reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczyny
Strasznie mi ciężko znaleźć w weekend czas na bb ponieważ mój dwulatek chce mieć mamę tylko dla siebie. Też się trochę martwię o zazdrość o maleństwo ba na razie się cieszy ale on też jest taki przytulasek i synek mamusi.
Ja ostatnio też zaczynam czuć ruchy a u mnie 16 tydzień ale to są takie raczej pojedyncze ruchy
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia
To dokładnie tak samo jak z moim synkiem :) on mógłby się przytulać non stop (ja to uwielbiam dlatego tez nie mam za dużo czasu na takie rzeczy jak laptop czy telefon) i tez trochę się boje. Narazie tez jest szczęśliwy ze będzie mała dzidzia ale taki dwulatek jest jeszcze za mały żeby zrozumieć ze taka dzidzia będzie z nami już na zawsze a nie tylko do 'zabawy'
No ale musi być dobrze :)
Ewka a mój mąż to w sprawach typu zainteresowanie jest super ale na takie warsztaty albo szkole rodzenia to w życiu by ze mną nie poszedł, nawet szantażem bym go nie zmusiła :)

reklama
Malinowa ja mam termin na 14.10 ale moja gin trochę inaczej liczy tygodnie jakby do tyłu bo u mnie 16+4 więc niby 17 tydzień a ona liczy jako 16

Ja synkowi założyłam ochraniacz jak miał około pół roku i zaczął się bardzo wiercić Też zakładałam że maluszek nie będzie z nami spał ale przy kolkach było inaczej i niestety do tej pory mu się to zdarza

Co do spania w lozeczku, jestem pewna , ze do 2msc będą dzieciaki spały z nami. [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
Moja córka od początku spała sama w łóżeczku. U nas była tylko na czas karmienia a po odbiciu wracała do łóżeczka. Dopiero od roku spaceruje do nas nad ranem ale to sama.

Ja miałam ochraniacze i baldachim ale jeszcze w szpitalu zanim wyszliśmy lekarze mówili ze absolutnie nie wolno bo dziecko takie malutkie potrzebuje dobrej cyrkulacji powietrza i dodatkowo noski się zapychają jak lozeczko jest tak obudowane. Posłuchaliśmy tych rad bo jeszcze inna położna to powiedziała oraz jeszcze jedna lekarka na wypisie, No i mieliśmy samo lozeczko bez tych pięknych dodatków

Malinowa ja mam termin na 14.10 ale moja gin trochę inaczej liczy tygodnie jakby do tyłu bo u mnie 16+4 więc niby 17 tydzień a ona liczy jako 16

Ja synkowi założyłam ochraniacz jak miał około pół roku i zaczął się bardzo wiercić Też zakładałam że maluszek nie będzie z nami spał ale przy kolkach było inaczej i niestety do tej pory mu się to zdarza

Mój też liczy do tyłu więc ciekawa jestem kiedy mi ustali to polowkowe ;-) będę u niego w czwartek o to będzie 18+5. Pewnie koło 25 maja będzie polowkowe ;-)

Dziewczyny znikam. Jadę na te warsztaty, odezwę się po ;-)

Ja tez 280zl bede placic. Termin na 18.05 mam.

Dziewczyny a uzywala ktoras z Was tych sylikonowych nakladek na sutki do karmienia? Do szpitala w ktorym chce rodzic jako podstawowa wyprawke nalezy je zabrac. Tak sie zastanawiam o co z tym chodzi :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez 280zl bede placic. Termin na 18.05 mam.

Dziewczyny a uzywala ktoras z Was tych sylikonowych nakladek na sutki do karmienia? Do szpitala w ktorym chce rodzic jako podstawowa wyprawke nalezy je zabrac. Tak sie zastanawiam o co z tym chodzi :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupilam juz [emoji4] Lena nie umiała mi złapać cycka a to bardzo pomogą , szczegolnie jak sa brodawki małe , wklęsłe itp.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

reklama
Ewka czyli nie tylko moja gin tak dziwnie liczy ja mam wizytę 30 maja i wtedy będę miała połówkowe

Joanna ja też uwielbiam to przytulanie z synkiem tylko boję się właśnie tak jak piszesz że ciężko mu będzie zaakceptować że dzidziuś będzie na zawsze a nie na chwilę i że mama będzie wspólna a nie już tylko jego

Mam taki problem z synkiem że od jakiegoś czasu co noc przychodzi do nas do łóżka a ja pracuje i nie mam siły wstawać po kilka razy w nocy już sama nie wiem co z tym zrobić

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry