- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Super!! Gratuluję Kochana i swietujcie caaaly dzień [emoji5]Hej, ja wlasnie wrocilam z polowkowych. MAMY SYNA! Chlopak jak sie patrzy! Byl odworcony plecami i musialam wypic czekolade i isc na 15 minut spaceru. Jak wrocilismy to buzka byla no i sisiak! Ale sie ciesze! Sprawdzil mi sie i kalendarz chinski i to z katem sisaka na pierwszym usg.
Dzisiaj swietujemy! I zamawiamy pierwsze pampersy z fodo.pl
Zdrowy, piekny, wielki chlop
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Zoyka10
Fanka BB :)
Hej, ja wlasnie wrocilam z polowkowych. MAMY SYNA! Chlopak jak sie patrzy! Byl odworcony plecami i musialam wypic czekolade i isc na 15 minut spaceru. Jak wrocilismy to buzka byla no i sisiak! Ale sie ciesze! Sprawdzil mi sie i kalendarz chinski i to z katem sisaka na pierwszym usg.
Gratulacje!
U
użytkownik 1723
Gość
Hej, ja wlasnie wrocilam z polowkowych. MAMY SYNA! Chlopak jak sie patrzy! Byl odworcony plecami i musialam wypic czekolade i isc na 15 minut spaceru. Jak wrocilismy to buzka byla no i sisiak! Ale sie ciesze! Sprawdzil mi sie i kalendarz chinski i to z katem sisaka na pierwszym usg.
No to gratulacje! Kolejny facet będzie
U mojego Szymka w grupie przedszkolnej jest 21 chłopców na 25 dzieci.. I u mnie będzie drugi chłopiec. A gdzie kobiety się pytam?! ;-);-):-)
nutka83
Gratulacje [emoji5]️Hej, ja wlasnie wrocilam z polowkowych. MAMY SYNA! Chlopak jak sie patrzy! Byl odworcony plecami i musialam wypic czekolade i isc na 15 minut spaceru. Jak wrocilismy to buzka byla no i sisiak! Ale sie ciesze! Sprawdzil mi sie i kalendarz chinski i to z katem sisaka na pierwszym usg.
użytkownik 1723
Gość
Hejka Dziewczynki! Ja już po małych zakupach. zaraz biore sie za leczo-nagotuje gar na dzis i jutro
No i sprzatanie mnie czeka-nie duze bo w niedziele caly dzien sprzątałam i zrobilam mega czystke w kuchni i łazience ale jednak.. Potem oczywiście po przedszkolu z 2 h na placu spędzimy i jeszcze laurke na koniec przedszkola bedziemy robic, wiec dzien zaplanowany caly..
Trzymacie się słonecznie! :-):-)
No i sprzatanie mnie czeka-nie duze bo w niedziele caly dzien sprzątałam i zrobilam mega czystke w kuchni i łazience ale jednak.. Potem oczywiście po przedszkolu z 2 h na placu spędzimy i jeszcze laurke na koniec przedszkola bedziemy robic, wiec dzien zaplanowany caly..
Trzymacie się słonecznie! :-):-)
U
użytkownik 1723
Gość
A to moje dzisiejsze zakupy w biedronce [emoji5]️
madagos
Ja mam ta poduszke od dwoch dni i jestem bardzo zadowolona. Wygodnie sie spi. Kregoslup w jednej lini jest, nie trzeba innych poduszek. Podparcie dla brzucha i miedzy nogami. Kupuj!Zastanawialam sie nad ta poduszką bo nigdy nie uzywalam.. Jakie ta poducha ma właściwie zadanie/korzyści ? Co ona daje?
reklama
No to gratulacje! Kolejny facet będzie
U mojego Szymka w grupie przedszkolnej jest 21 chłopców na 25 dzieci.. I u mnie będzie drugi chłopiec. A gdzie kobiety się pytam?! ;-);-):-)
Serio ostatnimi czasy jest taka tendencja, że chłopaków rodzi się dużo, a dziewczynek jak na lekarstwo. U mnie w pracy, jak tatusiowie przychodzą deklarować noworodki, to lwią część stanowią właśnie chłopcy. Wasze córki będą miały w przyszłości możliwość wybierania i przebierania w chłopakach
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.