reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry, ja dziś pierwsza :-)
Obudziłam się o 4:40 i już wyspana jestem. Czyżby nadchodził okres, kiedy to w II trymestrze ma się dużo energii? Koleżanki wspominały mi, że tak miały. Ja do tej pory jakoś tego nie zauważałam, ale może to już.... :) Miłego dnia wszystkim:biggrin2:

U mnie też przypływ energii o poranku - wstałam o 6.00 (bo musiałam), ale czuje sie jak skowronek. :)
Jadę z córcia teraz do żłobka, potem do pracy. Jeszcze tylko dwa dni i jedziemy na tydzień na urlop. Ale sie cieszę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki...
Ja ostatnio budze sie i 2 w nocy i spac nie moge...a wieczorem o 21 juz padam...
Moja malutka wreszcie zaczela sie wiercic bo coraz czesciej ja czuje..
Widze ze pampki z biedry zakupione...tez sie chyba wybiore...myslalam co prawda zeby kupic do szpitala te oryginalne pampersy bo dada nie uzywalam...
A tez sie wybieram po koszule albo pidzamke dokarmienia...
Milego dzionka pogoda piekna...

I dostałam dzis mailem od doktorki foty z usg z piątku. W szoku byłam ze pamietała mi wysłać, a co więcej pamietała które mi sie podobały [emoji4]
To z wyprostowana noga jest super - ma miejsce to sie wierci dzidziuś.

1495054250-aaaaaa.jpeg
1495054255-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahha te z nozka supeer!!! ;p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) xjennyx super foty, ta z nóżką rzeczywiscie ekstra[emoji4] ja od rana byłam w biedrze i kupiłam sobie koszule do spania i spodnie. Wróciłam zjadłam śniadanie i tak sie zastanawiam co tu dzisiaj robić [emoji14] Obiad mam jeszcze od wczoraj. Mąż wziął wolne ale pojechał na działkę więc pewnie cały dzień go nie bedzie a ja sama w domu bo reszta rodziny albo w pracy albo w rozjazdach. Chyba zostaje książka i wygrzewanie sie na sloneczku [emoji295] Miłego dnia dziewczyny [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lili masz rację, ze go opieprzylas. Musicie mieć pewne zatrudnienie, a nie w grudniu nie daj Boże zostanie na lodzie.

Xjenny super zdjęcia ;-)
Dokąd jedziecie na urlop??

Kasia mam taki sam plan na dziś ;-)
Już leżę na leżaczku na balkonie ;-)
Niedługo ma przyjechać moja mama. Miałam z nią pojechać po kwiatki i żeby mi posadziła na balkonie, ale Chyba mi się nie chce... pomyślę jeszcze nad tym ;-)

To widze ze dzis wszystkie leniuchujemy ja tez mam obiad z wczoraj...mieszkanie posprzatane...posciel sie pierze...wiec mam juz luzik...
Po poludniu czeka mnie wizyta u gina a potem 1.5 h w kosciele...dobrze ze jeszcze tylko dwa dni...
A w sobote jade z synem na wycieczke do Krakowa...w niedziele znow Komunia...a od poniedzialku wreszcie wszystko do normy wroci...

Xjennyx ja na początku też nie chciałam znać płci, ale juz mnie drażni to, ze oglądam ciągle białe, szare, żółte i zielone ciuszki :-D
Nie chce wszystkiego różowego, czy niebieskiego, ale nawet pieluszki w wielopakach sa przeważnie albo z rozem, albo z niebieskim ;-)

Ja niestety nie leniuchuje Na 12 do pracy, ale nie narzekam, bo w koncu sama nie chce jeszcze iść na zwolnienie [emoji4] Wstałam po 8 zjadłam śniadanko i teraz się ogarniam i szykuje. Wczoraj miałam tak świetna popoludniowke, ze chętnie powtorzylabym to dziś. Luzik w pracy jest zawsze mile widziany [emoji1]
Życzę Wam dziewczyna miłego dnia. Korzystajcie z pięknej pogody i odpoczywajcie ile się da [emoji6]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Zoyka ja wczoraj miałam takiego powera ;-) posprzatalam w całym mieszkaniu zrobiłam 3 pralki prania, obiad, poopalalam się na balkonie, z psem kilka razy wyszłam na spacer i o 21 jeszcze podłogi umylam. I jak mąż skrecil komode, to ułożyłam ubranka.

Dziś za to dopiero wstałam i chyba mi cukier mocno spadł, bo głowa mnie boli i nie mam siły na nic. Zaraz to sprawdzę... Ale tyle wczoraj zrobiłam, ze mogę dziś leżeć cały dzień ;-)

Ja coś czuję, że dziś będę pełna energii :)
Ja w biedronce też kupiłam pampersy. Na razie jedną paczuszkę tych małych i dwie większych. Ale dzisiaj jak jeszcze będą to kupię drugi taki zestaw. I jeszcze wzięłam mokre chusteczki 4 sztuki w komplecie. A dzisiaj mają być piżamy i koszule do karmienia mam nadzieję, że też coś fajnego uda mi się znaleźć

W biedronce mają być?

reklama
Hej, ja wlasnie wrocilam z polowkowych. MAMY SYNA! Chlopak jak sie patrzy! Byl odworcony plecami i musialam wypic czekolade i isc na 15 minut spaceru. Jak wrocilismy to buzka byla no i sisiak! Ale sie ciesze! Sprawdzil mi sie i kalendarz chinski i to z katem sisaka na pierwszym usg.
Dzisiaj swietujemy! I zamawiamy pierwsze pampersy z fodo.pl
Zdrowy, piekny, wielki chlop :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry