reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KaSia86 o której wizyta? :)

Fuuuj picie glukozy :/ pamiętam jak piłam na endokrynologii, to był koszmmar... ledwo kupiłam... na drugi dzień przychodzi Pani profesor i do mnie, że będę piła jeszcze raz bo pielęgniarki się pomylily i dzień wcześniej miałam w organizmie jeszcze jakiś lek, który zaburzalby wynik... myślałam, że je UDUSZE

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
8:15 [emoji16] Już się zbieram [emoji12]

A'propos ciucholandów- moja mama oszalała, przy każdej dostawie coś mi odklada [emoji12] Odłożyła już 30 par niechodków [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
8:15 [emoji16] Już się zbieram [emoji12]

A'propos ciucholandów- moja mama oszalała, przy każdej dostawie coś mi odklada [emoji12] Odłożyła już 30 par niechodków

Ale masz super :-) moja w sumie próbowała mnie zniechęcić, że niby lepiej wszystko nowe. Ja natomiast nie mam żadnych uprzedzeń i liczę, że może kiedyś coś ładnego znajdę:)

O matko!
Pobieranie zaczynają dopiero za 20 minut, a już 9 osób czeka, ja 10... pół dnia z głowy... Ja pieprze...

O matko!
Pobieranie zaczynają dopiero za 20 minut, a już 9 osób czeka, ja 10... pół dnia z głowy... Ja pieprze...
Współczuję nie dość, że okropne badanie to jeszcze tyle czekania.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Kasia super! Gratuluję! ;-)

Kurde, ale Wam zazdroszczę, ze że już wiecie co tam Wasze Maleństwa chowają między nóżkami :-)
No jak jutro mi lekarz nie powie, to chyba oszaleje ;-)
Chciałam nie wiedzieć i mieć niespodziankę, ale jednak nie wytrzymam do końca w takiej nieświadomości ;-)

Witajcie Dziewuszki!
Dzisiaj to i ja źle spałam. O 1.30 popudka, pokrecilam siė z pół godz i przysnęłam. O 3.23 pobudka znowu. Powierciłam się z boku na bok i jakoś przysnęłam. Od 5.07 do 6.00 to już takie czuwanie... Chyba teraz sie zdrzemne bo jestem zmeczona..
Oglądałam wczoraj wózki- w większości były Adamexy- bardzi mi się spodobały . Ale zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić najpierw samej gondolki- bo przy synu służyła mi tylko z 6 mcy .. I teraz się będę zastanawiać co lepsze.. I oczywiście te gadanie mojej matki że wózka się nie kupuje tak wcześnie- ona i jej przesądy..
Czy tylko mnie tak irytuje głupie gadanie??
Ewkap mam nadzieję, że nie taki diabeł straszny i szybko będzie po badaniu.
A propos badania z ta glukozą? Jak to jest czy teraz każda ciėżarna musi to przejść czy jak? 7 lat temu nic takiego nie miałam i nie wiem czy się upominać o to?

Fasolka 2017 / Aniołek 2016 / Szymek 2011
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Córa! Na 80%dziewczynka! Aaaaaa Ale się cieszę! [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173] 18cm i ok 160g [emoji7] Później wstawię zdjęcie bo teraz do pracy muszę lecieć [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Super gratulacje!!! :)
Fasolka 2017 / Aniołek 2016/ Szymek2011
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Kasia super! Gratuluję! ;-)

Kurde, ale Wam zazdroszczę, ze że już wiecie co tam Wasze Maleństwa chowają między nóżkami :-)
No jak jutro mi lekarz nie powie, to chyba oszaleje ;-)
Chciałam nie wiedzieć i mieć niespodziankę, ale jednak nie wytrzymam do końca w takiej nieświadomości ;-)

Moja doktor ostatnio szukała, szukała i nic nie znalazła, ale mówi, że to nie na 100%.

Córa! Na 80%dziewczynka! Aaaaaa Ale się cieszę! [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173] 18cm i ok 160g [emoji7] Później wstawię zdjęcie bo teraz do pracy muszę lecieć [emoji16]

Gratuluję :)

reklama
Kasiu gratulacje[emoji6]bedzie parka[emoji2]

Ja jem drugie śniadanie bo odwiozlam corke do przedszkola i znowu głodna. Dziś mam luz do 15 bo wycieczke mają do gospodarstwa agroturystycznego[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry