reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do lidla mam daleko.

Kocyki o taki i otulacz po kapaniu
1494255360-aaaaaa.jpeg

Do gory nogami :)

Bardzo ladne kocyki widzialam w kik jak by ktoras szukala

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam ten kocyktylko inny wzor ale ja dalam 20zl :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mąż wrócił z pracy i pyta co tam, a ja mu mówię, że ok, tylko jakoś słabo się czuję, niedobrze mi. A on do mnie a może w ciąży jesteś?? a ja ty wiesz to może być możliwe, idź kup test ciążowy :-) chyba z 5 min się śmialiśmy.
A wczoraj już prawie zasypiamy a on do mnie ejjjj ja cię będę musiał ogolić przed porodem. Pytam się jak go chce to zrobić skoro jak byłam w ciąży z synem to jak panikował jak mi miał paznokcie u nóg obciąć heheh

Witam
Ja od rana w szał wpadłam i wysprzątałam cały dom i klatkę schodową włącznie z umyciem okien na moim piętrze, a potem obiad, spacer z psem i tak mi się zeszło. Pogoda u nas dzisiaj do bani, niby nie pada ale zimno.
Co do ubrań to ja już się w nic nie mieszczę, w sobotę kupiłam na targu nowy stanik bo ze wszystkich już mi się piersi wydostawały. Kupiłam jeden tak "na spróbunek" czy będzie wygodny i dobry i w tą sobotę zakupię następny. Co do majtek to chodzę w swoich sprzed ciąży tylko nie wszystkich, wybieram te luźniejsze ;);)
Co do wit.D3 to mi gin jeszcze nic nie przepisywała, zobaczymy jak to będzie przy majowej wizycie, a mam dopiero 26.05 - jak ja doczekam jeszcze 3tyg
Co do silikonowych nakładek na piersi to ja je miałam przy pierwszej ciąży i jak Maja zaczęła mnie gryźć to je zakładałam, ale jakoś nie czułam się w nich komfortowo.
i zapomniałam, jutro zadzwonię, aha ja nic nie płacę bo mam na nfz, dopiero za te 3 będę musiała płacić

Na szczęście miałam cc, w życiu bym sama nie urodziła takiego klocka [emoji23] Choć na początku wszystko zmierzało ku naturalnemu porodowi Ale w międzyczasie trochę komplikacji wyszło i zapadła decyzja o cc [emoji4] Teraz też mnie czeka cc, tym razem to już mój wybór [emoji5]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Mój synek miał 4600! :) :) urodziłam sn ;)

Hejka Dziewczynki!
Śliczne te kocyki macie!
Joanna- podziwiam! Urodzić sn dziecko o wadze 4,6 kg to dla mnie meega wyczyn!
Stanik też muszę zakupić większy-niby kupiłam taki miękki ale nie pasuje mi- taki babciny siė wydaje..
A ostatnio dziewczynki coś pisałyście o składach kosmetyków dziecięcych...
Wiecie może czego nie powinno być w takich kosmetykach? Nie mam o tym pojęcia..Albo które firmy są godne polecenia?
Buźki :)
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeszcze lekarz rodzinny mi mowil ze jak bym miala zaswiadczenie od gin ze to sa leki stale to by mogl mi wypisac na refundacje. Bede cos kombinowac

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli masz wpisaną lutkę w kartę ciąży, to nie powinno byc problemu :)

Ja dopiero nadrobiłam Wasze posty! Szalejecie dziewczyny! Co do wyprawki - nadal nic nie mam i w sumie jeszcze nie czuje potrzeby kupowania [emoji849]
Chciałabym kupić tę wanienkęStokke składana, bo bez problemu zmieści sie w naszej łazience. I dosc często wyjeżdżamy, więc tez byłby to pomysł niegłupi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry