reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam Was o poranku!
Ewkap: domyślam się że masz maltańczyka(ze zdjecia) a te pieski są wrażliwe. Rozumiem co czujesz. Ja w tamtym roku jezdzilam z moim berneńczykiem na kroplowki ale on juz stary byl i wet mi powiedzial ze to nic nie da i niestety odszedl.
Tez mam maltańczyka a raczej maltankę półroczną, bardzo pocieszny psiak. Moja córcia uwielbia się z nią bawić i przytulać.
Dziewczyny dziś mam wizytę u mojego gina. Dowiem się czy tam wszystko dobrze z chlopakiem. No i dostanę recepty na kolejną porcję leków. Eh, ciężko tak codziennie kłuć się w brzuch.już tyle siniakow tam mam ze nie mam gdzie sie kluc.juz okolo 70zastrzykow zrobilam a jeszcze tyle przede mną...
Obecnie jestem chora na antybiotyku. Czy ktoras z was brala moze ospamax?podobno bezpieczny w 2 trymestrze.Ja dzis zaczyna 15tydzien ciazy. Macie jakis sprawdzony specyfik na infekcje intymne? po 3 dniach brania leku juz czuje dyskomfort... beznadzieja.
pozdrawiam Was mocno ☺

Co do clexanu... jak mialam u siebie na oddziale pacjentow, ktorzy juz dlugo lezeli i dostawali clexan przez np. 3-4 miesiace to podawalysmy im nie tylko w brzuch ale w udo i ramie rowniez... Z brzucha sie najszybciej wchlania ale zazwyczaj byli to chorzy na cukrzyce, ktorzy mieli juz tak poklute brzuchy, ze nie bylo miejsca. Nawet na studiach pamietam, ze pod opieka nauczyciela podawalam clexane w udo, wiec nie trzeba tylko w brzucha :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji4]
Wstałam i nawet się lepiej czuje , gardło aż tak nie boli , kataru mniej - niemożliwe [emoji4] mam nadzieje , ze te moje nieszczęsne crp spda...

Kciuki za dzisiejsze wizyty jak jakieś są [emoji110][emoji110] ja mam usg w czwartek , tylko tera na nfz [emoji6]

Monia współczuje zastrzyków , ale dla maluszka warto .

Ide jeszcze wylezec sie w łóżku, poki młoda spi [emoji4]

Miłego dnia [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]

Hej Wszystkim [emoji5] ja o dziwo już wstałam [emoji5] A lubie sobie teraz pospac [emoji5] znajomi się ze mnie śmieją ze organizm sobie teraz nadrabia spanie na zapas. Noga mnie trochę puściła [emoji5]
Mam nadzieję ze z pieskiem bd ok [emoji5]
Z tymi zastrzykami to też ciężka sprawa Ale czego człowiek dla malucha nie zrobi [emoji6]
Kciuki za wizytujace [emoji110]
Xbumx cieszę się ze wszystko ok i gratuluję pokaznego chłopczyka [emoji5]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
Wczoraj ledwo udawało mi sie was podczytywać, a wieczorem byłam już tak padnięta, że doczytałam i poszłam spać.

Cieszę się, że wczorajsze wizyty były dobre, życzę zdrówka naszym przeziębionym mamusią.

Bum! Cieszę się, że już jesteś spokojna i że generalnie czujesz się lepiej.

Witam nową mamusie.

Ewkap zdrówka dla piesia. Już jesteś po wizycie i pewnie w drodze do dentysty, więc w wolnej chwili napisz co powiedział wet.

Wszystkim życzę udanych wizyt i przyjemnego dnia.

Ewka biedny piesio...ale da radę! I Wy też ;)

Ja dzisiaj spałam do teraz bo do pracy na 11 dopiero, szefowa o mnie zadbała hehe.

Właśnie, wiizytuje któraś?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny,
trochę mnie tu nie było, bo byliśmy na weekend u moich rodziców i powiedzieliśmy im o ciąży :) Cieszą się, będą pierwszy raz dziadkami. A po powrocie do domu szwankuje nam tu internet, więc dopiero dzisiaj udało mi się włączyć forum :) Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.

U rodziców zrobiliśmy mały szturm na miejscowe szmateksy i takie cudeńka złowiłam:
18119687_1618422094854507_602677217_o.jpg

3 polarowe kombinezony z uszkami jak zwierzaki, zielony i niebieski na 0-3 miesiące, szary na 3-6 miesięcy. Niebieski i szary są ocieplane i w ogóle full wypas, zielony jest cieniutki, ale podobał mi się :) Będzie bardziej na po domu. A spodenki z H&M (no też w szmateksie) na 4-8 miesięcy. Trochę duże, ale siostra powiedziała, że ładne i mam brać, póki są :p
18110915_1618422108187839_1899805421_o.jpg

A w tym się zakochałam od pierwszego wejrzenia, to garniturek w taką szaro-niebieską jodełkę. Komplecik z kilku części: spodenki, odpinane szelki (takie morsko niebieskie jak muszka), muszka (też odpinana) no i niebieska koszula i kamizelka. Na 3-6 miesięcy, więc na Święta i Sylwestra będzie jak znalazł :D Jak to kupiłam to już się nie martwię, że to ma być chłopiec :D

Załączniki

• 18119687_1618422094854507_602677217_o.jpg
    18119687_1618422094854507_602677217_o.jpg
    151,5 KB · Wyświetleń: 232
  • 18110915_1618422108187839_1899805421_o.jpg
    18110915_1618422108187839_1899805421_o.jpg
    180,1 KB · Wyświetleń: 229
Wiecie co? Wczoraj byłam w sklepie i był arbuz taki z tych malutkich więc mój mówi o to bd dobry slodziutki. Patrzę na cenę a tam 5,5€ za sztukę. Od razu mi ochota przeszła [emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry