Cześć dziewczyny!
Dziś już spacer, kościół i huśtwaki zaliczone. teraz regeneracja [emoji6]
Wczoraj to mnie teściowa rozbawiła. Chciała iść sama z córką na spacer, ja miałam siedzieć w domu. Ona nawet nie wie gdzie u nas można z dzieckiem wyjść, a Kinga ma swoje ścieżki. Raz na miesiąc ją widzi. Ostatecznie wyszłam, ale na placu zabaw siedziałam sobie na ławeczce a babcia biegała z małą [emoji12] widać było, że spodziewała się powolnego spacerku i paradowania a nie dawki biegania i piachu w butach [emoji23]
Kapinka - Witam nową mamusię! Hehe ja to się cieszę nawet, że mam jedno dzieciątko pod sercem (szanse były sporo, bo po obu stronach rodziny, w drugim pokoleniu wstecz rodziły się bliźniaki). Życzę spokojnej ciąży!
Udanych imprez komunijnych dla Was dziewczyny! Pamiętam, że Justa, Evi i Ewka mają.
Kupuję z uwagi na niepowodzenie w pierwszym karmieniu i brak szansy na utrzymanie laktacji. Chciałabym karmić i będę walczyć, a laktator ma mnie rozkręcić (bo z początku mleka nie miałam) i w razie czego stymulować. W najgorszym wypadku będę tylko odciągać, ale taka opcja to ostateczność.
Hmmm
kojarzę te tereny. Jest pięknie choć szkoda że osiedle się tam zaczęło budować...
Anaconda- razem z Dasią musicie się obserwować, bo upadek w ciąży niesie ryzyko krwiaków. Warto powiedzieć o tym lekarzowi przy okazji wizyty. Muszę Was uczulić, bo taką historię miała moja babcia. Upadła, skutkiem tego był krwotok przy porodzie (w dzisiejszych czasach do opanowania bez problemu).
Natalia - wózek jest przepiękny! Maluszek będzie mieć luksus! Sama bym kupiła, ale niestety nie jest w moim zasięgu finansowym [emoji6] ale też szalałam w smyku (ten laktator kupiłam)
A jakiej pasty cynkowej używasz? Bo chciałabym zakupić, a słyszałam teraz tylko o tych maseczkach chyba z Garniera...
Miłej niedzieli!
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 18+5