Łóżeczka śliczneU nas niestety niepraktyczne, mamy małe mieszkanie (50m) więc maluch do 1,5-2 lat będzie w naszym pokoju a później jeśli uda się w tym czasie dobudować górkę to tam zrobimy 3 sypialnie i będziemy urządzać, jak nie to chyba pomyślimy o piętrowym łóżku w pokoiku Piotrusia
Dziś czeka mnie ciężki dzień w pracy, od 7:40 klientka za klientką- wszystkie na majówkę chcą się upięknićAle mam na szczęście już pracownicę więc będzie pomagać
Miłego dzionka
My również mamy maleńkie mieszkanie, mamy tylko sypialnie, kuchnie lazienke i przedpokój. Dziecko będzie spało z nami w sypialni najdluzej jak się bedzie dało, może dopiero jak postaramy sie o drugie to teściowa odstąpi nam garaż i go przerobimy na dodatkowe pokoje... dlatego też pomyśleliśmy że takie łóżeczko domek, bedzie też dla dziecka dodatkową przestrzenią do zabawy w domku... Teoretycznie przy wersji tapczanika i łóżka dla większego dziecka można pozbyć sie domku i zostanie samo proste łóżko, więc będzie pasować do wszystkiego teoretycznie. Znając życie pewnie z czasem też zmienimy je na inne, ale niesamowicie mi się ono podoba i pasuje do mebli jak od kompletu jeszcze się zastanawiam, czy nie kupić podobnego łóżeczka z szufladą i zamówić domek u stolarza i dokręcić - wyszloby taniej tylko czy tak samo ładnie
Sunday ale mi narobiłas smaka na grochową... mmm... ja chyba dzisiaj skorzystam z obiadku u mamusi