Bry w tą ponurą, deszczową pogodę
Łóżka rewelacja!! Bardzo mi się podobają, ale my mamy łóżeczko po pierworodnym, zwykłe białe, drewniane ze szczebelkami więc nie musimy nic kupować.
Młody ma teraz też białe, drewniane ale 180x90 i niestety w ogóle w nim nie śpi.. Tu jest problem bo śpi ze mną... [emoji14] Najgorsze że ja lubię z nim spać i nie wiem jak go oduczyć.. jak siebie oduczyć :O Ma swój super pokoik a praktycznie non stop zamknięty.. nasza wina.. ale jak pójdę na L4 to chyba zacznę go przyzwyczajać do spania w swoim łóżku, bo jak urodzi się drugie dziecie, to łóżeczko będzie stało w sypialni, więc nie ma mowy żeby spał ze mną... Ahh ciężie czasy to będą... [emoji14]
Co do czujności przy małym dziecku, potwierdzam, nawet najmniejszy szelest potrafi wybudzić z głębokiego snu [emoji14] bardzo przydatna jest też niania elektroniczna.. zawsze wieczorami jak synek już spał, włączałam nianię i nie było sytuacji, żebym nie słyszała.. Latem też się przydawała, jak mały spał w domku na działce, czy na wakacjach to niania zawsze dawała radę. Polecam
Ja nie mam żadnej książki na temat macierzyństwa, ani ciąży.. ani w pierwszej ciąży nie czytałam, ani w tej
Ja dziś mam totalny chill out.. od rana leżę w łóżku, oglądam jakieś głupoty w tv i siedzę w necie... w domu posprzątane, obiad zrobiony wczoraj.. no nic tylko się byczę
oj daaawno tak nie było, aż mi z tym dziwnie, bo ja raczej z tych co nie umieją usiedzieć w miejscu