Zobacz załącznik 804289
A my z mężem nakręciliśmy sie strasznie na to łóżeczko pozniej łóżeczko może funkcjonować jako tapczanik i osobne łóżko aż do 10 roku życia. Łóżeczko ma 140cm długości, rozsuwa sie w późniejszym etapie do 160cm. Troche duzo kosztuje ale w sumie jeśli ma tak długo służyć dziecku to może warto dołożyć. Co myślicie ?
Bardzo fajne i praktyczne :-) ja jednak lubię zmiany i wolę kupić teraz takie 120x60, które zostanie dla następnego, a większe pewnie później 140x70, bo takie też do 9 lat spokojnie wystarczy ;-) pewnie i tak takie rosnace szybko by mi się znudziło, lubię zmiany :-) zresztą pewnie po około 2-3 latach pokoik dziecka trzeba będzie odmalowac i już mogłoby to wszystko do siebie nie pasować ;-) ale to tylko moje zdanie, ja zawsze mam inne niż cała reszta :-)
Fajne to łóżeczko gdzie znalazłaś?
Dziewczyny ja właśnie zjadlam 6pierogów ale było mi mało a więcej nie mogłam bo musi coś zostać dla męża więc zjadlam jeszcze 4skibki z mozarella i pomidorem i parówki piratki taki zarlok ze mnie i wiecie co jeszcze bym coś wciągnęła
Ja wcześniej też miałam takie napady glodu. Nie wiedziałam na co mam ochotę, w efekcie jadłam wszystko i w każdej ilości ;-) teraz już chyba macica zaczyna uciskac na żołądek, bo jem po troszeczku i długo czuje się pełna ;-)
.Ja miałam przewlekle zapalenie pęcherza i żurawit jest ok, ale jak Cię w tej sekundzie boli to sok z żurawiny taki z apteki czy działu zdrowej żywności. Wypijesz 300ml i od razu ulgą.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie mam 2 soki z żurawiny i na 1 każą pić 300 ml, a na 2 tylko 5 łyżek stołowych :-) już sama nie wiem. Rozcienczam to woda z miodem bo taki zwykły w moim przypadku jest nie do przeżycia ;-)