reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie mamusie ;)
Hejka [emoji4]

U mnie tak gorąco, ze sie juz rozstapiam !
Ale dziś z młoda wybywam na ogrodek do mojej mamy [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t3d [emoji272]

U mnie też upał a ja się roztapiam w pracy i chyba muszę się wyrwać na chwilę do sklepu po lody. W ogóle u mnie ruch w domu robimy elewację więc czasu mam niewiele ale staram się być na bieżąco. Mi też zaczynają puchnąć stopy i palce także pierścionków już dziś nie zakładałam.

reklama
Ja już po badaniu i przeżyłam jakoś wypicie tego świństwa :D teraz do 15 czekam na wyniki :)
U mnie też baaardzo ciepło dzisiaj, może do dziadków na ogródek pojadę bo szkoda pogody :)
Kurde... Jestem z siebie dumna ha ha ha kiedyś mdlalam co pobranie krwi a teraz 3 w jedenastu dzien i nic :) czego się dla dzidziusia nie zrobi :)

A ja zgerzeszylam zaupke chińska barszcz czerwony pozeram [emoji33]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Cześć dziewczyny!
Tym razem mnie w nocy orgie w pociągu (?!) się śniły [emoji23].
Jakiś bakcyl mnie i córkę atakuje- czas się zbroić. Już od rana witaminki i *spam* na gardło.
Dziś chyba przerwa od słońca i odpoczynek w domu.

Paulinkamalinka - córeczka taka śliczna i zawstydzona :) powodzenia życzę przy leczeniu ząbków- oby tak jak u mnie znieczulenie nawet nie było przydatne :)

Paulinkamalinka super zdjęcia :-)

Ja kiedyś zrobiłam ze 2 łyczki Warki 0% jakiejś cytrynowej, ale już nie próbuje nawet, bo czytałam, że te piwa 0% mogą mieć nawet 0.5 % alkoholu w swojej zawartości.

Mój mąż też twierdzi, że piwa oznaczone "0%" wcale nie są, a raczej nie muszą być całkowicie wolne od alkoholu. Na etykiecie drobnym druczkiem każdy producent musi umieścić informację np. "może zawierać max 0,5% alkoholu". Może, nie musi!
Link do: Piwo (bez?)alkoholowe - Piwolog radzi ...

Zauważyłyście, że coraz częściej zdarza nam się pisać coś w stylu "ktoś coś fajnego napisał, ale nie pamiętam to". Haha! Ciążowa sieczka z mózgu tuż tuż! [emoji23]

Co ja bym dała żeby bezkarnie posiedzieć sobie na słoneczku i się po prostu prażyć... a tu ani ciąża nie pozwala za bardzo, a do tego mam zmiany bielacze na coraz większej powierzchni :( któraś z Was ma coś takiego?

A jeszcze mam takie pytanie. Jak idziecie na słońce to jakich kremów przeciwsłonecznych używacie ?
Ja używam kremu z wysokim filtrem razem z córką (Babydream). Ale przerzucimy się na balsam (lepsza konsystencja). Niestety muszę, bo w zeszłym roku poparzyłam dłonie i problemy ze skórą jeszcze się ciągną :(
A co do wózka, to z doświadczenia, jeśli planujecie drugie maleństwo, to kupcie nowy. My niestety musieliśmy sprzedać za grosze ten używany od córki, bo zaczynał rdzewieć i teraz od nowa kupowanie...

Ja89- ooo Tutek! Ślicznie wyglądają te kolory! :)
U mnie już zaczyna się ta kreseczka pojawiać. Jest dość blada i na razie kończy się 2 cm pod pępkiem.

Pięknie! :D zastanawiałam się naad tym 3d też, ale u nas to dodatkowy kosszt 70zl :/ a już samo polowkowe prawie 300, także chyba szkoda mi kasy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My będziemy dopłacać 99zł... ale tylko jeśli zdjęcia i film wyjdą, bo może się okazać, ż guzik widać ;)

Miłego dnia!

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+3

Ja dzisiaj się wybieram na panienski, jedziemy nad jezioro jakiś grill i one idą potem na impreze a ja z koleżanką która też w ciazy do domu ;)

Lini na brzuchu nie mam ale mam więcej włosów ;p a ze jestem blondynka to jak na chwilę odkryłam brzuch na sloncu to cały się swiecil od tych białych włosków ;p

Mi właśnie dzownili potwierdzić wizyte i pytalam o te 4D , powiedzieli , ze w cenie - wiec nie moge doczekać sie poniedziałku i 15:30 [emoji4]

1495174489-aaaaaa.jpeg

To i ja się pochwalę [emoji2]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Świetna kareta! I jaki fajoski psiak! :-)

My wczoraj zrobiliśmy sobie na obiad grilla, pyszne skrzydełka wyszły, tylko, że ze słońcem przesadziłam, nogi sobie spiekłam, całą noc pieczenie mnie budziło.
A co do piwa 0% to na początku ciąży mnie strasznie ciągnęło, a teraz w ogóle nie mam ochoty.
Ostatnio cały czas przeglądam oferty wózków i naprawdę nie wiem jaki kupić. Na pewno 3 w 1 ale nie mogę znaleźć fajnego modelu w odpowiedniej cenie, bo szukam tak maksymalnie do 1500. Może polecicie coś fajnego [emoji5]️
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji175]

Ja mam wózek tej firmy i jestem bardzo zadowolona ceny są w miarę przystępne jakościowo wózki są naprawdę dobrze wykonane więc warto się nad nimi zastanowić. Produkuje je mała firma z podkarpacia więc nie są rozreklamowane
Link do: Edrema - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry