reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Dziewuszki!
Dzisiaj to i ja źle spałam. O 1.30 popudka, pokrecilam siė z pół godz i przysnęłam. O 3.23 pobudka znowu. Powierciłam się z boku na bok i jakoś przysnęłam. Od 5.07 do 6.00 to już takie czuwanie... Chyba teraz sie zdrzemne bo jestem zmeczona..
Oglądałam wczoraj wózki- w większości były Adamexy- bardzi mi się spodobały . Ale zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić najpierw samej gondolki- bo przy synu służyła mi tylko z 6 mcy .. I teraz się będę zastanawiać co lepsze.. I oczywiście te gadanie mojej matki że wózka się nie kupuje tak wcześnie- ona i jej przesądy..
Czy tylko mnie tak irytuje głupie gadanie??
Ewkap mam nadzieję, że nie taki diabeł straszny i szybko będzie po badaniu.
A propos badania z ta glukozą? Jak to jest czy teraz każda ciėżarna musi to przejść czy jak? 7 lat temu nic takiego nie miałam i nie wiem czy się upominać o to?

Fasolka 2017 / Aniołek 2016 / Szymek 2011
dhi4xzkrtf7duw3h.png
Babcia mojego męża jak uslyszala że oglądamy wózki to się obraziła i poszła się zamknąć do swojego pokoju [emoji23] potem baliśmy się powiedzieć że już mamy, bo myśleliśmy za nas na Wielkanoc nie zaprosi [emoji23][emoji23]
Córa! Na 80%dziewczynka! Aaaaaa Ale się cieszę! [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173] 18cm i ok 160g [emoji7] Później wstawię zdjęcie bo teraz do pracy muszę lecieć [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Gratulacje ! Witaj Helenko :D

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia86 super gratuluję :-)
Ja uciekam do pracy a potem do siostry. Dzisiaj bardzo mocno spałam, obudziłam się do toalety i
czułam, że jestem wyspana.
Ewka666 u mnie w laboratorium ci na krzywą mają pierwszeństwo i nie muszą czekać.

Bleeee glukoza....na samą myśl mnie podnosi. W prawdzie niezwracałam, ale nosiło mnie nieźle. Przez cały dzień jak widziałam, że ktoś cukier do czegoś dodaje np herbaty to mnie podnosiło (sama piję herbate z cukrem). Już pytałam czy tu też robią i niestety tak. Krew mogą mi pobierać ile chcą nawet codziennie (jestem przyzwyczajona bo swego czasu miałam problemy z krwią i kontrola była co chwile), ale ta glukoza do wypicia jest bleee.

A bo post oceniłam a nic nie napisałam
Gratulacje mamo Helenki!

Kasiu super, czyli przeczucia miałaś dobre :D gratulacje!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki ja juz od 7 na nogach...
Wyszykowalam syncia do szkoly i pojechalam z moim m na miasto...chcialam wejsc do kimexu ale od 10 otwarty wiec dupa..
Zreszta moj m tak mnie wkurzyl rano odnosnie prezentu na komunie dla swojego chrzesniaka ze glowa mala...
O bo chrzestni daja tyle czy tyle...a ja mu mowie ze mam w dupie ile kto daje...daje sie tyle na ile cie stac...
A poza tym my tez komunie teraz 14 mamy syna a 21 maja druga...wiec tez troche kasy poszlo na to wszystko...
Faceci to sa durni...
Ale wozek jak ogladalam to by najchetniej za 2 zlote kupil jakby taki byl...bo wszystkie co ogladalam to za drogie byly dla niego...
Sknerus makkwacz z tego mojego chlopa...

Gratuluje dziewczynek i chlopaków :) Powoli się chyba wyrównuje ilość :)

Ta glukoze wszystkie kobiety w ciąży robia? Ja jutro jade na krew + mocz ale nie mam skierowania na taka dodatkowa glukoze a juz 19 tydzień mam. NIc mi gin nie mowila o tym badaniu.

reklama
Justa wypij wiadro melisy :-D

Wypilam ta glukoze, siedzę w samochodzie i czekam... Głodna jak wilk.

A jeszcze półtorej godziny muszę być bez jedzenia...

Igusiad tutaj jakbym poprosiła żeby mnie przepuscili to chyba by mnie zjedli Ci ludzie.
Facet przyszedł oddać mocz do badań i chciał wejść bez kolejki to mało to nie zjedli kuzwa tak się wszystkim spieszy. Miał podpisany pojemniczek, kasę odliczona i i tak wszedł, zostawił, ale jak potem wszyscy komentowali. Że młody chłop a nie może poczekać, ze emeryci w kolejce... ***** ciąż a to nie choroba, ale starość to już jak najbardziej choroba i każdy czeka na przywileje. Tylko się zdenerwowałam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry