akilegna18
Zaciekawiona BB
Tak pije mam nawet pozwolenie ale na jedną dziennie z mlekiemDziewczyny pijecie w ciąży kawę?
Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak pije mam nawet pozwolenie ale na jedną dziennie z mlekiemDziewczyny pijecie w ciąży kawę?
Rozpuszczalna czy sypana? Mi ginekolog sam mówił, że można jedną wypić z dużą ilością mleka, ale jednak się trochę obawiam..Tak pije mam nawet pozwolenie ale na jedną dziennie z mlekiem
Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kawy nie piję ale do coli mnie tak ciagnie ze szok. [emoji53] A że mój się wkurza jak piję colę to robię to po kryjomu.(oczywoscie nie pije litrami ale szklanecze to sobie lubie wypic)No taka zachciankaDziewczyny pijecie w ciąży kawę?
Akilegna18 ładne ubranka
Osobiście pije rozpuszczalna ale to profanacja kawy tak naprawdę i lepiej pić parzona z mlekiem [emoji3] i nic mi nie jest także spokojnie jak lubisz to pijRozpuszczalna czy sypana? Mi ginekolog sam mówił, że można jedną wypić z dużą ilością mleka, ale jednak się trochę obawiam..
Dziewczyny, gdzie kupowałyście spodnie ciążowe? Zamawiałyście przez internet czy w sklepie stacjonarnym. Została mi ostatnia para dzinsow, ktore sa wygodne, dlatego muszę się tym zająć
Justa wypij wiadro melisy
Wypilam ta glukoze, siedzę w samochodzie i czekam... Głodna jak wilk.
A jeszcze półtorej godziny muszę być bez jedzenia...
Igusiad tutaj jakbym poprosiła żeby mnie przepuscili to chyba by mnie zjedli Ci ludzie.
Facet przyszedł oddać mocz do badań i chciał wejść bez kolejki to mało to nie zjedli kuzwa tak się wszystkim spieszy. Miał podpisany pojemniczek, kasę odliczona i i tak wszedł, zostawił, ale jak potem wszyscy komentowali. Że młody chłop a nie może poczekać, ze emeryci w kolejce... ***** ciąż a to nie choroba, ale starość to już jak najbardziej choroba i każdy czeka na przywileje. Tylko się zdenerwowałam.
[emoji23][emoji23]A tak w ogóle - witajcie dziewczyny w ten śnieżny (o zgrozo!) poranek