reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Wszystkim [emoji5] ja dzis nie śpię od 2:45. Poszłam siku i na tym koniec mojego spania. Porażka jakas. A widzę ze ostatnio coraz częściej mi się takie akcje przytrafiają.... Ale najlepszy w tym wszystkim jest mój mąż. Bo sobie smacznie śpi ale żeby było śmiesznie to przerzucil sobie moją nogę przez brzuch i śpi trzymając mnie za stopę [emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj oglądałam wozki Adamex całkiem fajnie wyglądają i cenowo nie są takie straszne. Ale zobaczę gdzieś stacjonarnie jak się bd prowadziły i wgl. Bo jak sobie tak o tym wszystkim myślę to trochę bd to kosztowało. Więc w lipcu kupimy wózek fotelik lozeczko i trochę ciuszkow plus wanienke. A resztę rzeczy to bd stopniowo kupować już później. Na pewno kosmetyczne rzeczy zamowie przez neta żeby tak za tym nie gonić po aptekach

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :-) dziś wreszcie nie boli mnie głowa ;-)
Dziwnie się czuje, bo od wczorajszej kłótni z mężem nie czułam ruchów dziecka i martwię się czy wszystko w porządku... zjem na śniadanie coś słodkiego i zobaczę, bo przeważnie po jedzeniu się uaktywnia...

Któraś ma dziś wizytę?? Ja w czwartek i w czwartek chyba sporo z nas wizytuje?? :-)

Lili współczuję ;-) wiem co to znaczy, bo kiedyś tak miałam kilka razy, ze obudziłam się w nocy i już za cholerę nie mogłam usnąć; -) tylko ja później rano koło 7 robiłam się bardzo śpiąca, a nie zawsze mogłam sobie pozwolić na sen . Teraz za to mam tyle czasu, ze mogę spać całe dnie ;-)

Gotuje dziś botwinkę na obiad :-D do tego młode ziemniaczki :-)

Cześć Dziewczyny[emoji6]
Obudzilam sie wlasnie, zaraz musze sie ogarnąć i córkę do przedszkola zawieźć. Pitem bibliotekę zaliczyć, musze w końcu ruszyc z pracą magisterską....
Na obiad zupa pomidorowa i coś do tego wymysle...

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

A ja juz po wizycie u gina. Z dzidzią ok,rośnie spokojnie. Ładna buzia?:biggrin2:
Dziewczyny,jak to jest bo mam 18+1 (dziś w poniedz.)więc którego dnia bede miec pełny 19tydz ? :D W sob czy w niedz?
Zobacz załącznik 805667
Świetne zdjęcie, buźka śliczna [emoji5]️ a co najważniejsze, że wszystko dobrze.

Mi gin. też wpisuje skończony tydzień w książeczce.

Strasznie wczoraj długo zasnąć nie mogłam. Ręce mnie bolą bo nawałkowałam się ciasta na pierogi, a teraz nie wiem czemu mam takie dziwne uczucie w rękach jak bym wieszała firanki.

Miłego dnia [emoji5]️

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Fajne te karuzele i szumisie.
Ewi super ze wszystko dobrze.
Skonczony 19 w niedziele i zaczety 20.

W polowie czerwca zapisuje sie do szkoly rodzenia, maz bedzie chodzil ze mna. Po tych wszystkich przejsciach jest bardzo ugodowy, tylko zabral mi karte do bankomatu ;(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj nalepiłam pierogów ruskich, wyszło mi 80 sztuk, więc na dzisiaj też będą pierogi [emoji5]️

Fajne te karuzele i szumisie.
Ewi super ze wszystko dobrze.
Skonczony 19 w niedziele i zaczety 20.

W polowie czerwca zapisuje sie do szkoly rodzenia, maz bedzie chodzil ze mna. Po tych wszystkich przejsciach jest bardzo ugodowy, tylko zabral mi karte do bankomatu ;(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mi karty nie daje, jak skończą się pieniadze na moim koncie to mi przelewa jakaś kwote[emoji2]mówi, że ja bym wydała tyle ile by było[emoji6]w sumie to ma rację[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my mamy wspólne konto i każdy ma swoją kartę. Z tym, że to ja ogólnie zarządzam wydatkami on w ogóle się do tego nie miesza. Czasami się śmieje, że jak by mnie zabrakło to by rachunków sam nie ogarnął. A co do wydawania pieniędzy to właśnie u nas jest na odwrót, to on jest bardziej rozrzutny, a ja wszystko dwa razy przeliczam [emoji6]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry