reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KaSia86 o której wizyta? :)

Fuuuj picie glukozy :/ pamiętam jak piłam na endokrynologii, to był koszmmar... ledwo kupiłam... na drugi dzień przychodzi Pani profesor i do mnie, że będę piła jeszcze raz bo pielęgniarki się pomylily i dzień wcześniej miałam w organizmie jeszcze jakiś lek, który zaburzalby wynik... myślałam, że je UDUSZE

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
8:15 [emoji16] Już się zbieram [emoji12]

A'propos ciucholandów- moja mama oszalała, przy każdej dostawie coś mi odklada [emoji12] Odłożyła już 30 par niechodków [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
8:15 [emoji16] Już się zbieram [emoji12]

A'propos ciucholandów- moja mama oszalała, przy każdej dostawie coś mi odklada [emoji12] Odłożyła już 30 par niechodków

Ale masz super :-) moja w sumie próbowała mnie zniechęcić, że niby lepiej wszystko nowe. Ja natomiast nie mam żadnych uprzedzeń i liczę, że może kiedyś coś ładnego znajdę:)

O matko!
Pobieranie zaczynają dopiero za 20 minut, a już 9 osób czeka, ja 10... pół dnia z głowy... Ja pieprze...

O matko!
Pobieranie zaczynają dopiero za 20 minut, a już 9 osób czeka, ja 10... pół dnia z głowy... Ja pieprze...
Współczuję nie dość, że okropne badanie to jeszcze tyle czekania.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Kasia super! Gratuluję! ;-)

Kurde, ale Wam zazdroszczę, ze że już wiecie co tam Wasze Maleństwa chowają między nóżkami :-)
No jak jutro mi lekarz nie powie, to chyba oszaleje ;-)
Chciałam nie wiedzieć i mieć niespodziankę, ale jednak nie wytrzymam do końca w takiej nieświadomości ;-)

Witajcie Dziewuszki!
Dzisiaj to i ja źle spałam. O 1.30 popudka, pokrecilam siė z pół godz i przysnęłam. O 3.23 pobudka znowu. Powierciłam się z boku na bok i jakoś przysnęłam. Od 5.07 do 6.00 to już takie czuwanie... Chyba teraz sie zdrzemne bo jestem zmeczona..
Oglądałam wczoraj wózki- w większości były Adamexy- bardzi mi się spodobały . Ale zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić najpierw samej gondolki- bo przy synu służyła mi tylko z 6 mcy .. I teraz się będę zastanawiać co lepsze.. I oczywiście te gadanie mojej matki że wózka się nie kupuje tak wcześnie- ona i jej przesądy..
Czy tylko mnie tak irytuje głupie gadanie??
Ewkap mam nadzieję, że nie taki diabeł straszny i szybko będzie po badaniu.
A propos badania z ta glukozą? Jak to jest czy teraz każda ciėżarna musi to przejść czy jak? 7 lat temu nic takiego nie miałam i nie wiem czy się upominać o to?

Fasolka 2017 / Aniołek 2016 / Szymek 2011
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Córa! Na 80%dziewczynka! Aaaaaa Ale się cieszę! [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173] 18cm i ok 160g [emoji7] Później wstawię zdjęcie bo teraz do pracy muszę lecieć [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Super gratulacje!!! :)
Fasolka 2017 / Aniołek 2016/ Szymek2011
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Kasia super! Gratuluję! ;-)

Kurde, ale Wam zazdroszczę, ze że już wiecie co tam Wasze Maleństwa chowają między nóżkami :-)
No jak jutro mi lekarz nie powie, to chyba oszaleje ;-)
Chciałam nie wiedzieć i mieć niespodziankę, ale jednak nie wytrzymam do końca w takiej nieświadomości ;-)

Moja doktor ostatnio szukała, szukała i nic nie znalazła, ale mówi, że to nie na 100%.

Córa! Na 80%dziewczynka! Aaaaaa Ale się cieszę! [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173] 18cm i ok 160g [emoji7] Później wstawię zdjęcie bo teraz do pracy muszę lecieć [emoji16]

Gratuluję :)

reklama
Kasiu gratulacje[emoji6]bedzie parka[emoji2]

Ja jem drugie śniadanie bo odwiozlam corke do przedszkola i znowu głodna. Dziś mam luz do 15 bo wycieczke mają do gospodarstwa agroturystycznego[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry