reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak pije mam nawet pozwolenie ale na jedną dziennie z mlekiem

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna czy sypana? Mi ginekolog sam mówił, że można jedną wypić z dużą ilością mleka, ale jednak się trochę obawiam..

Dziewczyny pijecie w ciąży kawę? :)

Akilegna18 ładne ubranka :)
Ja kawy nie piję ale do coli mnie tak ciagnie ze szok. [emoji53] A że mój się wkurza jak piję colę to robię to po kryjomu.(oczywoscie nie pije litrami ale szklanecze to sobie lubie wypic)No taka zachcianka

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Rozpuszczalna czy sypana? Mi ginekolog sam mówił, że można jedną wypić z dużą ilością mleka, ale jednak się trochę obawiam..
Osobiście pije rozpuszczalna ale to profanacja kawy tak naprawdę i lepiej pić parzona z mlekiem [emoji3] i nic mi nie jest także spokojnie jak lubisz to pij

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje udanych wizyt.

Dzis rano chcialam posprzatac, schylilam sie po buty i bardzo mnie brzuch rozbolal, czulam takie parcie, bardzo sie wystraszylam i leze. Wzielam nospe i czekam czy bedzie bolec czy nie. Jak maz wroci z pracy to chyba pojedziemy na ip. Planowalam jechac dzis na zakupy do ciucholandu, nie ma szans moje plany zawsze biora w leb.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, gdzie kupowałyście spodnie ciążowe? Zamawiałyście przez internet czy w sklepie stacjonarnym. Została mi ostatnia para dzinsow, ktore sa wygodne, dlatego muszę się tym zająć :)

Ja kupilam leginsy i spodnie w H&M. Ale nie wszystkie maja działy dla kobiet w ciąży więc warto sprawdzić przed pojechaniem do sklepu. I jestem szalenie zadowolona ze spodni. Na dniach planuje pojechac bo jeszcze jedna pare w innym kolorze bo sa super wygodne :)

Justa wypij wiadro melisy :-D

Wypilam ta glukoze, siedzę w samochodzie i czekam... Głodna jak wilk.

A jeszcze półtorej godziny muszę być bez jedzenia...

Igusiad tutaj jakbym poprosiła żeby mnie przepuscili to chyba by mnie zjedli Ci ludzie.
Facet przyszedł oddać mocz do badań i chciał wejść bez kolejki to mało to nie zjedli kuzwa tak się wszystkim spieszy. Miał podpisany pojemniczek, kasę odliczona i i tak wszedł, zostawił, ale jak potem wszyscy komentowali. Że młody chłop a nie może poczekać, ze emeryci w kolejce... ***** ciąż a to nie choroba, ale starość to już jak najbardziej choroba i każdy czeka na przywileje. Tylko się zdenerwowałam.

Tam gdzie ja jeżdżę na badania krwi wisi ogromna kartka, że kobiety w ciąży wchodzą bez kolejki... Myślisz, że kiedykolwiek mnie ktoś przepuścił?! Nigdy. Ostatnio niewiele brakowało, a zemdlałabym i nikogo to nie obeszło, bo mogłam wstać wcześniej tak jak oni... Masakra. Mam do labo 0,5h drogi, więc dojeżdżam tam niemiłosiernie głodna. Od zawsze tak mam, że jak nie zjem śniadania przed wyjściem z domu to robi mi się słabo. Jutro znowu będę jechać na badania krwi. Będzie wesoło. o_O

Hej , mi sie dziś nic nie chce...

Kasia gratuluje corci ! [emoji4]

Ja pije kawę rozpuszczalna pół na pół z mlekiem 2 dziennie [emoji38]

akilegna tez gratuluje corki [emoji4]

Witam nowe mamy [emoji5]

paulik u mnie na obiad nie wiem co, głowy juz nie mam co by wymyślić [emoji52]
Choć ostatnio prześladuje mnie ryż z jabłkiem i śmietana

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

reklama
A tak w ogóle - witajcie dziewczyny w ten śnieżny (o zgrozo!) poranek ;)
[emoji23][emoji23]
1494410215-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry