Właśnie z tej grupy też ściągnęłam I te ręczniczki i tetrę w Ikei kupiłam. A w dodatku udało mi się wygrać pieluchę na tym Tygodniu Pieluchy Wielorazowej w jednym z konkursów. Ale fajnie Kieszonka OS z Babyetta, trzeba będzie do niej podrosnąć, ale i tak się cieszę. Nie wiem, czy będę sprzedawać, pewnie to, co mi nie podejdzie i już nie będę chciała korzystać, resztę zachowam, bo chciałabym mieć kolejne boboNa szyjemy pieluszki sa wykroje w plikach grupy ja gatki i longi szylam sama teraz juz mam gotowe rozmiary mb i s na wkldy na poczatek dobre sa tez reczniczki z ikea 30x30, tetra 70x70 do skladania i prefoldy xkko z pomaranczowa obwodka do tego snappi pamietaj ze wiekszosc i tak sprzedasz po Miloszu tak zrobilam i odzyskalam jakos 80%wkladu a nie chcialam trzymac bo za duzo sie zmienia w tym.swiecie))) jeszcze MruMru sa fajne i regatki oj duzo tego jest
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hajmal
Fanka BB :)
Wrocilam do lekarza, szyjka trzyma a bole sa od szwu po cc. Szew jest bardzo cienki, lekarz kazal mi leżeć z przerwa na wc i przed zrobienie sobie kanapki.
W poniedzialek mam jechac na konsultacje do szpitala ale zabrac ze soba rzeczy bo najpewniej zostane tam do 24 tc jak dotrwam to pozniej przeniosa mnie do Krakowa na patologie. Jestem przerażona, nie spodziewalam sie, caly czas myslalam o szyjce a tu ten szew. Powiedzial ze zostalam zle zszyta przy cc i ze teraz nie ma na to ratunku tylko leżenie i rozganianie skurczu. Jestem strasznie przerazona, tym co bedzie dalej.
Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
W poniedzialek mam jechac na konsultacje do szpitala ale zabrac ze soba rzeczy bo najpewniej zostane tam do 24 tc jak dotrwam to pozniej przeniosa mnie do Krakowa na patologie. Jestem przerażona, nie spodziewalam sie, caly czas myslalam o szyjce a tu ten szew. Powiedzial ze zostalam zle zszyta przy cc i ze teraz nie ma na to ratunku tylko leżenie i rozganianie skurczu. Jestem strasznie przerazona, tym co bedzie dalej.
Monia-1980
mama_przedszkolanki
Właśnie wróciłam z wywiadówki u mojej pierwszoklasistki. Godzinka minęła. Doszło trochę obowiązków jeszcze przed wakacjami. Ale nie narzekam.Jestem w trójce rodziców i lubię pomagać wychowawcy mojej córci. Sama jestem wychowawczynią i wiem jakie to cenne kiedy rodzic pomaga.
ps. troche sie nachodzilam i brzuch mnie ciągnie w dól.musze poleżeć...
ps. troche sie nachodzilam i brzuch mnie ciągnie w dól.musze poleżeć...
Kurczę przykre to co piszesz ale musi być dobrze. Trzymaj się KochanaWrocilam do lekarza, szyjka trzyma a bole sa od szwu po cc. Szew jest bardzo cienki, lekarz kazal mi leżeć z przerwa na wc i przed zrobienie sobie kanapki.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
A w Krakowie to już do końca ciazy będziesz musiała leżeć ?Kurczę przykre to co piszesz ale musi być dobrze. Trzymaj się Kochana
Ewii
Hajmal trzymaj się, wszystko będzie dobrze, najważniejsze że bedziesz pod kontrolą 24 godziny na dobę a lekarze na pewno ci pomogą. Żona kuzyna też miała cienki szew po cc, nie znam dobrze szczegółów ale wszystko skończyło się dobrze i mlody ma już 5 lat a jego starszy brat 7
Pamietaj wszystkie jesteśmy z tobą.
Pamietaj wszystkie jesteśmy z tobą.
Hajmal będzie dobrze!:-*
Nie martw się, tym razem musi być dobrze :-) staraj się myśleć pozytywnie, dzidziuś czuje Twój strach...
Dziewczyny chyba przyplatala mi się jakaś infekcja... piecze mnie przy robieniu siusiu i na dodatek wydzielina z mlecznobialej zrobiła się lekko żółta...
Ja pieprze... dobrze, że jutro mam tego lekarza.
Któraś też ma lub miała taki problem??
Nie martw się, tym razem musi być dobrze :-) staraj się myśleć pozytywnie, dzidziuś czuje Twój strach...
Dziewczyny chyba przyplatala mi się jakaś infekcja... piecze mnie przy robieniu siusiu i na dodatek wydzielina z mlecznobialej zrobiła się lekko żółta...
Ja pieprze... dobrze, że jutro mam tego lekarza.
Któraś też ma lub miała taki problem??
reklama
hajmal
Tak mi powiedzial lekarz, mowil ze skonsultuje w poniedziałek z ordynatorem, i najpewniej zostane na oddziale. Jak mnie zlapia bole to od razu mam jechac, zeby rozgonic skurcze. Zas do Krakowa po 24 tc bo wtedy dziecko ma szanse. Czytam o tych bliznach odkad wrocilam i nic znalesc nie moge. Pisza ze jak ma ponad 2mm to powalaja rodzic. Tylko ze ona bedzie narazona bo przeciez brzuch bedzie rosl, i te skurcze, twardnienia. Mam nadzieje ze zle zmierzyl ze ma choc 3 mm ze bede mogla w domu lezec, choc jeszcze kilka tygodni.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.