reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam taka poduchę i ani mi do spania nie było wygodnie, ani potem do karmienia. To chyba zależy.

Ewka, jak tam piesek? Lepiej sie czuje?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Znów go boli... nie wymiotuje bo dostał leki przeciwwymiotne, ale już 3 noc i ja nie mogę spać, bo chodzi i popiskuje... dałam mu 1/6 nospy (rozpuszczoną wpuscilam mu strzykawka) i chyba pomaga, bo usnal i już ze 20 minut śpi spokojnie...

Lekarz nastraszyl, ze to może być parwowiroza, bo wszystkie objawy się zgadzaja... był szczepiony na wszystko, ale podobno w 1% przypadków mimo szczepień psiak może to dziadostwo złapać... jutro mam na 9.30 dentyste, więc o 7 jadę z psem do wet znów na kroplowke... nic nie je, picie daje mu strzykawka i muszą go odzywiac dozylnie. Dostaje też zastrzyki przeciwbólowe i coś tam jeszcze mu podają... nie wiem czy bardziej u wet płacze Franek czy ja...

Darianna też raz dostałam takiego ataku. Nic z tym nie zrobiłam. Było to koło 10 tygodnia i do tej pory więcej się nie powtorzylo, mam nadzieje, ze u Ciebie też się nie powtórzy :-)

Kurczę jak temu psu nie przejdzie to wszyscy się wykonczymy... już chodzę tak niewyspana, ze aż dziwię się że jeszcze funkcjonuje.
Po tej nospie śpi spokojnie do tej pory, ale i tak jedziemy na 7 do wet, a później do dentysty na 9.30. Mam nadzieje, ze z psem się za bardzo nie przedłuży bo do dentysty jadę 50 km, to też nam to trochę zajmie...
Przepraszam, ze tak Wam się żale, co Was może mój pies interesować, ale tak go kocham, ze że nie wyobrażam sobie (nie daj Boże) , żeby coś miało mu się stać...

A tak z innej beczki - która dziś ma lekarza??
Myślami będę z Wami, trzymam kciuki. Odezwę sie pewnie koło południa ;-)
Miłego, leniwego dnia dziewczynki!

Ewka będzie wszystko dobrze, pocierpi trochę i wyzdrowieje ma pewno!
Do dentysty też się muszę umówić ale Już chora jestem na samą myśl... :(
Witajcie dziewczyny, ja się obudziłam strasznie glodna więc Zaraz idę na śniadanko i wracam do łóżka, pewnie jeszcze zasne.
Przed ciąża byłam jedna z tych, którym jedzenie średnio było potrzebne do żucia. Jak szłam ma 14 do pracy, to w domu piłam dwie kawy, i jadłam dopiero na przerwie około 17-18. Nie byłam w stanie uwierzyć koleżance jak mówiła mi że budziła się żeby się najeść i dalej szła spać. To teraz mam ;)
Jeżeli są jakieś wizyty to trzymam mocno kciuki.
Miłego dnia

Ktoras ostatnio pisala ze ma czeste skurcze I lekarz kazal leżeć. Te skurcze to sa bolesne ?
Dzis pierwszy raz poczulam mocny skurcz macicy bezbolesny ale nieprzyjemny. Na przepowiadajace jeszcze za wczesnie o miesiac. Jak sie beda powtarzaly to bede musiala jechac do szpitala. Ktoras z Was ma juz skurcze macicy ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1493096654-aaaaaa.png

Kochana w mojej aplikacji piszą że skurcze przepowiadające mogą się pojawić już w 16tc więc to raczej nic groźnego, ważne że nie są bolesne [emoji5]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Kurczę mnie dziś jakieś słabości wzięły... Ciśnienie Ok,Ale puls 115 [emoji33] I tak mi słabo... Echh dobrze że dziś mało pracy mam...
Miłego dzionka Wam życzę i trzymam kciuki za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110][emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Czesc wszystkim:)
Ja po sniadanku do pracy sie szykuję, dziś mam spokojnie, bo 1 lekcję, potem do teatru, potem godzinkę zajęć dodatkowych z projektu:)

Ewka mam nadzieję ze Franek wyzdrowieje:)ale rzeczywiscie mozesz teraz zobaczyc jak to się nie wysypia czlowiek przy maluchu.

Kciuki za dzisiejsze wizyty:)

Ktoras ostatnio pisala ze ma czeste skurcze I lekarz kazal leżeć. Te skurcze to sa bolesne ?
Dzis pierwszy raz poczulam mocny skurcz macicy bezbolesny ale nieprzyjemny. Na przepowiadajace jeszcze za wczesnie o miesiac. Jak sie beda powtarzaly to bede musiala jechac do szpitala. Ktoras z Was ma juz skurcze macicy ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hajmal ja od wczoraj mam to samo, przestraszylam sie i caly dzien praktycznie lezalam. Takie bezbolesne ale nieprzyjemne skurcze i bylo ich kilka w ciagu dnia. Potem doczytalam, ze moga sie juz pojawic te przepowiadajace.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry