Ewka ja mam takie wyniki na czczo. Dzis po kilku niedużych kawalkach pizzy mialam 126.
Lili cudo
az mi sie oczy same smieja.
Anja musze poszukac informacji czy mozna ja pic w ciazy. Widzialam w aptece tabletki i herbatę.
Glukometr mam cera chek. Paski mam na recepte a o igly maz zapyta. Na razie nie zmienialam tylko przetre wacikiem.
Natasza ciesz sie ze mezowi sie chce. Mojemu sie nie chce, a brakuje odrobinke zeby skonczyc. Juz mu cuda na pieterku obiecalam, moze jak bedzie na tatusiowym to cos podciagnie. dzwi i parapety od grudnia w garazu stoja, nie moga na poddasze dojsc.
Ja tez bym chyba na ta komunie nie poszla.
Mialam nie sympatyczna komunijna przeprawe w zeszlym roku u chrzesniaka. Kiedy 5 lat temu przeprowadzilismy sie do domu to po parapetowce jego rodzice urwali kontakt. W marcu przed komunia zadzwonila chrzesnika babcia z żądaniem ze ona sobie wymyslila zebym mlodemu kupila lancuch nie lancuszek za 1 tys oczywiście po za innymi prezentami. Zatkalo mnie a maz powiedzial ze nie jedzie na komunie, po 3 tyg zadzwonila mama i mowi ze nie dalam im odpowiedzi co mlodemu kupuje. Wtedy rozgrzalo mnie na maxa. Poszlam na komunie sama dalam mu w kopercie 500 zl poniewaz uwazam ze tyle bylo odpowiednio duzo. Myslalam ze go zlapie pod kosciolem ale niestety musialam pojechac do domu, z tym ze zaraz sie zmylam. Nie spodziewalam sie czegos takiego. Za rok moj mlody ma komunie, na raze mu wciskam kit ze zadnego przyjecia nie bedzie i zadnych prezentow tez nie, niech nie mysli tylko o kasie i pierdolach.
Trzymam kciuki za wizyty, zeby bylo wszystko dobrze.
Z tymi coreczka mamusi to nie zawsze tak jest dla mnie najbliższy byl tata z mama nie mialam dobrego kontaktu. Tata pozwalal mi sie realizowac a mama ograniczala. Dalej nie mamy dobrego kontaktu w sumie.
Dziewczyny nie myslalyscie czasem zeby zamknac ten watek , czasem chciala bym cos napisac, zdjecie wrzucic a nie chce zeby cały internet widział
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom