Witajcie Dziewuszki!
Dzisiaj to i ja źle spałam. O 1.30 popudka, pokrecilam siė z pół godz i przysnęłam. O 3.23 pobudka znowu. Powierciłam się z boku na bok i jakoś przysnęłam. Od 5.07 do 6.00 to już takie czuwanie... Chyba teraz sie zdrzemne bo jestem zmeczona..
Oglądałam wczoraj wózki- w większości były Adamexy- bardzi mi się spodobały . Ale zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić najpierw samej gondolki- bo przy synu służyła mi tylko z 6 mcy .. I teraz się będę zastanawiać co lepsze.. I oczywiście te gadanie mojej matki że wózka się nie kupuje tak wcześnie- ona i jej przesądy..
Czy tylko mnie tak irytuje głupie gadanie??
Ewkap mam nadzieję, że nie taki diabeł straszny i szybko będzie po badaniu.
A propos badania z ta glukozą? Jak to jest czy teraz każda ciėżarna musi to przejść czy jak? 7 lat temu nic takiego nie miałam i nie wiem czy się upominać o to?
Fasolka 2017 / Aniołek 2016 / Szymek 2011
Gratuluje dziewczynek i chlopaków Powoli się chyba wyrównuje ilość
Ta glukoze wszystkie kobiety w ciąży robia? Ja jutro jade na krew + mocz ale nie mam skierowania na taka dodatkowa glukoze a juz 19 tydzień mam. NIc mi gin nie mowila o tym badaniu.
Podobno to się robi po 22, czy tam 24 tygodniu, ale mi w 2 ostatnich badań cukier wyszedł za niski, zaraz przy granicy, ale troszkę brakowało i kazał mi zrobić już teraz to badanie.