reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madagos ja tych silikonowych makladek tez przy synu uzywalam...sutki tak nie bolaly jak jadl...
A ja chcialam do kolyski kupic baldachim...z tego powodu ze dziecko bedzie z nami spalo tam gdzie telewizor mamy takze troche by sie swiatlo zakrywalo wieczorami...
A ochraniacz mialam i teraz tez kupie...kurcze jakby czlowiek tak wierzyl w to wszystko co sie czyta to by zwariowal wszystko ma swoje wady i zalety...nie dajmy sie zwariowac kochane....ale to tylko moje prywatne zdanie
Ja ochraniacz też dam, ale tylko ochraniacz bez tych dodatków i nie na całe łóżeczko tylko w pobliżu główki. I dopiero jak maleństwo zacznie sie ruszać więcej. Inaczej niewidze potrzeby ;)

reklama
Ja polowkowe zaliczylam w piatek bo duzo pacjentek urodzilo w weekend majowy i lekarz mial sporo czasu,ale stwierdzil ze na nast wizycie tez wszystko posprawdza:) potwierdzona dziewczynka:)

Gratuluję dziewczynki☺

Po mega aktywnych 2tyg maz zawiozl Milo do zlobka i jeszcze leze w lozku:D

Dzień dobry Drogie Październikówki :)
Czytam Was regularnie od ok. 600 postu, teraz zdecydowałam się dołaczyć, bo zaczynamy wraz z mężem wierzyć, że tym razem się uda.
O pierwszego potomka staramy się od ok. 2 lat, to jest moja III ciaża, wcześniejsze straciłam w pierwszym trymestrze. Teraz biorę Luteinę, Acard i Femibion I wydaje się, że jest ok :):):) Termin porodu wyznaczono na 19.10.

Czytajac Was dowiedziałam się o wielu rzeczach zwiazanych z ciaża i maleństwami, o których nie miałam pojęcia- jesteście super !

Witamy kolejną październimówkę

Dziewczyny ile płacicie za połówkowe?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę miała 30go maja za 300zł a dwa dni później bezpłatnie na NFZ

Aha moje dyduchy też 2 rozmiary większe, a że miałam zawsze konkretne to teraz mam 70i

Ubranka z Pinokio są super. Dla moje córci kupowalam 7 lat temu i długo mi służyly. Niektore natomiast szybko zamienialam w ścierki do podłogi.

Wrocilam z apteki i udalo mi sie zalatwic luteine zaplacilam normalna cene ale bede musiala doniesc recepte i wtedy mi zwroca nadplacona kwote. Dostalam mniejsze opakowanie ale wazne ze mi wystarczy na tydzien :)

Pojechalam dzis do dzieciecego sklepu. Patrzylam za posciela, dramat, zamowie na alegro. Przypadkiem :) znalazlam w biedronce za 9,99 ladny kocyk wiec rozka nie bede kupowac. Zostaje mi jeszcze sprawa torby podrecznej. Moze ktoras z mlodszych mam poleci któras torbe. Wygodna i nie olbrzymia. Tylko taka w sam raz.

Dzisiejsze zakupy
1494253179-aaaaaa.jpeg

Dokupie jeszcze pampki z pampersa bo z tego co pamietam tamte sa fajniejsze.

Super zakupy, a gdzie kocyk? Ja kupilam dzis w Lidlu pieluchy 1 za 9.99zl. W netto juz nie bylo[emoji17]
Pojechalam dzis do dzieciecego sklepu. Patrzylam za posciela, dramat, zamowie na alegro. Przypadkiem :) znalazlam w biedronce za 9,99 ladny kocyk wiec rozka nie bede kupowac. Zostaje mi jeszcze sprawa torby podrecznej. Moze ktoras z mlodszych mam poleci któras torbe. Wygodna i nie olbrzymia. Tylko taka w sam raz.

Dzisiejsze zakupy
1494253179-aaaaaa.jpeg

Dokupie jeszcze pampki z pampersa bo z tego co pamietam tamte sa fajniejsze.

Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny [emoji3]
Jak urodziłam synka to używałam i ochraniacza i baldachimu ale pewnego dnia znalazłam w tym baldachimie pająka [emoji50] i odrazu go zdjęłam i już więcej nie użyłam. Poza tym jak któraś napisała to nieźle siedlisko kurzu. A i jeszcze parę razy się zdarzyło że synek złapał za ten materiał i zawinął sobie na glowe. Teraz przy córce ochraniacz używam od kiedy się urodzila, jak była mniejsza to zawijalam go do połowy żeby ją widzieć jak śpi a i tak zawsze spala na boku pleckami oparta o ochraniacz i w rożku więc nie było możliwości żeby wsadziła tam nosek i się przydusila, teraz jak jest większa to śpi na brzuchu i wtula się czubkiem główki a tak obijała by się o te szczebelki.
Kasia duży ten Twój synuś się urodził miałaś CC czy sn wypchnęłas?
Vanialin super że już córa odpieluszkowana [emoji3]
Moja ma 1,5 roku więc dopiero w nowym roku będziemy próbować bo na razie zwiewa z nocnika.
A mam pytanie kiedy smoczka odstawialyscie? Miałam to zrobić po wakacjach ale sama nie wiem bo potem pojawi się maluszek...i pewnie by jemu zabierała.
Na szczęście miałam cc, w życiu bym sama nie urodziła takiego klocka [emoji23] Choć na początku wszystko zmierzało ku naturalnemu porodowi Ale w międzyczasie trochę komplikacji wyszło i zapadła decyzja o cc [emoji4] Teraz też mnie czeka cc, tym razem to już mój wybór [emoji5]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja mam kocyk polarkowy taki , ale zamierzam neszcze z 2 kupić jakies większe + reczniczek [emoji16]
1494255843-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry