KaSia86
Fanka BB :)
Mi przy antybiotyku lekarz przepisał Nystatynę zapobiegawczo żeby żadna infekcja się nie wdała Ale myślę że możesz też Clotrimazol stosować, Na samym początku też miałam informację i lekarz pozwolił...Witam Was o poranku!
Ewkap: domyślam się że masz maltańczyka(ze zdjecia) a te pieski są wrażliwe. Rozumiem co czujesz. Ja w tamtym roku jezdzilam z moim berneńczykiem na kroplowki ale on juz stary byl i wet mi powiedzial ze to nic nie da i niestety odszedl.
Tez mam maltańczyka a raczej maltankę półroczną, bardzo pocieszny psiak. Moja córcia uwielbia się z nią bawić i przytulać.
Dziewczyny dziś mam wizytę u mojego gina. Dowiem się czy tam wszystko dobrze z chlopakiem. No i dostanę recepty na kolejną porcję leków. Eh, ciężko tak codziennie kłuć się w brzuch.już tyle siniakow tam mam ze nie mam gdzie sie kluc.juz okolo 70zastrzykow zrobilam a jeszcze tyle przede mną...
Obecnie jestem chora na antybiotyku. Czy ktoras z was brala moze ospamax?podobno bezpieczny w 2 trymestrze.Ja dzis zaczyna 15tydzien ciazy. Macie jakis sprawdzony specyfik na infekcje intymne? po 3 dniach brania leku juz czuje dyskomfort... beznadzieja.
pozdrawiam Was mocno [emoji5]