reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum ja mam ją jeszcze po synku więc nie wiem czy jeszcze produkują może są nowsze modele [emoji6]
Dobranoc dziewczynki lecę spać [emoji42]

reklama
Trochę mnie podniosłaś na duchu. Muszę dać radę i zacząć przestawiać się na myślenie, że sobie poradzę i że będzie dobrze, bo w przeciwnym wypadku panika mnie wykończy szybciej, niż jakikolwiek poród ;)
No pewnie że sobie poradzisz! Matka to taki stwór który siłę i energię wytrzaśnie choćby z podziemia [emoji6] To naprawdę nie jest tak straszne, mając już swojego Maluszka zapomina się o całym bólu [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hejka:) Nadrobiłam Was z całego dnia ale nadrukowałyście;) Witam nową Mamę:)
Dzisiaj przyszły moje spodnie ciążowe które sobie zamówiłam na allegro. Bałam się że nie trafię z rozmiarem ale są ok:)
1494270714-aaaaaa.png

Szumisia też mam zamiar kupic :) Ponoć bardzo przydatny [emoji14] A co myślicie na temat tych sensorów oddechu które kładzie sie pod materacyk do łóżeczka? Czy któraś z doświadczonych mamusiek używała?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu zamawiałaś taki rozmiar jak nosiłaś przed ciążą? Bo chyba sobie kupię, ale boję się rozmiarówki.

No właśnie z tym rozmiarem to sie bałam bo przed ciąża nosiłam 36, czyli s czasem nawet xs. Teraz jestem4kg na plusie ale w stare spodnie wchodze tyle że brzuch nie pozwala się dopiać a zamówiłam M i tylko troszkę luzu w udach mają. Więc wydaje mi sie ze rozmiarówke trzeba brać trochę z przymrużeniem oka. Ja mierzylam stare spodnie na leżąco i porownywalam do tabeli.

Kasiu super spodnie! Chyba też sobie zakupię.
U mnie dzisiaj pogoda się okropnie zepsuła, w nocy ma być poniżej zera!
Leżę już w łóżku i oglądam z synem Hobbita...
Dobranoc moje drogie!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
U mnie ma być ponoć -1 i śnieg [emoji33]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

To i ja już w łóżku ;-) trochę sie uspokoilam, ale nie do końca, bo mnie zawsze nerwy długo trzymają. Już sie niby odzywam bo z wielką laska przyznał, ze źle zrobił. A ja jak to ja musiałam się nagadac, jeszcze się rozryczalam i ż 15 minut mnie tak trzymał o. Darlam się na niego przez łzy, a jak przestałam płakać to zaczęłam tłumaczyć jak do 3 latka, ze nas naraża, że nie myśli, ze prawko mu bardzo potrzebne a tak kusi los itp itd. I oczywiście wyrzuciła z siebie wszystko co mnie gnebilo z całego tygodnia.

A u nas 7 stopni termometr w samochodzie pokazywał, to u nas mrozu nie będzie ;-)
Zmęczona jestem jak nie wiem, ale jeszcze pewnie nie usnę...

reklama
Ewka nie dziwie Ci sie też bym sie zdenerwowala:/ ale tak to już z tymi naszymi facetami jest że czasami to im rozum odbiera. U nas też ochłodzenie, 2° w nocy zapowiadają:/ Chyba mamy najbrzydszy i najzimniejszy maj jaki pamiętam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry