reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja dla odmiany dziś jakoś nie mam apetytu... Normalnie to między posiłkami muszę coś przekąsić, a dziś tak wszystko w siebie wmuszam... Od obiadu nic nie jadłam, kolacji mogłabym nie jeść, ale wcisnęłam w siebie kanapkę z czosnkiem i popijam sobie ciepłą wodę z mlekiem i cytryną...

Paulinkamalinka świetny wzór poduchy :-) Ale Ci się będzie dobrze spało :-)

Sylwuśka super zdjęcie, gratuluję dzidzi :-)

reklama
Myślałam że będąc w ciąży bede miała super wielki apetyt. A okazuje się że na obiad kilka pyrek i więcej zmieścić nie mogę.. :angry:

Hej dziewczyny mam na sprzedaż wozek po mojej córce. Był używany tylko pół roku i to rzadko stan idealny. Kolor szaro-pomarańczowy.sprzedam tanio. Zainteresowane kobietki proszę o kontakt telefoniczny lub smsowy po nr 731-972-322. Pozdrawiam .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ktoras ostatnio pisala ze ma czeste skurcze I lekarz kazal leżeć. Te skurcze to sa bolesne ?
Dzis pierwszy raz poczulam mocny skurcz macicy bezbolesny ale nieprzyjemny. Na przepowiadajace jeszcze za wczesnie o miesiac. Jak sie beda powtarzaly to bede musiala jechac do szpitala. Ktoras z Was ma juz skurcze macicy ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal- ja mam,cala pierwsza ciaze tez mialam,luteina 2x100mg, mgb6 2x dziennie i aspargin 2x2tabl. I nospa forte 3x dziennie, zero dzwigania i tryb leniwej krolowej;)

Dziś to nawet ciężko mi usiąść żeby nie bolało. Najwyżej jak nic nie popusci to jutro na IP pojadę i najwyżej mnie gdzieś dalej pokieruja

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez tak bolało, mam dyskopatię kręgosłupa lędźwiowego i właśnie objawia sie ciągnięciem w lewej nodze i promieniowaniem. Teraz w ciązy znowu mnie zaczęło boleć i bardzo pomógł mi basen. Od kilku dni mam wkoncu spokój od tych boli kręgosłupa także mam nadzieje ze będę mogła coagle korzystać z basenu :) zapytaj swojego gin czy mozesz :) a jak nie to Ew. Wylegiwanie sie w wannie jeśli masz bo ja nie mam :( tylko temperatura wody musi byc nie wyższa niż 36 stopni

Ja w poprzedniej ciąży kupiłam taka poduchę i ani mi do spania nie było wygodnie, ani potem do karmienia. To chyba zależy.

Ewka, jak tam piesek? Lepiej sie czuje?

Bum, nic nie widzę na tym zdjęciu - ale super, ze dzidziuś juz taki duży i ze wszystko w porządku.

I witam nowe mamy. [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy słyszałyście o tym że nie można oglądać strasznych filmów ? Mnie teściowa odstawiła że oglądam horrory itd... wczoraj oglądałam film Wołyń co prawda straszne to było, ale ja lubię takie filmy ? Czy serio to może mieć jakiś wpływ na dziecko ??
Właśnie sama się zastanawiam... ja też marzę żeby Wołyń zobaczyć, ale każdy kto oglądał mówi mi, że absolutnie nie w ciąży... nie wiem o co chodzi... czy o stres dla dziecka? Ale stresuje się innymi rzeczami też, także film to chyba najmnieejszy stres [emoji14] chyba, że jest inny powód

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry