reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boże ! Żeby ten dzień już się skończył, mam takiego dola, nawet nie wiem dlaczego... jestem zła i chce mi się płakać,eh...
To możemy sobie przybic piątkę ja od wczoraj w kiepskim humorze a dziś to już w ogóle. . I to raczej nie hormony tylko facet... od rana się klocilam z mezem nie gadamy ze sobą praktycznie od poniedziałku wieczora... przeryczalam pół dnia .. mam dość na dziś. .
Ja tam jakbym mogła to bym codziennie na usg chodziła [emoji14] za tydzień mam wizytę.. jeszcze musze poczekać..
U mnie dziś na obiad schabowe z mizeria i młodymi ziemniakami, ale zjedzone w takiej atmosferze ze się jeść nie chciało. .
Jutro do pracy, a tak mi się nie chce... [emoji17] poszła bym juz na l4..

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Związek na odległość też przerabiałam... Przed ślubem byliśmy razem 12lat na odległość 500km... ja mieszkałam na Śląsku... on na Mazurach. Ja zostawiłam wszystko i jestem z nim. :) Trochę tęsknię za mamą... została tam sama.... ale rozmawiam z nią codziennie... i odwiedzamy się kiedy tylko mamy możliwość :)

1493835847-aaaaaa.jpeg

Łóżeczko które stoi w piwnicy już chyba trzy lata. Dziś mąż przyniósł i złożył żeby zobaczyć jak to wygląda i czy się nada. Mój Hubercik nawet tam pasuje :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha :-) super zdjęcie!! :-)
Wasz Hubercik pewnie będzie pilnował maleństwa :-)
Mój Franek będzie zazdrosny jak cholera! Wczoraj Szwagier z miesięcznymi dziećmi przyjechał do nas, to Franek mało nie zwariował. Obwachal dzieci i nie mógł przeżyć, że to nie on jest w centrum uwagi :-)

Co do porodu to pierwszy skończył się cc.. nie będę tu opowiadać żeby niektórych nie zniechęcić [emoji39] w kazdym razie młody był tak owinięty pepowina ze parlam dość długo a on ni huhu do przodu no i po kilku godzinach meczarni i tak mnie pocieli.. tym razem wolałabym sn ze względu na szybkie dojście do siebie po, bo po cesarce to dwa tyg ledwo chodziłam. .

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mój Franek będzie zazdrosny jak cholera! Wczoraj Szwagier z miesięcznymi dziećmi przyjechał do nas, to Franek mało nie zwariował. Obwachal dzieci i nie mógł przeżyć, że to nie on jest w centrum uwagi :-)
Hubert lubi dzieci więc tu będzie myślę ok. Tylko on teraz jest pępusiem i nie wiem jak zniesie to że już będzie drugi pępuś

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Też się obawiam jak nasza Mila zareaguje jak nie będzie w centrum uwagi. Jest zazdrosna jak kocur siedzi mi na kolanach i nim się zajmuje... :D Lubi dzieci... może z nimi wariować godzinami aż padnie ze zmęczenia... :p ale z takimi starszymi... Nie wiem jak zareaguje jak nasza mała pojawi się na świecie... Będzie ciężko.

Ja na nfz to mam 3-4 na całą ciążę. 1 genetyczne, potem dopiero polowkowe i potem jeszcze w ostatnim trynestrze. Nie wiem czy nie zfiksuje i wytrzynam do tego polowkowego...
Mój robi np jak powiedziałam , że mnie bolał brzuch. Teraz tak sobie zrobił, bo chciał wiedzieć, czy wszystko ok. Myślę, ze to od lekarza zależy.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie są 4 badania usg w ciąży jeżeli wszystko jest Ok. Pierwsze stwierdzające ciąże potem koło 13 tydz, połówkowe 20tydz oraz oraz ostatnie nie pamietam w jakim tygodniu. Ja oczywiście chce na każdym wiec za 40€ nie ma problemu :)
Ja miałam dzisiaj udane zakupy bo kupiłam sobie buty na komunie i wesele które się szykuje latem. Co prawda nie wiem jak będę w nich chodzić bo przeważnie śmigam w sportowych ale chce super wyglądać :)
Wczoraj tak późno szlam spać a dziś juz w łóżku leżę :) musze odpocząć ale śpiąca jeszcze nie jestem
Aaa i jutro robię pizzę tak Wam pozazdrościłam ;)

Załączniki

• IMG_2103.JPG
    IMG_2103.JPG
    628,1 KB · Wyświetleń: 81
Witam nową mamę!
My też jesteśmy na odległość, dopiero lub już 1,5 roku. Nie jest łatwo, ale na jest plan, a to pomaga.
Ja usg mam przy każdej wizycie.
Dzisiejszy dzień był baaaardzo lazy... Teraz ogladam z młodszym synem Strażników Galaktyki, potem spać. Jutro aktywny dzień. W razie, gdyby mnie już ty nie było-milej nocki kochane!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
Wreszcie udało mi się nadrobić wszystkie posty. Strasznie tego dużo było [emoji5]️
Porodu się nie boję. Za pierwszym razem rodziłam sn i poszło bardzo sprawnie. Nawet bólu nie pamiętałam. Bardziej boję się co będzie po, bo po pierwszym porodzie depresję miałam straszną i nie chciałbym aby to się powtórzyło. Tego się najbardziej boję, że znowu się załamie i nie będę potrafiła karmić piersią.

Napisane na MI 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry