reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie mamusie ;)
Hejka [emoji4]

U mnie tak gorąco, ze sie juz rozstapiam !
Ale dziś z młoda wybywam na ogrodek do mojej mamy [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t3d [emoji272]

U mnie też upał a ja się roztapiam w pracy i chyba muszę się wyrwać na chwilę do sklepu po lody. W ogóle u mnie ruch w domu robimy elewację więc czasu mam niewiele ale staram się być na bieżąco. Mi też zaczynają puchnąć stopy i palce także pierścionków już dziś nie zakładałam.

reklama
Ja już po badaniu i przeżyłam jakoś wypicie tego świństwa :D teraz do 15 czekam na wyniki :)
U mnie też baaardzo ciepło dzisiaj, może do dziadków na ogródek pojadę bo szkoda pogody :)
Kurde... Jestem z siebie dumna ha ha ha kiedyś mdlalam co pobranie krwi a teraz 3 w jedenastu dzien i nic :) czego się dla dzidziusia nie zrobi :)

A ja zgerzeszylam zaupke chińska barszcz czerwony pozeram [emoji33]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Cześć dziewczyny!
Tym razem mnie w nocy orgie w pociągu (?!) się śniły [emoji23].
Jakiś bakcyl mnie i córkę atakuje- czas się zbroić. Już od rana witaminki i *spam* na gardło.
Dziś chyba przerwa od słońca i odpoczynek w domu.

Paulinkamalinka - córeczka taka śliczna i zawstydzona :) powodzenia życzę przy leczeniu ząbków- oby tak jak u mnie znieczulenie nawet nie było przydatne :)

Paulinkamalinka super zdjęcia :-)

Ja kiedyś zrobiłam ze 2 łyczki Warki 0% jakiejś cytrynowej, ale już nie próbuje nawet, bo czytałam, że te piwa 0% mogą mieć nawet 0.5 % alkoholu w swojej zawartości.

Mój mąż też twierdzi, że piwa oznaczone "0%" wcale nie są, a raczej nie muszą być całkowicie wolne od alkoholu. Na etykiecie drobnym druczkiem każdy producent musi umieścić informację np. "może zawierać max 0,5% alkoholu". Może, nie musi!
Link do: Piwo (bez?)alkoholowe - Piwolog radzi ...

Zauważyłyście, że coraz częściej zdarza nam się pisać coś w stylu "ktoś coś fajnego napisał, ale nie pamiętam to". Haha! Ciążowa sieczka z mózgu tuż tuż! [emoji23]

Co ja bym dała żeby bezkarnie posiedzieć sobie na słoneczku i się po prostu prażyć... a tu ani ciąża nie pozwala za bardzo, a do tego mam zmiany bielacze na coraz większej powierzchni :( któraś z Was ma coś takiego?

A jeszcze mam takie pytanie. Jak idziecie na słońce to jakich kremów przeciwsłonecznych używacie ?
Ja używam kremu z wysokim filtrem razem z córką (Babydream). Ale przerzucimy się na balsam (lepsza konsystencja). Niestety muszę, bo w zeszłym roku poparzyłam dłonie i problemy ze skórą jeszcze się ciągną :(
A co do wózka, to z doświadczenia, jeśli planujecie drugie maleństwo, to kupcie nowy. My niestety musieliśmy sprzedać za grosze ten używany od córki, bo zaczynał rdzewieć i teraz od nowa kupowanie...

Ja89- ooo Tutek! Ślicznie wyglądają te kolory! :)
U mnie już zaczyna się ta kreseczka pojawiać. Jest dość blada i na razie kończy się 2 cm pod pępkiem.

Pięknie! :D zastanawiałam się naad tym 3d też, ale u nas to dodatkowy kosszt 70zl :/ a już samo polowkowe prawie 300, także chyba szkoda mi kasy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My będziemy dopłacać 99zł... ale tylko jeśli zdjęcia i film wyjdą, bo może się okazać, ż guzik widać ;)

Miłego dnia!

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+3

Ja dzisiaj się wybieram na panienski, jedziemy nad jezioro jakiś grill i one idą potem na impreze a ja z koleżanką która też w ciazy do domu ;)

Lini na brzuchu nie mam ale mam więcej włosów ;p a ze jestem blondynka to jak na chwilę odkryłam brzuch na sloncu to cały się swiecil od tych białych włosków ;p

Mi właśnie dzownili potwierdzić wizyte i pytalam o te 4D , powiedzieli , ze w cenie - wiec nie moge doczekać sie poniedziałku i 15:30 [emoji4]

1495174489-aaaaaa.jpeg

To i ja się pochwalę [emoji2]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Świetna kareta! I jaki fajoski psiak! :-)

My wczoraj zrobiliśmy sobie na obiad grilla, pyszne skrzydełka wyszły, tylko, że ze słońcem przesadziłam, nogi sobie spiekłam, całą noc pieczenie mnie budziło.
A co do piwa 0% to na początku ciąży mnie strasznie ciągnęło, a teraz w ogóle nie mam ochoty.
Ostatnio cały czas przeglądam oferty wózków i naprawdę nie wiem jaki kupić. Na pewno 3 w 1 ale nie mogę znaleźć fajnego modelu w odpowiedniej cenie, bo szukam tak maksymalnie do 1500. Może polecicie coś fajnego [emoji5]️
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji175]

Ja mam wózek tej firmy i jestem bardzo zadowolona ceny są w miarę przystępne jakościowo wózki są naprawdę dobrze wykonane więc warto się nad nimi zastanowić. Produkuje je mała firma z podkarpacia więc nie są rozreklamowane
Link do: Edrema - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry