reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzień dobry Kobitki. Ja już nie śpię od 6 godziny ale teraz zwlekłam się z wyra. Wreszcie kupiłam wózek :) Używany ale mój wymarzony. Polowałam polowałam i upolowałam. Może trochę wcześnie ale bałam się, że później takiego nie znajdę. Oprócz tego miałam wczoraj badania krwi i moczu i wyniki krwi trochę odbiegają od normy... Gina mam 1 czerwca USG 29 maja więc poczekam już, nie będę szła specjalnie jak niedługo mam termin wizyty szczególnie, że do ginekolog o termin ciężko... Życzę wszystkim miłego dnia :)

aha... Czy Wam też pojawiła się już ciemna kreseczka na brzuchu? Ja mam i to dość wyraźną od dwóch tygodni.

reklama
dzień dobry Kobitki. Ja już nie śpię od 6 godziny ale teraz zwlekłam się z wyra. Wreszcie kupiłam wózek :) Używany ale mój wymarzony. Polowałam polowałam i upolowałam. Może trochę wcześnie ale bałam się, że później takiego nie znajdę. Oprócz tego miałam wczoraj badania krwi i moczu i wyniki krwi trochę odbiegają od normy... Gina mam 1 czerwca USG 29 maja więc poczekam już, nie będę szła specjalnie jak niedługo mam termin wizyty szczególnie, że do ginekolog o termin ciężko... Życzę wszystkim miłego dnia :)

aha... Czy Wam też pojawiła się już ciemna kreseczka na brzuchu? Ja mam i to dość wyraźną od dwóch tygodni.
Ja nie mam narazie kreski a powiem szczerze że chciałabym :D

Hej dziewczyny :) wiem, ze byl juz tutaj taki temat, ale zapytam raz jeszcze. Ktora z was pije jakies piwa bezalkoholowe i jakie konkretnie?

12.10.2017 [emoji480]
Ja to jestem chyba ekspertem w tej dziedzinie :D Pije Lechy Free i Carlsbergi free ale nie wiecej niz jedno co mniej wiecej 8h. Ja za to pije wina bezalkoholowe :D Sa w centrum wina takie, ktore naztwaja sie FRE i sa obrzydliwie niedobre ale... ostatnio w sklepie z winami pan mi polecil takie cudo i z reka na sercu: smakuje jak prawdziwe polslodkie wino! Co do zawartosci alkoholu... Taka sama zawartosc po wypiciu jednego takiego piwa jest jak np. Zjesz pieczywo razowe.
U mnie to piwo i wino maja raczej symboliczny charakter, na majowke bylismy na mazurach na splywie kajakowym nasz 23 osobowa ekipa. Wieczorem ognisko, grill, wszyscy pija a ja mam jak ten łoś siedziec i sie na nich patrzec.. Jesli te piwa bylyby szkodliwe to oczywiscie bym z nich zrezygnowala ale czytalam o tym troche i JEDNO 330ml nie ma wplywu, to sa tak male dawki, ze serio jest ok.
1495173998-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mamusie wczoraj miałyśmy usg Zobacz załącznik 807088 Zobacz załącznik 807087 polowkowe, wszystko jest super, Zuzia jest nawet o dwa dni większa, także rośnie maleństwo. :) waży 306g (19tydz.) :) tylko do zdjęć pozować nie chce jeśli chodzi o mnie to moje wyniki też są bardzo dobre, teraz zabieram się za zęby w pon. mam dentystę, pytałam lekarza czy znieczulenie dla kobiet w ciąży może w jakiś sposób zaszkodzić, powiedział że absolutnie nie, jedyne co może zaszkodzić to chory ząb. :) więc zabieram się za leczenie :)
Pięknie! :D zastanawiałam się naad tym 3d też, ale u nas to dodatkowy kosszt 70zl :/ a już samo polowkowe prawie 300, także chyba szkoda mi kasy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki...
Ewkaa te globulki bez recepty sa...
Agatki trzymam kciuki za glukoze...nie znosze tego swinstwa..
Paulinka super dzidzia gratulacje..
A co do piwa bezalkoholowego ja tez czasem 1 wypije jak mnie najdzie ochota...
Milego dzionka

My wczoraj zrobiliśmy sobie na obiad grilla, pyszne skrzydełka wyszły, tylko, że ze słońcem przesadziłam, nogi sobie spiekłam, całą noc pieczenie mnie budziło.
A co do piwa 0% to na początku ciąży mnie strasznie ciągnęło, a teraz w ogóle nie mam ochoty.
Ostatnio cały czas przeglądam oferty wózków i naprawdę nie wiem jaki kupić. Na pewno 3 w 1 ale nie mogę znaleźć fajnego modelu w odpowiedniej cenie, bo szukam tak maksymalnie do 1500. Może polecicie coś fajnego [emoji5]️
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji175]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.
Bebetto torino np., tylko 2w1 1350 ostatnio w promocji, a 3w1 to już ok 1800...

Ponoć całkiem ok jest amelis pro i już powinnaś się zamieścić w cenie, Pani w sklepie nam polecala :)

W ogóle w Zabrzu w Bocku jutro targia bebetto i cybexa, mają być przeceny! :)

Mi na tej linii ciemne włoski, nawet mój się śmieje, że mi się robi ;)

reklama
A jeszcze mam takie pytanie. Jak idziecie na słońce to jakich kremów przeciwsłonecznych używacie ?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko anthelios z la roche posay, poczytaj o skladach kremow na blogu "sroka o"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry