Sunday29
Fanka BB :)
Ja właśnie jadę na uczelnię, tylko do 13 na cwiczeniach zostaję[emoji6]szkoda dnia na wyklady. Jeszcze wykladowcy sobie zartuja, ze nie dosyć ze musimy siedziec od rana do nocy to jeszcze tyle kasy placimy[emoji2]Hejka. Nadgonilam was z wcziraj
Ja dzisiaj już znowu na uczelni ale max o 13 spadamy do domu.
Wcziraj byliśmy oglądać to mieszkanie co nam się podobało że zdjęć ale w rzeczywistości wyglądało okropnie wieczorem poszliśmy do teściów dać im kasę za rate kredytu i się zaczęło znowu o tym mieszkaniu. Oni nie rozumieją że i tak co by nie powiedzieli to my zrobimy pi swojemu a wałkują temat i wałkują... oczywiście jednym z argumentów wyprowadzenia się z ich pobliżu jest mieszkanie w pobliżu moich rodziców bo u moich możemy liczyć na pomoc przy dziecku, czy zostawić na kilka godzin. To babcia męża się wkręciła w temat że ah to po to się wyprowadzacie. Ze ona też się może dzieckiem zająć... babcia ma 75 lat może nie aż tak dużo ale ledwo chodzi, ciągle narzeka że biodra ja bolą, ale bo że ręce i nogi jej pachną. Leży pół dnia w lozku do tego trzeba jej się bardzo ręce a ona opowiada że ona da radę się dzieckiem opiekować. Już się we mnie gotowało ale ku mojemu zaskoczeniu teściowa na nią wsiadal że co ona opowiada itp.
Ale na koniec teściowa zamówiła pizze więc nie było tak źle [emoji14]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom