reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was o poranku!
Ewkap: domyślam się że masz maltańczyka(ze zdjecia) a te pieski są wrażliwe. Rozumiem co czujesz. Ja w tamtym roku jezdzilam z moim berneńczykiem na kroplowki ale on juz stary byl i wet mi powiedzial ze to nic nie da i niestety odszedl.
Tez mam maltańczyka a raczej maltankę półroczną, bardzo pocieszny psiak. Moja córcia uwielbia się z nią bawić i przytulać.
Dziewczyny dziś mam wizytę u mojego gina. Dowiem się czy tam wszystko dobrze z chlopakiem. No i dostanę recepty na kolejną porcję leków. Eh, ciężko tak codziennie kłuć się w brzuch.już tyle siniakow tam mam ze nie mam gdzie sie kluc.juz okolo 70zastrzykow zrobilam a jeszcze tyle przede mną...
Obecnie jestem chora na antybiotyku. Czy ktoras z was brala moze ospamax?podobno bezpieczny w 2 trymestrze.Ja dzis zaczyna 15tydzien ciazy. Macie jakis sprawdzony specyfik na infekcje intymne? po 3 dniach brania leku juz czuje dyskomfort... beznadzieja.
pozdrawiam Was mocno [emoji5]
Mi przy antybiotyku lekarz przepisał Nystatynę zapobiegawczo żeby żadna infekcja się nie wdała Ale myślę że możesz też Clotrimazol stosować, Na samym początku też miałam informację i lekarz pozwolił...

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Hej :-) ja już po wizycie psa i po swojej też :-) pies dostał kroplowke na wzmocnienie i z planami, bo nawet pić nie chce. Dawała mu na siłę trochę strzykawka. Wieczorem znów mamy jechać.
Z moimi zębami wszystko w porządku, miałam darmową kontrolę. Umówiłam się na odkamienianie po ciąży :-) śmiał się, ze że nie widać mojego brzuszka i nie pomyslalby, ze jestem w 17 tygodniu ;-)

Hej :-) ja już po wizycie psa i po swojej też :-) pies dostał kroplowke na wzmocnienie i z planami, bo nawet pić nie chce. Dawała mu na siłę trochę strzykawka. Wieczorem znów mamy jechać.
Z moimi zębami wszystko w porządku, miałam darmową kontrolę. Umówiłam się na odkamienianie po ciąży :-) śmiał się, ze że nie widać mojego brzuszka i nie pomyslalby, ze jestem w 17 tygodniu ;-)
Super że po dentyście wszystko ok [emoji4] Ja byłam niedawno i też wszystko Ok, ale że dziąsła mi nie krwawią to odkamienianie zrobił mi już teraz [emoji4]
A z piesiem będzie wszystko Dobrze, trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja arbuza nie lubie ... Czekam na wysyp truskawek [emoji23]

ewkap psiak niech zdrowieje ! A u ciebie dobrze, ze ok [emoji4]

Ja wsuwam śniadanko, nigdy nie lubialam twarozku a teraz go uwielbiam hihi [emoji3]
+ fajne majty kupilam idelnie na rosnący brzuch [emoji23] moj sie ino śmiał , ze pod pachami je mam [emoji23]
1493108237-aaaaaa.jpeg
1493108242-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]

Kurczę jak temu psu nie przejdzie to wszyscy się wykonczymy... już chodzę tak niewyspana, ze aż dziwię się że jeszcze funkcjonuje.
Po tej nospie śpi spokojnie do tej pory, ale i tak jedziemy na 7 do wet, a później do dentysty na 9.30. Mam nadzieje, ze z psem się za bardzo nie przedłuży bo do dentysty jadę 50 km, to też nam to trochę zajmie...
Przepraszam, ze tak Wam się żale, co Was może mój pies interesować, ale tak go kocham, ze że nie wyobrażam sobie (nie daj Boże) , żeby coś miało mu się stać...

A tak z innej beczki - która dziś ma lekarza??
Myślami będę z Wami, trzymam kciuki. Odezwę sie pewnie koło południa ;-)
Miłego, leniwego dnia dziewczynki!
Ja Cię rozumiem, mam kota i też za nim tęsknię i mi go brakuje.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja arbuza nie lubie ... Czekam na wysyp truskawek [emoji23]

ewkap psiak niech zdrowieje ! A u ciebie dobrze, ze ok [emoji4]

Ja wsuwam śniadanko, nigdy nie lubialam twarozku a teraz go uwielbiam hihi [emoji3]
+ fajne majty kupilam idelnie na rosnący brzuch [emoji23] moj sie ino śmiał , ze pod pachami je mam [emoji23]
1493108237-aaaaaa.jpeg
1493108242-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Buahaha mój też by się śmiał [emoji14] ale pewnie też niedługo czekają mnie takie zakupy [emoji14]

Ja też na truskawy czekam [emoji173] arbuz to mi tylko w Egipcie smakował

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was o poranku!
Ewkap: domyślam się że masz maltańczyka(ze zdjecia) a te pieski są wrażliwe. Rozumiem co czujesz. Ja w tamtym roku jezdzilam z moim berneńczykiem na kroplowki ale on juz stary byl i wet mi powiedzial ze to nic nie da i niestety odszedl.
Tez mam maltańczyka a raczej maltankę półroczną, bardzo pocieszny psiak. Moja córcia uwielbia się z nią bawić i przytulać.
Dziewczyny dziś mam wizytę u mojego gina. Dowiem się czy tam wszystko dobrze z chlopakiem. No i dostanę recepty na kolejną porcję leków. Eh, ciężko tak codziennie kłuć się w brzuch.już tyle siniakow tam mam ze nie mam gdzie sie kluc.juz okolo 70zastrzykow zrobilam a jeszcze tyle przede mną...
Obecnie jestem chora na antybiotyku. Czy ktoras z was brala moze ospamax?podobno bezpieczny w 2 trymestrze.Ja dzis zaczyna 15tydzien ciazy. Macie jakis sprawdzony specyfik na infekcje intymne? po 3 dniach brania leku juz czuje dyskomfort... beznadzieja.
pozdrawiam Was mocno [emoji5]
Ja mam co chwilę nawracajaca grzybice. Polecam kupić żel do higieny intymnej specjalnie dla kobiet w ciąży a do tego są globulki bez recepty przywracajace naturalna flore- lactovaginal. Są dobre, pomagaja.

Dzień dobry [emoji4]
Wstałam i nawet się lepiej czuje , gardło aż tak nie boli , kataru mniej - niemożliwe [emoji4] mam nadzieje , ze te moje nieszczęsne crp spda...

Kciuki za dzisiejsze wizyty jak jakieś są [emoji110][emoji110] ja mam usg w czwartek , tylko tera na nfz [emoji6]

Monia współczuje zastrzyków , ale dla maluszka warto .

Ide jeszcze wylezec sie w łóżku, poki młoda spi [emoji4]

Miłego dnia [emoji6]

A mnie dopadł ból gardła od wczoraj i dzisiaj się słabo czuje :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry