Pięknie!
zastanawiałam się naad tym 3d też, ale u nas to dodatkowy kosszt 70zl :/ a już samo polowkowe prawie 300, także chyba szkoda mi kasy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże Spark, gdzie Ty mieszkasz, że za połówkowe aż tyle wołają?!
Moje miasto jest z reguły drogie. Jeśli chodzi o właściwie wszystkie towary. Mamy tu kopalnię i elektrownię, a tam ludzie pracujący zarabiają naprawdę duże pieniądze, wiec przez wzgląd na to, ceny na rynkach lokalnych są niejednokrotnie wyższe niż np. w dużo większej Łodzi, czy Częstochowie. A mimo to, ja za usg połówkowe w 3D płacę 150 złotych. A wszystko będę miała nagrane na pendriva, więc jestem w szoku, że gdzieś wołają za to 3 stówy
Tak w ogóle, to cześć dziewczyny!
paulinkamalinka gratuluję maleństwa. Super wygląda
Co do piwa, to ja nie piję. Jakoś nie mam przekonania nawet do tych 0%, tym bardziej, że szukając informacji a ten temat można znaleźć wiele sprzecznych danych, więc odpuszczam. Wprawdzie mam czasem ochotę na piwko, ale jestem w stanie się powstrzymać i jakoś daję radę
Jeśli chodzi o pogodę, to u mnie chyba też ciepło, bo ludzie porozbierani chodzą. Ja siedzę w pracy, chłodzi mnie klima, więc daję radę. Gorzej jak wyjdę z pracy i rozpłynę się na chodniku
Miłego piątku drogie Panie