- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
xjennyx
Fanka BB :)
Xjennyx ja na początku też nie chciałam znać płci, ale juz mnie drażni to, ze oglądam ciągle białe, szare, żółte i zielone ciuszki
Nie chce wszystkiego różowego, czy niebieskiego, ale nawet pieluszki w wielopakach sa przeważnie albo z rozem, albo z niebieskim ;-)
Haha tak, dla logistyki może by sie przydało. Przy pierwszej córci też nie wiedzieliśmy do końca. Moja babcia np. nie chciała wierzyć, że naprawdę nie wiemy. Mój mąż mówi, ze juz nie ma w życiu żadnych niespodzianek, to możemy sobie zrobić jedną. a mi jest mówić szczerze obojętne. Mogłabym sie lekarki zapytać i mu nie mówić, ale jak ma być niespodzianka to dla wszystkich
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Woow ja bym nie wytrzymała, ale z drugiej strony to będzie taka piekna niespodziankaPytała czy chce wiedzieć, ale nie chce [emoji4]co sie urodzi to bedzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj pospalam dość długo z moim maluszkiem, w międzyczasie oczywiście wyprawiłam córkę do szkoły. O 14 kończy lekcje i idziemy na szczepienie przeciwko tężcowi bo ostatnie miała jako 5 czy 6 latka wiec chyba już czas a w czerwcu jedzie na wycieczkę szkolna tygodniowa wiec wole żeby miała świeże
Pogoda oczywiście piękna
Spark
Ja niestety nie. Teraz w pracy, wrócę o 17 muszę porządek krolikom zrobić, podjechać do mamy itd. :/ a już padamTo widze ze dzis wszystkie leniuchujemy ja tez mam obiad z wczoraj...mieszkanie posprzatane...posciel sie pierze...wiec mam juz luzik...
Po poludniu czeka mnie wizyta u gina a potem 1.5 h w kosciele...dobrze ze jeszcze tylko dwa dni...
A w sobote jade z synem na wycieczke do Krakowa...w niedziele znow Komunia...a od poniedzialku wreszcie wszystko do normy wroci...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Mój pierwszy maleńki ruch w ok 19+0, potem spokój i od dwóch dni dopiero wieczorkiem tylko malenki kopniaczki, także spokojnie :*Kurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów malucha Obecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam mamusie mam pytanie odnośnie ruchów . Zaczęłam je czuć w 15 tygodniu na początku słabe później coraz mocniej i częściej od 2 dni mała kopie ale wydaje mi się ze nie tak często jak na początku ... zdażyło się ze mała rano budziła mnie kopniakami a teraz cisza . Kopie i widzę jak się rusza w brzuchu Ala chyba nie tak często . Obecnie jestem 19 tygodniu co myślicie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spokojnie, ja teraz jestem w trzeciej ciąży a ruchy poczułam dużo później niż większość Dziewczyn tutaj także nic się nie martw, lada dzien poczujeszKurczę dziewczyny, tak się zastanawiam, czy u mnie wszystko jest w porządku, bo w ogóle nie czuję jeszcze ruchów malucha Obecnie jestem w 19+6 i jeszcze nie zdarzyło mi się nic poczuć. Czytam Was, że Wasze dzieciaczki szaleją, kopią, wiercą się, a u mnie cisza Wiem wprawdzie, że w pierwszej ciąży ruchy wyczuwalne są później, no ale ileż można czekać??
Wiem ze czekanie jest dość stresujące zwłaszcza kiedy ktoś inny w tym samym czasie już czuje ale uwierz mi ze naprawdę masz jeszcze na to czas i wszystko jest w porządku
Ja myśle ze na tym etapie to wszystko jest w normie , mimo wszystko to dzidziuś jest jeszcze malutki i mamy prawo nie czuc regularnych ruchówWitam mamusie mam pytanie odnośnie ruchów . Zaczęłam je czuć w 15 tygodniu na początku słabe później coraz mocniej i częściej od 2 dni mała kopie ale wydaje mi się ze nie tak często jak na początku ... zdażyło się ze mała rano budziła mnie kopniakami a teraz cisza . Kopie i widzę jak się rusza w brzuchu Ala chyba nie tak często . Obecnie jestem 19 tygodniu co myślicie
Później pewnie nasze bobaski będą miały już swoje pory
reklama
VanjaLind
Cześć dziewczyny!
Jak zwykle o tej porze córka ucina sobie drzemkę, a ja krzątam się po domu. Dziś robię przegląd szafy i w sumie czuję się jak kluska w większości ubrań ale to mąż stwierdził pierwszy, że w takim razie trzeba coś kupić. Zamawiam już dziś z allegro
Plan na dziś- odpocząć przed popołudniowymi szaleństwami na placu zabaw
madagos - gratulacje synka! To Ci uparciuch, że jeszcze słodkościami musiałaś go przekupić ja już rozmawiam z maleństwem żeby się pokazało i zrobiło prezent na dzień mamy
Xjennyx - Tobie również gratuluję dzidziola- niespodzianki
Ja też już byłam w biedronce- uzupełniłam jeszcze dady (teraz mam 4 paczki dwójeczek, a to powinno na miesiąc wystarczyć). Upolowałam też legginsy (są z regulacją jak w staniku!) i bluzeczkę
Miłego dnia!
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+2
Jak zwykle o tej porze córka ucina sobie drzemkę, a ja krzątam się po domu. Dziś robię przegląd szafy i w sumie czuję się jak kluska w większości ubrań ale to mąż stwierdził pierwszy, że w takim razie trzeba coś kupić. Zamawiam już dziś z allegro
Plan na dziś- odpocząć przed popołudniowymi szaleństwami na placu zabaw
madagos - gratulacje synka! To Ci uparciuch, że jeszcze słodkościami musiałaś go przekupić ja już rozmawiam z maleństwem żeby się pokazało i zrobiło prezent na dzień mamy
Xjennyx - Tobie również gratuluję dzidziola- niespodzianki
Ja też już byłam w biedronce- uzupełniłam jeszcze dady (teraz mam 4 paczki dwójeczek, a to powinno na miesiąc wystarczyć). Upolowałam też legginsy (są z regulacją jak w staniku!) i bluzeczkę
Miłego dnia!
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 19+2
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.