reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nadal czekam ....

Sunday mowilam , tam dziewczynka jest , bo nub taki płaski był [emoji4][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

reklama
Hej dziewczyny;) jutro mnie wypisują do domu:) szyjka ma 2,5 cm jest twarda i trzyma dobrze. W domu oczywiście mam leżeć i dalej przyjmować magnez, luteine i duphaston. No i oczywiście częstsze wizyty u lekarza prowadzacego. Co u was słychać?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Igusiad ale cudowne zakupy ;-)

Dziewczyny! Dziś szalejecie tu widzę. Nie bylo mnie niecałe 2 godziny, a tu 5 stron przybyło! :-) Biore się za czytanie ;-)

Dziewczyny, ja też głównie na tel Was czytam i pisze. Jeśli chodzi o cytaty, to na dole, pod wiadomością która chcecie zacytować jest "+cytat". Zaznaczacie to w jednej lub kilku wiadomościach. Później pod okienkiem, w którym dostajecie posty jest "insert quotes" i to wciskacie i pokazuje Wam wiadomości które zaznaczylyscie. Możecie jakaś usunąć np. I wciskacie "cytuj te wiadomosci" czy jakoś tak i już ;-)
Potem tylko, pod każdą cytowana wiadomością jest coś typu - napisane na... [ QUOTE] i po tym dajcie enter, żeby oddzielilo wiadomość cytowana od Waszej :-) tyle ;-)

Wlasnie bede miec dokladnie ten sam problem! Teraz mam wizyte 5.06 i mojego lekarza nie ma az do 23 czy 24.06 a ja 22.06 lece do anglii az do 6.07 no i teraz klopot bo nie moze L4 na dkuzej niz miesiac wystawic... :/ kapa totalna!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wystawia co 6 tygodni.

Ja myślę, że powinnaś z nią następnym razem porozmawiać i dać im termin przed urodzeniem się dziecka. Wy potrzebujecie i tyle, nie ich sprawa. Nie mają, to niech pożyczą, żeby Was spłacić.

Ona ma pół miliona kredytów + to co od rodziny i od nas pożyczyła. I ciągle narzeka, że nie ma na to, nie ma na to, że z ratą się opóźnia itp i "Ewcia rozumiesz że tu mam niż na gardle"? Teraz siostrze do października ma oddać 40 tysięcy, bo tamta za mąż wychodzi i dziś mi mówi że "przecież Mika ma już na to wesele odlozone, a na nią się wydarlam ze że do października ma jej oddac". We mnie się zgotowalo i nie wytrzymałam! I jej powiedziałam, że to ze ma, nie znaczy że ta jej teraz kasy nie odda. Ze jak pozyczyla to ma oddać i ze nam też bo mamy swoje wydatki, może nam nie brakuje, ale nie będę teraz każdemu pożyczać bez żadnego terminu spłaty. Miały być 2 tygodnie a jest ponad rok. Jeszcze na początku mówił a, ze np "oddam Wam za tydzień bo musiałam samochód oplacic", albo "poczekacie jeszcze ze 2 tygodnie?" Bo coś znów niby jej wypadlo. A od ponad pół roku w ogóle tematu nie ma a ciągle słyszę, ze a to kaczkę na obiad robiła, a to na zakupach byli, a to jej mąż sobie grę za 150 zł kupił, a to tu jedzie, to tu... Do do mnie ma 45 km i w zeszłym tyg 3x na kawie była. Paliwo też przecież kosztuje! No i niby do końca roku odda. Wiem że wcześniej nawet nie ma takiej opcji więc nie będę sie kłócić...

Sorry za te żale, ale musiałam to z siebie wyrzucić, męża nie ma w domu, a Franek mnie nie rozumie :-)

Ja juz jadę , ale sie stresuje [emoji3]
P jedzie ze mną oczywiście.

Sunday jak tam weszlas?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Trzymam kciuki :-)

Ja dziewczyny byłam myć te samochody i powiem Wam, że jest ok. Mam 4 auta, gdzie trzeba pozabierać bułki, parówki które się nie sprzedały, no to się trochę dźwiga bemarów, ale to nie jest jakieś super ciężkie, a tak to umyć blaty, dać papier, umyć podłogę i tyle. Może 3h roboty będzie. Do tego parówki i mięso do chłodni a bułki gotowe mogę sobie wziąć, bo i tak je wywalają. Sałatki z sałaty lodowej też mogę zabrać do domu, bo też do kubła i mięso takie, które oni dają na kanapki też mogę zabrać. Jutro będę z nią gadać jakie warunki, jeśli chodzi o kasę.
Ja się cieszę, bo jakaś rozrywka dla mnie, do tego trochę kasy i zawsze kanapkę na kolację mam :D

To całkiem spoko praca. I jakieś pyszne kanapeczki możesz jeść, no no... ;-) domyślam się, że nie sprzedają zwykłych kanapek z pasztetem, tylko pewnie pełen wypas :-D

Słyszałyście-Zbigniew Wodecki nie żyje. masakra. Ale to życie jest niewiadome...:no2:

Hej dziewczyny;) jutro mnie wypisują do domu:) szyjka ma 2,5 cm jest twarda i trzyma dobrze. W domu oczywiście mam leżeć i dalej przyjmować magnez, luteine i duphaston. No i oczywiście częstsze wizyty u lekarza prowadzacego. Co u was słychać?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Super! Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :-)
My czekamy na wieści, bo dziś duzo dziewczyn wizytuje ;-)

Słyszałyście-Zbigniew Wodecki nie żyje. masakra. Ale to życie jest niewiadome...:no2:

O masz... jednak go nie uratowali...
Jeszcze jeszcze nie słyszałam o tym, bo w Internecie oglądam zaległy i dzisiejszy odcinek "Drugiej szansy". Będzie sie działo ;-)

Emka nie, mierze 2- 3 razy dziennie. Na czczo i potem po obiedzie lub kolacji jak nie zapomne.

Sunday gratulacje. Czekam na reszte dobrych wiesci.

Aniu super ze wracasz do domu. Mowili Ci cos o pesaze ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze jeszcze nie słyszałam o tym, bo w Internecie oglądam zaległy i dzisiejszy odcinek "Drugiej szansy". Będzie sie działo ;-)
Jak to dzisiejszy? :o

Można już obejrzeć dzisiejszy odcinek?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry