reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hajmal Jeju trzymam kciuki za Ciebie i dzidzię!!! Myślę, że wszystkie jesteśmy z Tobą serduchem!!!
Wiem, że łatwo powiedzieć, ale myśl pozytywnie!!!

reklama
Wrocilam do lekarza, szyjka trzyma a bole sa od szwu po cc. Szew jest bardzo cienki, lekarz kazal mi leżeć z przerwa na wc i przed zrobienie sobie kanapki.
W poniedzialek mam jechac na konsultacje do szpitala ale zabrac ze soba rzeczy bo najpewniej zostane tam do 24 tc jak dotrwam to pozniej przeniosa mnie do Krakowa na patologie. Jestem przerażona, nie spodziewalam sie, caly czas myslalam o szyjce a tu ten szew. Powiedzial ze zostalam zle zszyta przy cc i ze teraz nie ma na to ratunku tylko leżenie i rozganianie skurczu. Jestem strasznie przerazona, tym co bedzie dalej.

Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Hajmaj, nie zamartwiaj się i trzymaj dzielnie! Na pewno wszystko dobrze się skończy. Ważne, że wiadomo skąd ten ból i na czym lekarze mają skupić swoją uwagę. Musisz wierzyć, że wszystko dobrze się potoczy. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!

Jeju, jeju KaSia jakie śliczne ubranka <3
Gdzie kupiłaś tego zająca? Co to w ogóle jest? Taki szlafroczek kąpielowy? Cudowny :) Widzę, że ubranka z pepco, tak? Ten zajączek też kupiony tam? :)
Tak, w pepco [emoji16] To kocyk, śliczne w ogóle tam rzeczy mają [emoji7] I jeden pajacyk z Tesco [emoji4] Zakochałam się w tych wszystkich falbankach [emoji23] Ale z kolejnymi zakupami poczekam do kolejnego usg za 3 tygodnie, jak potwierdzi się to będę dalej szaleć [emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

hajmal trzymam kciuki aby wszystko dobrze się ułożyło.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Wrocilam do lekarza, szyjka trzyma a bole sa od szwu po cc. Szew jest bardzo cienki, lekarz kazal mi leżeć z przerwa na wc i przed zrobienie sobie kanapki.
W poniedzialek mam jechac na konsultacje do szpitala ale zabrac ze soba rzeczy bo najpewniej zostane tam do 24 tc jak dotrwam to pozniej przeniosa mnie do Krakowa na patologie. Jestem przerażona, nie spodziewalam sie, caly czas myslalam o szyjce a tu ten szew. Powiedzial ze zostalam zle zszyta przy cc i ze teraz nie ma na to ratunku tylko leżenie i rozganianie skurczu. Jestem strasznie przerazona, tym co bedzie dalej.

Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Jejku trzymaj się kochana... Będzie dobrze [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hajmal tak jak Dziewczyny piszą wszystkie jesteśmy z Tobą sercem, musi być dobrze i tak będzie zobaczysz. Postaraj się patrzeć na dobre strony tej trudnej sytuacji bo Twój stres czuje tez dzidziuś. Piszac o dobrych stronach mam na myśli ze będziesz w szpitalu pod najlepsza opieka, lekarze wiedza co robią i napewno będzie dobrze
Buziaki dla Ciebie kochana

Tak mi powiedzial lekarz, mowil ze skonsultuje w poniedziałek z ordynatorem, i najpewniej zostane na oddziale. Jak mnie zlapia bole to od razu mam jechac, zeby rozgonic skurcze. Zas do Krakowa po 24 tc bo wtedy dziecko ma szanse. Czytam o tych bliznach odkad wrocilam i nic znalesc nie moge. Pisza ze jak ma ponad 2mm to powalaja rodzic. Tylko ze ona bedzie narazona bo przeciez brzuch bedzie rosl, i te skurcze, twardnienia. Mam nadzieje ze zle zmierzyl ze ma choc 3 mm ze bede mogla w domu lezec, choc jeszcze kilka tygodni.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytaj za dużo żeby nie myśleć potem i się nie zadreczac. Cholernie mocno trzymam kciuki, wierzę że twoj organizm da sobie radę

[emoji127] 28.10.2017

Hajmal bedzie dobrze...jestesmy z Toba...
Ewkaa ja mialam dwa dni temu pieklo przy sikaniu zaczerwienione wszystko...zaparzylam rumianek i sie nim przemywalam i pozniej zaaplikowalam sobie lactovaginal bo mialam w domu i dzis juz lepiej...jeszcze bym sobie wlozyla na noc ale jutro na badanie moczu ide wiec nie bardzo

Tak mi powiedzial lekarz, mowil ze skonsultuje w poniedziałek z ordynatorem, i najpewniej zostane na oddziale. Jak mnie zlapia bole to od razu mam jechac, zeby rozgonic skurcze. Zas do Krakowa po 24 tc bo wtedy dziecko ma szanse. Czytam o tych bliznach odkad wrocilam i nic znalesc nie moge. Pisza ze jak ma ponad 2mm to powalaja rodzic. Tylko ze ona bedzie narazona bo przeciez brzuch bedzie rosl, i te skurcze, twardnienia. Mam nadzieje ze zle zmierzyl ze ma choc 3 mm ze bede mogla w domu lezec, choc jeszcze kilka tygodni.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hajmal trzymaj się, musisz myśleć pozytywnie i być dzielna dla Maleństwa. Będzie dobrze :)

reklama
Hajmal ale żeś mnie nastaszyla ! Bolala cie rana czy podbrzusze?
Będzie dobrze kochana ! [emoji8]

ewkap zapewne infekcja

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t1d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry