reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja sie bardzo boje tego klucia palców. Ewka bardzo to boli ?

Patrzylam co moge jesc. Jakos dam rade choc nie lubie ograniczen.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie boli, ale proponuję, żebyś nie kłuła się w kciuka, ani w palec wskazujący. Jak już wybierzesz sobie palec, to spróbuj kluc się ciągle w ten sam. Po kilku kluciach podobno traci się czucie na opuszku, to lepiej stracić na jednym, nie na wszystkich :-)

reklama
I dostałam dzis mailem od doktorki foty z usg z piątku. W szoku byłam ze pamietała mi wysłać, a co więcej pamietała które mi sie podobały [emoji4]
To z wyprostowana noga jest super - ma miejsce to sie wierci dzidziuś.

1495054250-aaaaaa.jpeg
1495054255-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mówiła płeć?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Dzień dobry, ja dziś pierwsza :-)
Obudziłam się o 4:40 i już wyspana jestem. Czyżby nadchodził okres, kiedy to w II trymestrze ma się dużo energii? Koleżanki wspominały mi, że tak miały. Ja do tej pory jakoś tego nie zauważałam, ale może to już.... :) Miłego dnia wszystkim:biggrin2:

Zoyka ja wczoraj miałam takiego powera ;-) posprzatalam w całym mieszkaniu zrobiłam 3 pralki prania, obiad, poopalalam się na balkonie, z psem kilka razy wyszłam na spacer i o 21 jeszcze podłogi umylam. I jak mąż skrecil komode, to ułożyłam ubranka.

Dziś za to dopiero wstałam i chyba mi cukier mocno spadł, bo głowa mnie boli i nie mam siły na nic. Zaraz to sprawdzę... Ale tyle wczoraj zrobiłam, ze mogę dziś leżeć cały dzień ;-)

Dzien dobry[emoji6]
A mnie skórcz w lydke złapał w nocy i mam bardzo obolala...chyba za malo magnezu a biore 3 tabletki[emoji6]no ale czasem zapominam[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji4]ja też już wyspana mam zamiar mieszkanie posprzątać.
Wczoraj to się poklocilam z moim bo przyszedł do domu i mi mówi ze ma spotkanie w sprawie pracy [emoji44] nic nie słyszałam wcześniej żeby miał ja zmienic. Wrócił z tego spotkania cały w skowronkach i mówi mi warunki. Że dostanie 2000€ na rękę nie pracuje w soboty w firmie tylko u tego gościa i ma płacone 100€ za sobotę do ręki urlopu mu się należy 5 tygodni i ogólnie ze on tam widzi same plusy. Na co ja mu mówię ze co to znaczy ze soboty jakby na czarno A co jeśli się coś stanie? Po drugie w tej pracy która ma to jest zatrudniony na stałe za to ze chodzi w soboty do pracy ma wyrobione nadgodziny i może częściej jeździć do Polski i ma za to zapłacone. W tamtej firmie nawet nie wiadomo jaki kontrakt bo może dostać tylko do grudnia A później wypad. Wiecie jak to jest zagranicą. I tłumacze mu spokojnie ze dziecko w drodze 2 kredyty do splacenia on siebie musi utrzymać i mnie i ze to nie jest czas na zmianę pracy na tak nie pewna. I tak mu tłumaczę a on swoje w końcu się na niego wydarlam to się obraził i poszedł spac. Mam nadzieję ze to dziś przemysli i zmieni podejście

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Zaraz wstajemy z córeczką do przedszkola, potem ja do pracy i na koncert z dziećmi. Małe w brzuszku tak szaleje, że już od dawna nie śpię[emoji6] glodna jestem, nie mam pomyslu na śniadanko...

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj miałam połówkowe badanie. Na szczęście wszystko jest dobrze, tylko jeszcze za tydzień mam wizytę i wtedy dokładnie buźkę poogląda bo wczoraj tak się ułożyła, że nie chciała pokazać. Nadal pozostaje dziewczynka, ale między nogami miała pępowinę, więc znowu tak dokładnie nie było widać. Waga 321 g.

Ja w biedronce też kupiłam pampersy. Na razie jedną paczuszkę tych małych i dwie większych. Ale dzisiaj jak jeszcze będą to kupię drugi taki zestaw. I jeszcze wzięłam mokre chusteczki 4 sztuki w komplecie. A dzisiaj mają być piżamy i koszule do karmienia mam nadzieję, że też coś fajnego uda mi się znaleźć.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Dzień dobry!
Wczoraj czytałam Was na bieżąco, ale nie miałam czasu pisać.

Byłam w PEFRONie na komisji w sprawie stopnia niepełnosprawności. Trafiłam na psychiatrę i to akurat moją lekarkę, więc szybko poszło i napisała co trzeba. Ale wcześniej oczywiście się zestresowałam i krwotoku z nosa dostałam (jak znalazł z jednej strony w tej sytuacji). Mam nadzieję, że to z racji 2 trymestru, a nie jakiś innych powodów. Jeszcze we wtorek mam 2 lekarzy.

Hajmal, Ewka dacie radę![emoji123][emoji123][emoji123] za 2-3 tyg to zasady Wam w nawyk wejdą i będzie luz! A po porodzie o ile łatwiej [emoji6]

Lili, dobrze, że się postawiłaś. Faceci potrafią być krotkowzroczni, tu i teraz. A co za pół roku? Stabilne zatrudnienie w Waszym przypadku jest bardzo istotne. Daj mu czas żeby przemyślał sprawę, nie we uem czy nicka mu wystarczy ale trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Życzę Nam fajnego czwartku!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry