reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buahaha mój też by się śmiał [emoji14] ale pewnie też niedługo czekają mnie takie zakupy [emoji14]

Ja też na truskawy czekam [emoji173] arbuz to mi tylko w Egipcie smakował

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kuzwa no ja nosze zawsze takie normalne pod brzuchem to teraz mnie normalnie boli tam z tych majtek , te sa takie babcine ale faajne haha [emoji23][emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]

reklama
A mnie dopadł ból gardła od wczoraj i dzisiaj się słabo czuje :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuuuu mi chyba bardziej od tego antybiotyku to herbatka z cytryną pomogła [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Ja arbuza nie lubie ... Czekam na wysyp truskawek [emoji23]

ewkap psiak niech zdrowieje ! A u ciebie dobrze, ze ok [emoji4]

Ja wsuwam śniadanko, nigdy nie lubialam twarozku a teraz go uwielbiam hihi [emoji3]
+ fajne majty kupilam idelnie na rosnący brzuch [emoji23] moj sie ino śmiał , ze pod pachami je mam [emoji23]
1493108237-aaaaaa.jpeg
1493108242-aaaaaa.jpeg

A znam te majtki :D moi rodzice mają takie same w sklepie, dobry wybór :D

Bum fajne majty...niewazne ze pod pachy maja byc wygodne...
Monia bedziesz dzis u lekarza to powiedz ze cos cie tam zaczyna swedziec to ci cos da.. A lactovaginal to na mnie np nie dziala...ja musze miec cos ala nystatyna czy clotrimalizum....
Trzymam kciuki za wizyty jak jeszcze sa..
Ewka piesek wydobrzeje...
A zastrzykow w brzuch wspolczuje ale co sie nie robi dla dzidzi..
Buzki kochane...

A znam te majtki :D moi rodzice mają takie same w sklepie, dobry wybór :D

Bierz tez będziemy razem popindalac haha [emoji23][emoji23]

Czesc dziewczyny u mnie znowu nerwy nie panuje nad emocjami,kloce sie z mezem ze mnie nie wspiera on kaze mi jechac do Pl.jaki mily co.
Dzis ide do psychotherapy zobaczymy co zadecyduje ja przed ciaza bralam leki przeciwdepresyjne bo mialam zaburzenia lekowe szybko wpadam w panike serce wali dusznosc mowie Wam masakra.
Boje sie ze da mi jakies leki ,nie chce brac w ciazy ale zobaczymy.Wizyte u gin mam 10 maja.
Czytam Was codziennie piekne macie juz brzuszki.
Czy melisa w ciazy jest bezpieczna jak mam sie uspokoic.
Pozdrawiam

Witajcie dziewczyny!
Aleście napisały postów przez te dwa dni... Dopiero nadrobiłam.
Mnie dopadła jakaś chandra i nie mam weny do niczego. Nic mi się nie chce... Chyba wszystko przez tą beznadziejną pogodę. Kiedy będzie w końcu prawdziwa słoneczna wiosna? 8-)
Ewkap mam nadzieję, że Twój psiak wydobrzeje. Nasza rok temu złapała kleszcza. Nie wiedzieliśmy też co jej jest. Nic nie jadła, a z niej to żarłok okropny. Dopiero jak wetowi powiedzieliśmy, że siusia na brązowo to od razu alarm kleszczowy. Oczywiście jak kleszcz się najadł o się pojawił... długo trwało zanim wydobrzała.
Dziewczyny piękne zdjęcia maluszków. :) Jednak chyba górować będą chłopaki. I dobrze. Moja córcia będzie miała duży wybór :D

Kochana w mojej aplikacji piszą że skurcze przepowiadające mogą się pojawić już w 16tc więc to raczej nic groźnego, ważne że nie są bolesne
emoji5.png
dziękuje Ci Kasiu może to faktycznie nic groźnego, wszystko sie wyjaśni w sobotę na usg, w mojej aplikacji pisze moze te skurcze to od 20 tc wiec od razu stres.

Hajmal ja od wczoraj mam to samo, przestraszylam sie i caly dzien praktycznie lezalam. Takie bezbolesne ale nieprzyjemne skurcze i bylo ich kilka w ciagu dnia. Potem doczytalam, ze moga sie juz pojawic te przepowiadajace.
ja miałam raz ale to był tak strasznie silny skurcz, potem błam sie wstać zęby znów nie złapał

Madagos, hajmal, ja mam czesciej niz 4 w ciagu godziny,stad leki :|
mozesz napisać jakie masz dawkowanie i jakie leki ?

Wiecie dziewczyny nie chce przesadzać ale sie boje

Ewka będzie dobrze, trzymaj sie, psinka wyzdrowieje.

Alaris bardzo ładne ciuszki, wyglądają na bardzo ciepłe.
Wczoraj rozglądałam sie za pajacem minki takim z zakładanymi łapkami, zobaczył to mój Jas i w płacz bo dla Adasia taki mieliśmy. Bardzo mi sie podoba ten pajacyk bo jest fajny miękki i wygląda na ciepły, ten co mam lezy schowany i go nie będę używać, teraz pasuje jakiś kupić na pierwsze dni jesieni.
Znalazłam za to na aliexpres taki śpiworek, ze ja nie umiem na drutach robić, tyle mam czasu teraz to bym na każdy rozmiar wydziergała :(, tylko ten kapturek za duży troszkę.
upload_2017-4-25_11-2-10.png

z majtkami ja też mam problem, zwłaszcza dlatego ze uziemiona jestem a do sklepów daleko, rano szukałam na necie ale ciążowe na brzuch kończą sie na 42, 44, a 46 już niee ma, te u nas w sklepie sa takie babcine to taka bawełna że bym na siebie nie założyła, lepiej mi z takimi na brzuch bo mnie trochę plecy mniej bolą i brzuch tak nie ciąży.

Załączniki

• upload_2017-4-25_11-2-10.png
    upload_2017-4-25_11-2-10.png
    134,7 KB · Wyświetleń: 378
reklama
Czesc dziewczyny u mnie znowu nerwy nie panuje nad emocjami,kloce sie z mezem ze mnie nie wspiera on kaze mi jechac do Pl.jaki mily co.
Dzis ide do psychotherapy zobaczymy co zadecyduje ja przed ciaza bralam leki przeciwdepresyjne bo mialam zaburzenia lekowe szybko wpadam w panike serce wali dusznosc mowie Wam masakra.
Boje sie ze da mi jakies leki ,nie chce brac w ciazy ale zobaczymy.Wizyte u gin mam 10 maja.
Czytam Was codziennie piekne macie juz brzuszki.
Czy melisa w ciazy jest bezpieczna jak mam sie uspokoic.
Pozdrawiam
Jest i ja polecam kupić lek validol, tylko trzeba sprawdzić czy można w ciąży, bo nie brałam bo parę lat. Pomaga na duszności związane z nerwami.
Co do męża, to chyba wszystkie teraz liczymy na ich wsparcie i zrozumienie, ale trzeba pamiętać, że oni w ciąży nie chodzą i inaczej sobie to wyobrażają. Nie ma co panikowac, mnie ostatnio jakoś dopadło, że wyjechałam do Niemiec, nie mam tu rodziny ani przyjaciół, nie znam niemieckiego i co ja będę tu robić. Myślę, że ciężarne mają słabe nerwy i łatwiej nas dopadaja takie emocje, ale damy radę! Przed nami były kobiety ciężarne w czasie wojny, w obozach i one dały radę a co dopiero my, którym nic nie brakuje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry