Witam
Wczoraj już nie zajrzałam bo byłam w pracy i tak mi dzień zleciał że nie wiem nawet kiedy.
Dzisiaj za to moje dziecko było w kinie więc już jest w domu z koleżanką no to ja mam trochę czasu na kompa.
Muszę sobie bb ściągnąć na smartfona to wtedy częściej tu zajrzę bo czasem to mi się nawet kompa włączać nie chce
Sunday za zwolnienie dostaniesz 100% jeżeli będzie wpisana literka B. Ja bym na twoim miejscu od razu brała na 2tyg, w pierwszych dniach nikt cię nie będzie sprawdzał tym bardziej że to "długi majowy weekend" i zapewne połowa pracowników będzie na urlopach. Bardzo dobrze że naskarżyłaś na tą babę, co za głupi człowiek, powinna dostać niezły ochrzan od przełożonych
Evi ja jem mozzarellę z pomidorami bardzo często
Natalia super że z dzidzią wszystko w porządku, mój mały ma tętno 161-163
Co do krzywej cukrowej to mi teraz gin powiedziała że na następnej wizycie dostanę skierowanie, więc u mnie to gdzieś będzie 24tydz, ale za to kazała mi się zapisać na usg połówkowe na 25.05, ja dzwonię a tam mi mówią że nie mieszczę się w programie bo to za wcześnie i żebym dopiero do nich dzwoniła jak będę w 19tyg, więc do następnej wizyty na pewno nie będę miała zrobionego
U mnie dzisiaj na obiad kurczak z pieczarkami w sosie śmietanowym z ziemniaczkami i surówką
Lili kciuki zaciśnięte żeby cie jak najszybciej wypuścili do domu i żeby to nie było nic poważnego
AnScarlett pamiętam jak my kupowaliśmy nowe łóżko, starego się pozbyliśmy i spaliśmy na materacu dmuchanym ze 2tyg bo tyle trzeba było czekać na transport i ostatniej nocy też nam się popsuł materac i rano na podłodze się obudziliśmy, całe szczęście ze to była ostatnia noc
Chyba was to zmobilizuje do przewiezienia mebli
Spark popieram - legginsy ciążowe z lidla superaśne
Ewka super że pieseł wrócił do zdrowia, mój też zawsze pogryzie papier toaletowy jak się do łazienki dostanie