Alaris na to nie ma regoly ile pampkow idzie. Mlody moj robil co karmienie czyli co max 3 godziny. To wychodzi 8, powiedzmy 10 na dzien. Jak byl na mm to raz dziennie kupke a siku nie pamietam. Chciala bym sprobowac tego pieluchowania wielorazowego, tylko nie wiem jaki to da efekt. Poczekam troche jeszcze, bo na razie boje sie zapeszac i jak bedzie dobrze to tez zamowie nowe otulacze i zobaczymy jak nam pojdzie.
Z biustonoszami tak jest, ja sie nawet nie nadtawiam ze gdzies znajde taki do karmienia.
Witaj Kapinka
Ewi współczuję, u mnie na komuni tez jakos tak bedzie gosci i nawet nie zamierzam sie z tym sama zmierzyc. Po porodzie zamawiam catering na komunie. Dom Strazaka maz juz zamowil, chce na spokojnie z dzieckiem pobyc, wszystko mi przygotuja, podadza, posprzataja. Ten bajzel moge zostawic na drugi dzien sprzatac. Powodzenia jutro , tz dzis.
Bum nie dotykaj, jak nie bedziesz ruszac to sie uspokoi.
Kasiu sliczne lozeczko.
Zazdroszcze ze mozecie pracowac. Mnie to siedzenie w domu lekko doluje. Tym bardziej ze mlody 6 godzin w szkole a nie wspomne o mezu. Jak mi przyjdzie isc teraz na te 4 miesiace do szpitala to chyba sobie ze soba nie poradze. Wystarczy ze zeszlych wakacji nie pamietam. No ale tyle uzalania sie nad soba, caly czas mam nadzieje ze sie pomylil nie dopatrzyl, bo sadelko przeszkadza, ze na kontrole moge jezdzic choc by jeszcze z miesiąc, dwa, trzy.
Cieszy mnie choc postawa meza, jak nigdy pare razy dziennie, jak samopoczucie? Nie boli? Poloz sie!, nie ruszaj jest dobrze to juz cie nosi?!.
Opisalam sie, ale moze szybciej zasne. Mlody urzadzil mi pobudke o polnocy czasami chodzi nietomny w nocy. Wyslalam go na siku to musialam nad nim stac bo zasypial na kibelku, teraz sama nie moge spac. Zwlaszcza ze martwi mnie ten poniedzialek i wizyta w szpitalu.
Dobrego spania
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom