reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Dziewuszki!
Dzisiaj to i ja źle spałam. O 1.30 popudka, pokrecilam siė z pół godz i przysnęłam. O 3.23 pobudka znowu. Powierciłam się z boku na bok i jakoś przysnęłam. Od 5.07 do 6.00 to już takie czuwanie... Chyba teraz sie zdrzemne bo jestem zmeczona..
Oglądałam wczoraj wózki- w większości były Adamexy- bardzi mi się spodobały . Ale zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić najpierw samej gondolki- bo przy synu służyła mi tylko z 6 mcy .. I teraz się będę zastanawiać co lepsze.. I oczywiście te gadanie mojej matki że wózka się nie kupuje tak wcześnie- ona i jej przesądy..
Czy tylko mnie tak irytuje głupie gadanie??
Ewkap mam nadzieję, że nie taki diabeł straszny i szybko będzie po badaniu.
A propos badania z ta glukozą? Jak to jest czy teraz każda ciėżarna musi to przejść czy jak? 7 lat temu nic takiego nie miałam i nie wiem czy się upominać o to?

Fasolka 2017 / Aniołek 2016 / Szymek 2011
dhi4xzkrtf7duw3h.png
Babcia mojego męża jak uslyszala że oglądamy wózki to się obraziła i poszła się zamknąć do swojego pokoju [emoji23] potem baliśmy się powiedzieć że już mamy, bo myśleliśmy za nas na Wielkanoc nie zaprosi [emoji23][emoji23]
Córa! Na 80%dziewczynka! Aaaaaa Ale się cieszę! [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173] 18cm i ok 160g [emoji7] Później wstawię zdjęcie bo teraz do pracy muszę lecieć [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Gratulacje ! Witaj Helenko :D

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia86 super gratuluję :-)
Ja uciekam do pracy a potem do siostry. Dzisiaj bardzo mocno spałam, obudziłam się do toalety i
czułam, że jestem wyspana.
Ewka666 u mnie w laboratorium ci na krzywą mają pierwszeństwo i nie muszą czekać.

Bleeee glukoza....na samą myśl mnie podnosi. W prawdzie niezwracałam, ale nosiło mnie nieźle. Przez cały dzień jak widziałam, że ktoś cukier do czegoś dodaje np herbaty to mnie podnosiło (sama piję herbate z cukrem). Już pytałam czy tu też robią i niestety tak. Krew mogą mi pobierać ile chcą nawet codziennie (jestem przyzwyczajona bo swego czasu miałam problemy z krwią i kontrola była co chwile), ale ta glukoza do wypicia jest bleee.

A bo post oceniłam a nic nie napisałam
Gratulacje mamo Helenki!

Kasiu super, czyli przeczucia miałaś dobre :D gratulacje!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki ja juz od 7 na nogach...
Wyszykowalam syncia do szkoly i pojechalam z moim m na miasto...chcialam wejsc do kimexu ale od 10 otwarty wiec dupa..
Zreszta moj m tak mnie wkurzyl rano odnosnie prezentu na komunie dla swojego chrzesniaka ze glowa mala...
O bo chrzestni daja tyle czy tyle...a ja mu mowie ze mam w dupie ile kto daje...daje sie tyle na ile cie stac...
A poza tym my tez komunie teraz 14 mamy syna a 21 maja druga...wiec tez troche kasy poszlo na to wszystko...
Faceci to sa durni...
Ale wozek jak ogladalam to by najchetniej za 2 zlote kupil jakby taki byl...bo wszystkie co ogladalam to za drogie byly dla niego...
Sknerus makkwacz z tego mojego chlopa...

Gratuluje dziewczynek i chlopaków :) Powoli się chyba wyrównuje ilość :)

Ta glukoze wszystkie kobiety w ciąży robia? Ja jutro jade na krew + mocz ale nie mam skierowania na taka dodatkowa glukoze a juz 19 tydzień mam. NIc mi gin nie mowila o tym badaniu.

reklama
Justa wypij wiadro melisy :-D

Wypilam ta glukoze, siedzę w samochodzie i czekam... Głodna jak wilk.

A jeszcze półtorej godziny muszę być bez jedzenia...

Igusiad tutaj jakbym poprosiła żeby mnie przepuscili to chyba by mnie zjedli Ci ludzie.
Facet przyszedł oddać mocz do badań i chciał wejść bez kolejki to mało to nie zjedli kuzwa tak się wszystkim spieszy. Miał podpisany pojemniczek, kasę odliczona i i tak wszedł, zostawił, ale jak potem wszyscy komentowali. Że młody chłop a nie może poczekać, ze emeryci w kolejce... ***** ciąż a to nie choroba, ale starość to już jak najbardziej choroba i każdy czeka na przywileje. Tylko się zdenerwowałam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry