Zoyka10
Fanka BB :)
U mnie weszla babka z 12.30[emoji2]
Ojojojoj, trzymaj sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie weszla babka z 12.30[emoji2]
Dziewczynki ale super te ciuszki...
Ja na 3 czerwca zapisalam sie na polowkowe...
I sie wkurzylam bo do 14.06 mam zwolnienie a moj lekarz jest dopiero 21.06 i nie wiem co mam przez ten tydzien zrobic...potrzebne mi bedzie zwolnienie...i nie wiem czy isc do innego gina czy do rodzinnego zeby na tydzien dali mi zwolnienie...
30 euroPiękne rzeczy!!! Ile zapłaciłaś?
Ja dziewczyny byłam myć te samochody i powiem Wam, że jest ok. Mam 4 auta, gdzie trzeba pozabierać bułki, parówki które się nie sprzedały, no to się trochę dźwiga bemarów, ale to nie jest jakieś super ciężkie, a tak to umyć blaty, dać papier, umyć podłogę i tyle. Może 3h roboty będzie. Do tego parówki i mięso do chłodni a bułki gotowe mogę sobie wziąć, bo i tak je wywalają. Sałatki z sałaty lodowej też mogę zabrać do domu, bo też do kubła i mięso takie, które oni dają na kanapki też mogę zabrać. Jutro będę z nią gadać jakie warunki, jeśli chodzi o kasę.
Ja się cieszę, bo jakaś rozrywka dla mnie, do tego trochę kasy i zawsze kanapkę na kolację mam
Ale świetne! Mega te ciuszki. Mi się właśnie podobają takie kolory jak na pierwszym i ostatnim zdjęciu białe, szare, beżowe, brązy i granatyU mnie laska sprzedaje używane ciuszki i za małe pieniążki kupiłam taki zestaw:
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
O SpiderMan chyba też tam zajrzęIgusiad super ubranka [emoji4]
Kasia no ja u niej kupowalam [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]