Też obawiam się że nie dam rady tego wypić tym bardziej że teraz jak jestem dłużej głodna to od razu mi niedobrze, wczoraj prawie pawia w samochodzie puściłam pod ideą z głodu więc czarno to widzę kiedyś już miałam krzywa robioną bo miałam podejrzenie zwykłej cukrzycy bo mdlałam i wiem jak ciężko wypić tyle słodkiego na raz u nas cytryny nie wolno w labie...Agatki - jeszcze nic lekarz nie wspominał o krzywej. Zazwyczaj przypada na 24 tc. Ale to nie błąd że jest wcześniej. Pierwsza ciąża to były u mnie 2 podejścia- za pierwszym razem paw po godzinie. U mnie jest 75ml glukozy, krew pobierana przed i 2h po.
Lili - jak dobrze że kalafior w lodówce, pędzę robić! Dziękuję!
Ps. Ale maleństwo dzisiaj harcuje! [emoji7]
[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 16+3
om 17+1
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Beczulinda
Fanka BB :)
Ostatnie usg miałam robione dowcipnie więc nie mam pojęcia gdzie to może byćSzukaj dzidzi tam gdzie ostatnio lekarz jeździł tym sprzętem z USG :-) powinno Ci się udać, chyba że mi kit wcisnąl z tymi słuchawkami ;-)
Jak tak piszecie o tej krzywej cukrowej to mi się przypomniało jak jedna znajoma e ciazy była w zeszłym roku. I tak opowiadala ze żadnych objawów ciazy nie miała, z glukoza nie ma żadnego problemu żeby pić, cala ciąże wszystko idealnie i super. I na końcu poród wywolywany oxy i oczywiscie bóle normalne , skurcze normalne porod super i zaraz po 2 H wstała po korytarzu chodziła dzieckiem się zajmowała.. A i jeszcze zero pęknięć zero nacinania. Teraz jak jestem sama w ciazy w zasadzie na początku to jakoś mi się to wszystko nie chce wierzyć. Wiem co już mam za soba i miałam już nawet myśli przez pierwsze 3 miesiące ze jak tak ma to wyglądać to chyba więcej dzieci nie chce... ehhh. A ta laska to dla mnie jest jak jakiś wybryk natury. No nie wiem chyba ze rzeczywiście są takie kobiety które tak lekko wszystko przechodza
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
AnScarlett
Ciekawe, czemu u mnie wolno :O sama mi tak powiedziała, że większość kobiet inaczej nie przyjmie tegoTeż obawiam się że nie dam rady tego wypić tym bardziej że teraz jak jestem dłużej głodna to od razu mi niedobrze, wczoraj prawie pawia w samochodzie puściłam pod ideą z głodu więc czarno to widzę kiedyś już miałam krzywa robioną bo miałam podejrzenie zwykłej cukrzycy bo mdlałam i wiem jak ciężko wypić tyle słodkiego na raz u nas cytryny nie wolno w labie...
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
AnScarlett
Są. Mója mama np zero mdłości przy 3 ciazach. Moja znajoma to mówiła, że przy porodzie to jakby dziecko "wyplula", tak było łatwoJak tak piszecie o tej krzywej cukrowej to mi się przypomniało jak jedna znajoma e ciazy była w zeszłym roku. I tak opowiadala ze żadnych objawów ciazy nie miała, z glukoza nie ma żadnego problemu żeby pić, cala ciąże wszystko idealnie i super. I na końcu poród wywolywany oxy i oczywiscie bóle normalne , skurcze normalne porod super i zaraz po 2 H wstała po korytarzu chodziła dzieckiem się zajmowała.. A i jeszcze zero pęknięć zero nacinania. Teraz jak jestem sama w ciazy w zasadzie na początku to jakoś mi się to wszystko nie chce wierzyć. Wiem co już mam za soba i miałam już nawet myśli przez pierwsze 3 miesiące ze jak tak ma to wyglądać to chyba więcej dzieci nie chce... ehhh. A ta laska to dla mnie jest jak jakiś wybryk natury. No nie wiem chyba ze rzeczywiście są takie kobiety które tak lekko wszystko przechodza
Ja sie boje glukozy ...
Z mała 4 razy pilam i 4 azy po godzinie zwracalam [emoji52]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t3d [emoji272]
Z mała 4 razy pilam i 4 azy po godzinie zwracalam [emoji52]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t3d [emoji272]
Ale na zasadzie ze wszystko im tak gładko poszło przez całe 9 miesięcy ? Bo wiem ze są kobiety które nie miewają mdłości czy lekki poród. Ale średnio mi się chce wierzyć ze od początku do końca maja wszystko w superlatywachSą. Mója mama np zero mdłości przy 3 ciazach. Moja znajoma to mówiła, że przy porodzie to jakby dziecko "wyplula", tak było łatwo
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.