reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki ale super te ciuszki...
Ja na 3 czerwca zapisalam sie na polowkowe...
I sie wkurzylam bo do 14.06 mam zwolnienie a moj lekarz jest dopiero 21.06 i nie wiem co mam przez ten tydzien zrobic...potrzebne mi bedzie zwolnienie...i nie wiem czy isc do innego gina czy do rodzinnego zeby na tydzien dali mi zwolnienie...

Myśle, ze rodzinny spokojnie da Ci zwolnienie, i chyba łatwiej do niego sie dostać. A inny gin mógłby marudzić (bo nie jesteś jego pacjentka, ito, itd), po co sie wkurzac ;)

Ja dziewczyny byłam myć te samochody i powiem Wam, że jest ok. Mam 4 auta, gdzie trzeba pozabierać bułki, parówki które się nie sprzedały, no to się trochę dźwiga bemarów, ale to nie jest jakieś super ciężkie, a tak to umyć blaty, dać papier, umyć podłogę i tyle. Może 3h roboty będzie. Do tego parówki i mięso do chłodni a bułki gotowe mogę sobie wziąć, bo i tak je wywalają. Sałatki z sałaty lodowej też mogę zabrać do domu, bo też do kubła i mięso takie, które oni dają na kanapki też mogę zabrać. Jutro będę z nią gadać jakie warunki, jeśli chodzi o kasę.
Ja się cieszę, bo jakaś rozrywka dla mnie, do tego trochę kasy i zawsze kanapkę na kolację mam :D

Ja dziewczyny byłam myć te samochody i powiem Wam, że jest ok. Mam 4 auta, gdzie trzeba pozabierać bułki, parówki które się nie sprzedały, no to się trochę dźwiga bemarów, ale to nie jest jakieś super ciężkie, a tak to umyć blaty, dać papier, umyć podłogę i tyle. Może 3h roboty będzie. Do tego parówki i mięso do chłodni a bułki gotowe mogę sobie wziąć, bo i tak je wywalają. Sałatki z sałaty lodowej też mogę zabrać do domu, bo też do kubła i mięso takie, które oni dają na kanapki też mogę zabrać. Jutro będę z nią gadać jakie warunki, jeśli chodzi o kasę.
Ja się cieszę, bo jakaś rozrywka dla mnie, do tego trochę kasy i zawsze kanapkę na kolację mam :D

Jak Ci to pasuje, to super. Bo to ta sama babka, co od mieszkania, o ile pamiętam? To może i ona nie będzie miała do Was nastawienie, jak powiecie o dzidziusiu :)

U mnie laska sprzedaje używane ciuszki i za małe pieniążki kupiłam taki zestaw:
1495454038-aaaaaa.jpeg

1495454047-aaaaaa.jpeg

1495454053-aaaaaa.jpeg

1495454062-aaaaaa.jpeg

1495454068-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale świetne! Mega te ciuszki. Mi się właśnie podobają takie kolory jak na pierwszym i ostatnim zdjęciu białe, szare, beżowe, brązy i granaty ;)

Igusiad super ubranka [emoji4]

Kasia no ja u niej kupowalam [emoji4]
1495454289-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]
O SpiderMan chyba też tam zajrzę ;)

Piękne ciuszki dziewczyny:) Kasia zapisałam sobie te a gu gu, na pewno skorzystam [emoji4] ja dzisiaj zalatwiłam sobie położną, ma mi jeszcze dac znać czy od przyszłego tyg czy za dwa zaczynamy szkołę rodzenia [emoji4] na NFZ oczywiście, tak to bym nie szła[emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie słuchałam serduszka[emoji176], przyszłam do lekarza tylko po odbiór wyników i zapytać o ten pieprzyk do usunięcia bo ostatnio zapomniałam zapytać a tu położna mnie zgarnęła przy okazji [emoji3][emoji170]

[emoji170] synek 10/2017
[emoji307] córeczka 11/2015
[emoji169]aniołek 09/2014
[emoji172]synek 08/2009

reklama
Borutka gratuluje.
Igusiad tylko sie cieszyc :) z toalety rez bo dobre oproznianie jelit w ciazy jest bardo wazne.

No i na takie randkowe zabawy to trzeba uwazac. Lepiej je zostawic na przed finalem :)
(Jak ktos bedzie naturalnie rodzic)

Witaj miska. Wywietrz dom jak tylko przestanie byc czuc oprysk. I nastepnym razem uwazaj albo podejdz do sasiada i popros go zeby Ci dal znac jak bedzie pryskal to ,,pranie pozbierasz" bo do ludzi nie dociera jak to szkodliwe ze nikt tego nie chce wdychac.

Ewka tak to jest byc dobrym. Do nas wystartowali tak po naszym slubie kolega meza z pracy z zona. Z pytaniem co robimy z pieniedzmi z prezentow. My do nich kupujemy material na dom i na koniec zawiedziony komentarz zony kolegi " no to nie bedzie nowego samochodu"
Do tego czasu sie z tego ich podejscia smieje.
To Ty choc wiesz co Ci jest a ja to dalej nic nie wiem. Rano w granicach 80 a po jedzeniu 130 .

Witaj emka, ja prawie tylko na telefonie i powiem Ci cytatow jeszcze nie ogarnelam.

Bum wrzesniowkom watek zostawili. Nowe mamy mogly do nowego dolaczyc. Po porodach i tak watki zamykaja.
Mi chodzilo tylko o pisanie na forum o takich bardziej prywatnych rzeczach, czy publikowanu zdjęć zdjec. Mysle ze sie nie rozstpie temat i dalej bedzie fajnie.

Zajefajne te ciuszki Kasiu. Igusiad bardzo ladne i duzo tego.
Ubranka faktycznie slodkie, jak mlodej urosnie siusiak to sie chyba poplacze. Bo obiecalam mezowi ze wtedy te dziewczece ubranka wystawie :(

Agatki to dobrze, niech sprawdzi a Ty sie oszczedzaj.

Justa idz do rodzinnego ale podejc wczesniej zeby wiedziec czy nie bedzie robil problemow.

An fajnie ze jestes zadowolona.
Kazdy grosz sie liczy.

Trzymam kciukasy !

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry