reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Beczulinda 27 czerwca:) a Wy? Bardzo ładne kiece dziewczyny:) Ja właśnie dzisiaj rano przymierzalam jedną którą kupilam w zeszlym roku w lipcu bo chcialam zalozyc na wieczór i no niestety...opięta jak jasna chol...:p

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej [emoji4]
Ewkap sliczna sukienka [emoji4]
my z imprez mamy tylko chrzciny w czerwcu lub na poczatku lipca[emoji4]

Lili może to tylko chwilowy ból jak brzuszek podrośnie to zmieni się środek ciężkości i już może nie będzie tak Ci dokuczal kręgosłup [emoji5] ale z tym lekarzem to dobry pomysł może zleci jakieś masaże.

Kasia a kiedy planujesz iść na L4 przepraszam ze jestem taka wscibska ale nie boisz się czy tę wszystkie opary ktore wdychasz z tych lakierow do paznokci nie zaszkodza dzidzi?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
U mnie to wygląda tak ze trochę pochodze czy się w jakikolwiek sposób poruszam nawet głupim prasowaniem A już bol jest niemilosierny. Najgorsze to to ze czasem mnie złapie w dziwnym momencie taka blokada ze nie mogę się ruszyć. Jak jest mąż obok to ok ale jak jestem gdzieś sama to się trochę stresuje. Po prostu w pon się zapisze do rodzinnego i może on mnie gdzieś pokieruje dalej.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Piękne sukienki kupilyscie :)
Natasza śliczny dzidziuś!
Czekam Ewka na informacje co to za pyszny obiad dzisiaj szykujesz :) umieram z ciekawości ;)
Staników przez internet nie kupuje wiec nie mogę doradzić, bóle pleców mam czasami ale dość delikatne wiec tez nie bardzo mogę pomoc ale Twoje objawy wskazują na rwę kulszowa tak jak dziewczyny pisały, wtedy ból zawsze promieniuje
Ja wstałam około 10 ale nie spałam tylko wyglupialam się w łóżku z synkiem a mąż zrobił śniadanko
Pogoda słoneczna na przemian z deszczem wiec spędzimy dzien w domu

Hej [emoji4]
Ewkap sliczna sukienka [emoji4]
my z imprez mamy tylko chrzciny w czerwcu lub na poczatku lipca[emoji4]

Lili może to tylko chwilowy ból jak brzuszek podrośnie to zmieni się środek ciężkości i już może nie będzie tak Ci dokuczal kręgosłup [emoji5] ale z tym lekarzem to dobry pomysł może zleci jakieś masaże.

Kasia a kiedy planujesz iść na L4 przepraszam ze jestem taka wscibska ale nie boisz się czy tę wszystkie opary ktore wdychasz z tych lakierow do paznokci nie zaszkodza dzidzi?

[emoji197]synek 08/2009.
Planuję pracować do końca [emoji6] Żadnych smrodów już nie wącham, bo praktycznie nie używam zwykłych lakierów, teraz głównie hybrydę robię a tam zapachów nie ma. Z akrylu zrezygnowałam jeszcze na etapie starań o ciążę i przestawiłam się na żel- też zapachów nie ma [emoji4] Acetonu tez nie używam, zastąpiłam go frezarką [emoji6] A praca ogólnie jest lekka i jakoś nie wyobrażam sobie leniuchowania do końca ciąży [emoji16] Ale już od poniedziałku będę miała pracownicę więc też już nie będę tyle czasu spędzała w pracy [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Aha no to fajnie ze można uniknąć tych smrodow i zastąpić czym innym[emoji4] u nas w W-wie widziałam dużo salonów gdzie Wietnamki robią pazurki i one zawsze w takich maseczkach siedzą ale jeszcze nigdy u nich nie bylam więc nawet nie orietowalam się jakie te pazurki czy hybrydy czy akryl czy jeszcze inne ale ceny mają konkurencyjne bo zawsze wszystkie stanowiska zajęte [emoji4]

[emoji197]synek 08/2009.

Hej :)
Mam takie same bóle jak opisujecie, zwłaszcza pod wieczór jak zbyt dużo pochodzę w ciągu dnia. Z doświadczenia wiem jak boli rwa kulszowa bo złapała mnie dwa lata temu, nikomu nie życzę takiego bólu...
Teraz ból jest podobny ale przynajmniej mnie nie blokuje (wiele razy zdarzało się że jak usiadłam to sama już nie mogłam wstać bo lewa noga odmawiała posłuszeństwa, swoją drogą z boku musiało to komicznie wyglądać :D).
Jeżeli macie jakiekolwiek podejrzenia odnośnie rwy kulszowej to radzę nie czekać tylko od razu udać się do lekarza rodzinnego, mi wystarczyły tabletki (nazwy niestety nie pamiętam) ale w poważniejszym stadium zapisywane są zastrzyki. Nie wiem tylko czy w ciąży jest możliwość zażywania tych leków...

Aha no to fajnie ze można uniknąć tych smrodow i zastąpić czym innym[emoji4] u nas w W-wie widziałam dużo salonów gdzie Wietnamki robią pazurki i one zawsze w takich maseczkach siedzą ale jeszcze nigdy u nich nie bylam więc nawet nie orietowalam się jakie te pazurki czy hybrydy czy akryl czy jeszcze inne ale ceny mają konkurencyjne bo zawsze wszystkie stanowiska zajęte [emoji4]

[emoji197]synek 08/2009.
Ja maseczek używam głównie po To, żeby pyłu nie wdychać [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Cześć Katee :-) witaj w gronie październikowych mam :-)

Niżej nasz obiad :-)
Rosół z podwójną ilością żelaza , który ugotowałam wczoraj (chyba przeczuwalam , że dziś bede mieć takiego lenia ) :-)
I kasza gryczana z sosem borowikowym z kurczakiem, do tego pieczone szparagi z szynką parmeńską :-)
Pyyycha :-)

rps20170422_124743.jpg
rps20170422_124944.jpg

Załączniki

• rps20170422_124743.jpg
    rps20170422_124743.jpg
    102,7 KB · Wyświetleń: 352
  • rps20170422_124944.jpg
    rps20170422_124944.jpg
    111,3 KB · Wyświetleń: 337
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.