reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak mi lekarz powiedział ;-) ze to to samo i ze też mogę posłuchać :-) nie mam takich słuchawek, więc w żaden sposób nie mogę sie do tego odnieść :-/
Gdzieś w internecie wyczytałam że stetoskopem da się wyłapac tętno Ale po 20tc, detektor jest czulszy i już od 12tc wyłapuje [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Jak to jest dziewczyny z ruchami dziecka czy jeśli od tygodnia czułam je codziennie a dziś kompletnie nic nie czuje powinnam się martwić? Zwykle jak leżałam po śniadaniu to szalał, w ogóle po jedzeniu był aktywny a teraz totalne zero :(
Na tym etapie jeszcze bym się nie martwiła, po prostu pewnie gdzieś głębiej maluszek się schował [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja mam do zrobiena krzywa cukrzycowa na nastepna wizyte. Z tym piciem glukozy to troche wyolbrzymiane jest, wiadome niektore dziewczyny nie mogła, jest to nieprzyjemne ale wiekszoc daje rade. Nie ma sie co nakrecac, ja nie uzywam cukru i nie bylo to picie specjalnie jakies trudne. U mnie ze swoja glukoza trzeba isc na badanie a sa takie smakowe np cytrynowa.

Ze sluchawkami to prawda. Slychac tętno tylko trzeba go umiec znalesc.

Lili sa takie dziewczyny, malo tego na wiele rzeczy nie zwracaja uwagi albo zapominaja. Tylko pozazdroscic.

Agatki na tym etapie moga byc przerwy w czuciu dziecka, nie martw sie

Ja znow zaliczylam zgona, to zaczyna byc taki moj dzienny standard od 13 do 15.
Zanim sie na dobre obudzilam bolal mnie brzuch, dziwne bo teraz nie boli. Mam nadzieje ze to byl seny marazm, ze ze stresu przed jutrzejszym mierzeniem szyjki mam takie senne mary.

Przyszly mi majtki ktore kupilam za namowa Bum. Bardzo fajne.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to fajnie , ze sie podobają [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t3d [emoji272]

Widzialyscie ha ha [emoji38]
1493389692-aaaaaa.jpeg

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
Ahahahaha dobre [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Ale jestem zła. Znowu poklocilam się z mężem! Wrrr... chyba po weekendzie pojadę sobie do mamy. Znaczy do jej psa, bo mama w szpitalu. Ale posiedzę sobie tam sama z Frankiem i Diana, odpocznę od niego i nie będę się denerwować przynajmniej.

Sunday spakowana??

Anaconda do rodziców jedziecie?? ;-)

Ewka tak, mamy zamiar grillować, nasz piesio wreszcie się wyszaleje na podwórku i mam nadzieje że deszcz nie pokrzyżuje moim planów. Współczuję kłótni z mężem ale z nimi to tak już jest że co jakiś czas muszą nas porządnie wkurzyć...

Ja zas siedze w domu caly dlugi weekend. Maz konczy zalegla fuche z przerwami na moje wizyty u lekarza. Ja zas dbam o efekt cieplarniany. Pale w piecu na okraglo bo nam zimno.

Tesciowa znow dzis mnie zaskoczyla. Jak spalam popoludniu to oplewila mi kwiatki przed domem :) wziela sobie chyba za ambicje moje podworko. Jutro ma mi posadzic dalie. Wszystko zas robi cichaczem zebym nie widziala.

My mieliśmy w majowke jechać do zoo, w niedz u nas odpust a pogoda jest straszna ! [emoji46][emoji46]

Nic przez to sie nie chce .

Jedna z dobrych wiadomości , ze w czwartek wozek bedzie u mnie [emoji38]

reklama
Ja zas siedze w domu caly dlugi weekend. Maz konczy zalegla fuche z przerwami na moje wizyty u lekarza. Ja zas dbam o efekt cieplarniany. Pale w piecu na okraglo bo nam zimno.

Tesciowa znow dzis mnie zaskoczyla. Jak spalam popoludniu to oplewila mi kwiatki przed domem :) wziela sobie chyba za ambicje moje podworko. Jutro ma mi posadzic dalie. Wszystko zas robi cichaczem zebym nie widziala.

Haha :-) zobacz... nawet teściowa potrafi uczyć się na błędach ;-) szkoda tylko, ze tak późno, ale lepiej późno niż wcale ... ;-) zazdroszczę ;-) moja ciągle tylko w jablkach siedzi, a jak ma wolne od sortowania to leży i nawet nic nie sprzątnie.. . W majówkę chyba przyjedzie Szwagier z żoną i blizniakami i szwagierka, ciekawe czy teściowa sie domyśli, żeby trochę ogarnąć w domu... ;-)

My mieliśmy w majowke jechać do zoo, w niedz u nas odpust a pogoda jest straszna ! [emoji46][emoji46]

Nic przez to sie nie chce .

Jedna z dobrych wiadomości , ze w czwartek wozek bedzie u mnie [emoji38]

Wreszcie Ci go przyślą? ;-)
BUM ta pogoda nie tylko na Ciebie tak działa... też nic mi się nie chce i ciągle leżę, może też przez to, ze jestem osłabiona tym przeziębieniem , ale ogólnie zawsze takie pogody mnie dobijaja...
Może jeszcze sie poprawi i pojedziecie do tego zoo ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry