reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale by byly jaja jakby sie okazało ze dziewczynka[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma fotki miedzy nogami to tak , to takie strzelanie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

reklama
Wszystko wymieszalam, przepraszam Sunday

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sunday zapewne [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

Hej dziewczyny [emoji3]
Jak urodziłam synka to używałam i ochraniacza i baldachimu ale pewnego dnia znalazłam w tym baldachimie pająka [emoji50] i odrazu go zdjęłam i już więcej nie użyłam. Poza tym jak któraś napisała to nieźle siedlisko kurzu. A i jeszcze parę razy się zdarzyło że synek złapał za ten materiał i zawinął sobie na glowe. Teraz przy córce ochraniacz używam od kiedy się urodzila, jak była mniejsza to zawijalam go do połowy żeby ją widzieć jak śpi a i tak zawsze spala na boku pleckami oparta o ochraniacz i w rożku więc nie było możliwości żeby wsadziła tam nosek i się przydusila, teraz jak jest większa to śpi na brzuchu i wtula się czubkiem główki a tak obijała by się o te szczebelki.
Kasia duży ten Twój synuś się urodził miałaś CC czy sn wypchnęłas?
Vanialin super że już córa odpieluszkowana [emoji3]
Moja ma 1,5 roku więc dopiero w nowym roku będziemy próbować bo na razie zwiewa z nocnika.
A mam pytanie kiedy smoczka odstawialyscie? Miałam to zrobić po wakacjach ale sama nie wiem bo potem pojawi się maluszek...i pewnie by jemu zabierała.

Ja mojego oduczyłam od smoczka jak miał około 18 miesięcy ale to wyszło trochę samo bo zaczął przegryzać smoczki i po kolejnym przegryzieniu powiedzieliśmy mu że jest już za duży i Pani w sklepie nie sprzeda już smoczka dla dużego chłopca. Próbował jeszcze wkładać do ust smoczek bez gumowej części ale po dwóch dniach zrezygnował

Mój też liczy do tyłu więc ciekawa jestem kiedy mi ustali to polowkowe ;-) będę u niego w czwartek o to będzie 18+5. Pewnie koło 25 maja będzie polowkowe ;-)

Dziewczyny znikam. Jadę na te warsztaty, odezwę się po ;-)
Ja dzisiaj się umawialam, mam 18+3 i termin polowkowych pani ustaliła mi na 30 maja :) tzn pomiędzy 29 a 1 miałam wybrać

Madagos ja tych silikonowych makladek tez przy synu uzywalam...sutki tak nie bolaly jak jadl...
A ja chcialam do kolyski kupic baldachim...z tego powodu ze dziecko bedzie z nami spalo tam gdzie telewizor mamy takze troche by sie swiatlo zakrywalo wieczorami...
A ochraniacz mialam i teraz tez kupie...kurcze jakby czlowiek tak wierzyl w to wszystko co sie czyta to by zwariowal wszystko ma swoje wady i zalety...nie dajmy sie zwariowac kochane....ale to tylko moje prywatne zdanie

Pojechalam dzis do dzieciecego sklepu. Patrzylam za posciela, dramat, zamowie na alegro. Przypadkiem :) znalazlam w biedronce za 9,99 ladny kocyk wiec rozka nie bede kupowac. Zostaje mi jeszcze sprawa torby podrecznej. Moze ktoras z mlodszych mam poleci któras torbe. Wygodna i nie olbrzymia. Tylko taka w sam raz.

Dzisiejsze zakupy
1494253179-aaaaaa.jpeg

Dokupie jeszcze pampki z pampersa bo z tego co pamietam tamte sa fajniejsze.

reklama
Hej dziewczyny [emoji3]
Jak urodziłam synka to używałam i ochraniacza i baldachimu ale pewnego dnia znalazłam w tym baldachimie pająka [emoji50] i odrazu go zdjęłam i już więcej nie użyłam. Poza tym jak któraś napisała to nieźle siedlisko kurzu. A i jeszcze parę razy się zdarzyło że synek złapał za ten materiał i zawinął sobie na glowe. Teraz przy córce ochraniacz używam od kiedy się urodzila, jak była mniejsza to zawijalam go do połowy żeby ją widzieć jak śpi a i tak zawsze spala na boku pleckami oparta o ochraniacz i w rożku więc nie było możliwości żeby wsadziła tam nosek i się przydusila, teraz jak jest większa to śpi na brzuchu i wtula się czubkiem główki a tak obijała by się o te szczebelki.
Kasia duży ten Twój synuś się urodził miałaś CC czy sn wypchnęłas?
Vanialin super że już córa odpieluszkowana [emoji3]
Moja ma 1,5 roku więc dopiero w nowym roku będziemy próbować bo na razie zwiewa z nocnika.
A mam pytanie kiedy smoczka odstawialyscie? Miałam to zrobić po wakacjach ale sama nie wiem bo potem pojawi się maluszek...i pewnie by jemu zabierała.
Ma 1.5 roku więc już spokojnie możesz :) jaa w swojej pracy zwykle zaraz po 1rz odstawiałam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry