reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gratulacje kolejnego chłopca na wątku [emoji5]

Ja sobie sprzątam mieszkanie powolutku w zasadzie została mi jeszcze tylko łazienka. I jak kolega bd miał przedłużacz to chyba ogarne samochód. Bo na zewnątrz ciepło ale nie ma słoneczka więc pogoda w sam raz na taką robotę. A nasze małe chyba zadowolone ze nie lezymy na kanapie tylko jedziemy na szmacie bo buszuje po brzuchu ze hoho [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów malucha :( Obecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza:sad: Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać?? :(

Kurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów malucha :( Obecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza:sad: Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać?? :(
Niemartw się ja w pierwszej ciąży też poczułam ruchy po 20 tyg

Hej, ja wlasnie wrocilam z polowkowych. MAMY SYNA! Chlopak jak sie patrzy! Byl odworcony plecami i musialam wypic czekolade i isc na 15 minut spaceru. Jak wrocilismy to buzka byla no i sisiak! Ale sie ciesze! Sprawdzil mi sie i kalendarz chinski i to z katem sisaka na pierwszym usg.
Dzisiaj swietujemy! I zamawiamy pierwsze pampersy z fodo.pl
Zdrowy, piekny, wielki chlop :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje synka!! :)

Witajcie dziewczyny!

Jak możecie tak wcześnie wstawać?! :D Podziwiam. Ja przed 9-tą nie mogę zwlec się z łóżka. Fakt, że chodzę spać po 1 :p

U nas dziś pięknie, słonecznie... :cool2: Więc dziś znowu będę leżeć i odpoczywać. Miłą odmiana po tych szaroburych dniach.

1495095138-aaaaaa.jpeg

A to moje dzisiejsze zakupy w biedronce [emoji5]️

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.
Maja poduszke ? I za ile ?

Ja mam 20 tygodni 2 dni i też nic nie czuję. U lekarza byłam ostatnio i mówił, że do 22 tygodnia poczuję.

Witam was dziewczynki, ja po sniadaniu i zaraz wypije kawe i ciastko, bo juz za mna chodzilo. Potem zrobie obiad i ide na spacer, moze znajde miejsce do lezenia. Mam cholera alergie na trawy, wiec moze byc tak, ze pojde i uciekne :p
Co dajecie do leczo? Tak jakos za mna chodzi. I jeszcze mam pytanie o sny, czy wy tez macie koszmary ? Mi sie ciagle sni, ze sie z kims kloce, albo inne nieprzyjemne rzeczy i potem budze sie wystraszona, dzisiaj to nawet mnie brzuch bolal.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry