiem, że to jest internet i co się tu wstawi, napisze, tego się nie cofnie, ale z drugiej strony chyba każda z nas ma tego świadomość, a wydaje mi się- mam nadzieję, że macie takie samo wrażenie, że dobrze nam się tu plotuje i wymienia różnymi wiadomościami i nowinkami i szkoda by było, żeby nam się to rozpadło. Tym bardziej, że do naszych porodów jeszcze trochę czasu i fajnie byłoby mieć przez ten czas ze sobą kontakt. No przynajmniej ja tak uważam :)

U mnie laska sprzedaje używane ciuszki i za małe pieniążki kupiłam taki zestaw:
1495454038-aaaaaa.jpeg

1495454047-aaaaaa.jpeg

1495454053-aaaaaa.jpeg

1495454062-aaaaaa.jpeg

1495454068-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne rzeczy!!! Ile zapłaciłaś?

Mozna utworzyć ten zamknięty jak ktos będzie chciał napiaac cos czego nie chce otwarcie , dodać swoja fotke itp a tak to możemy tu działać [emoji4]
Jak zdania sa podzielone co do zamkniętego i otwartego .
Tylko tak jak pisalam z zamkniętym troche to może potrwac bo zajmuje sie nim tylko administratorka.

reklama
Ja juz jadę , ale sie stresuje [emoji3]
P jedzie ze mną oczywiście.

Sunday jak tam weszlas?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry