reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gratulacje kolejnego chłopca na wątku [emoji5]

Ja sobie sprzątam mieszkanie powolutku w zasadzie została mi jeszcze tylko łazienka. I jak kolega bd miał przedłużacz to chyba ogarne samochód. Bo na zewnątrz ciepło ale nie ma słoneczka więc pogoda w sam raz na taką robotę. A nasze małe chyba zadowolone ze nie lezymy na kanapie tylko jedziemy na szmacie bo buszuje po brzuchu ze hoho [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów malucha :( Obecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza:sad: Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać?? :(

Kurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów malucha :( Obecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza:sad: Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać?? :(
Niemartw się ja w pierwszej ciąży też poczułam ruchy po 20 tyg

Hej, ja wlasnie wrocilam z polowkowych. MAMY SYNA! Chlopak jak sie patrzy! Byl odworcony plecami i musialam wypic czekolade i isc na 15 minut spaceru. Jak wrocilismy to buzka byla no i sisiak! Ale sie ciesze! Sprawdzil mi sie i kalendarz chinski i to z katem sisaka na pierwszym usg.
Dzisiaj swietujemy! I zamawiamy pierwsze pampersy z fodo.pl
Zdrowy, piekny, wielki chlop :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje synka!! :)

Witajcie dziewczyny!

Jak możecie tak wcześnie wstawać?! :D Podziwiam. Ja przed 9-tą nie mogę zwlec się z łóżka. Fakt, że chodzę spać po 1 :p

U nas dziś pięknie, słonecznie... :cool2: Więc dziś znowu będę leżeć i odpoczywać. Miłą odmiana po tych szaroburych dniach.

1495095138-aaaaaa.jpeg

A to moje dzisiejsze zakupy w biedronce [emoji5]️

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.
Maja poduszke ? I za ile ?

Ja mam 20 tygodni 2 dni i też nic nie czuję. U lekarza byłam ostatnio i mówił, że do 22 tygodnia poczuję.

Witam was dziewczynki, ja po sniadaniu i zaraz wypije kawe i ciastko, bo juz za mna chodzilo. Potem zrobie obiad i ide na spacer, moze znajde miejsce do lezenia. Mam cholera alergie na trawy, wiec moze byc tak, ze pojde i uciekne :p
Co dajecie do leczo? Tak jakos za mna chodzi. I jeszcze mam pytanie o sny, czy wy tez macie koszmary ? Mi sie ciagle sni, ze sie z kims kloce, albo inne nieprzyjemne rzeczy i potem budze sie wystraszona, dzisiaj to nawet mnie brzuch bolal.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry