reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum ja mam ją jeszcze po synku więc nie wiem czy jeszcze produkują może są nowsze modele [emoji6]
Dobranoc dziewczynki lecę spać [emoji42]

reklama
Trochę mnie podniosłaś na duchu. Muszę dać radę i zacząć przestawiać się na myślenie, że sobie poradzę i że będzie dobrze, bo w przeciwnym wypadku panika mnie wykończy szybciej, niż jakikolwiek poród ;)
No pewnie że sobie poradzisz! Matka to taki stwór który siłę i energię wytrzaśnie choćby z podziemia [emoji6] To naprawdę nie jest tak straszne, mając już swojego Maluszka zapomina się o całym bólu [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hejka:) Nadrobiłam Was z całego dnia ale nadrukowałyście;) Witam nową Mamę:)
Dzisiaj przyszły moje spodnie ciążowe które sobie zamówiłam na allegro. Bałam się że nie trafię z rozmiarem ale są ok:)
1494270714-aaaaaa.png

Szumisia też mam zamiar kupic :) Ponoć bardzo przydatny [emoji14] A co myślicie na temat tych sensorów oddechu które kładzie sie pod materacyk do łóżeczka? Czy któraś z doświadczonych mamusiek używała?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu zamawiałaś taki rozmiar jak nosiłaś przed ciążą? Bo chyba sobie kupię, ale boję się rozmiarówki.

No właśnie z tym rozmiarem to sie bałam bo przed ciąża nosiłam 36, czyli s czasem nawet xs. Teraz jestem4kg na plusie ale w stare spodnie wchodze tyle że brzuch nie pozwala się dopiać a zamówiłam M i tylko troszkę luzu w udach mają. Więc wydaje mi sie ze rozmiarówke trzeba brać trochę z przymrużeniem oka. Ja mierzylam stare spodnie na leżąco i porownywalam do tabeli.

Kasiu super spodnie! Chyba też sobie zakupię.
U mnie dzisiaj pogoda się okropnie zepsuła, w nocy ma być poniżej zera!
Leżę już w łóżku i oglądam z synem Hobbita...
Dobranoc moje drogie!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
U mnie ma być ponoć -1 i śnieg [emoji33]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

To i ja już w łóżku ;-) trochę sie uspokoilam, ale nie do końca, bo mnie zawsze nerwy długo trzymają. Już sie niby odzywam bo z wielką laska przyznał, ze źle zrobił. A ja jak to ja musiałam się nagadac, jeszcze się rozryczalam i ż 15 minut mnie tak trzymał o. Darlam się na niego przez łzy, a jak przestałam płakać to zaczęłam tłumaczyć jak do 3 latka, ze nas naraża, że nie myśli, ze prawko mu bardzo potrzebne a tak kusi los itp itd. I oczywiście wyrzuciła z siebie wszystko co mnie gnebilo z całego tygodnia.

A u nas 7 stopni termometr w samochodzie pokazywał, to u nas mrozu nie będzie ;-)
Zmęczona jestem jak nie wiem, ale jeszcze pewnie nie usnę...

reklama
Ewka nie dziwie Ci sie też bym sie zdenerwowala:/ ale tak to już z tymi naszymi facetami jest że czasami to im rozum odbiera. U nas też ochłodzenie, 2° w nocy zapowiadają:/ Chyba mamy najbrzydszy i najzimniejszy maj jaki pamiętam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry