reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Któraś z Was pisała o rwie kulszowej. Tez miałam kilka tygodni ból od pośladka do nogi przy poruszaniu się ale na szczęście sam przeszedł :)

reklama
Róża, jesteś z Warszawy chyba, tak? Powiedz mi daleko jest z dworca pkp do jakiegoś miejsca gdzie można sobie pospacerować, zobaczyć trochę? Byłam w Warszawie tylko raz i to przejazdem :/ i tam jest chyba do groma stacji PKP..

Beczulinda zależy z którego dworca PKP bo trochę ich jest w Warszawie :) jak wysiądziesz na dworcu centralnym to zwiedzisz centrum miasta i będziesz miała pare minut na starówkę tramwajem albo autobusem. Jak zależy Ci na jakimś parku to polecam wysiąść na powisle wtedy zwiedzisz Łazienki :)

No właśnie a ja nie mam pojęcia tak to tam jest, a bym chętnie pojechała z mężem na cały dzień połazić

Hmm cały dzień? Jak nie byłaś w Warszawie to polecam szczególnie te 2 miejsca. Ogólnie komunikacja miejska jest dosyc wygodna w Warszawie wiec nie musicie wysiadać koniecznie na najbliższym dworcu PKP. Jak zostanie Wam czasu polecam również park i pałac w Wilanowie, tez piękny szczególnie wiosna. Bilety tam kosztują 5/10 zł (dokładnie nie pamietam).

Hej [emoji4]
Ewkap sliczna sukienka [emoji4]
my z imprez mamy tylko chrzciny w czerwcu lub na poczatku lipca[emoji4]

Lili może to tylko chwilowy ból jak brzuszek podrośnie to zmieni się środek ciężkości i już może nie będzie tak Ci dokuczal kręgosłup [emoji5] ale z tym lekarzem to dobry pomysł może zleci jakieś masaże.

Kasia a kiedy planujesz iść na L4 przepraszam ze jestem taka wscibska ale nie boisz się czy tę wszystkie opary ktore wdychasz z tych lakierow do paznokci nie zaszkodza dzidzi?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Beczulinda możecie z centralnego wybrać się na stare miasto tak jak Róża napisała autobusem 160 ok 10 minut
Link do: znajdź połączenie - zaplanuj podróż - ZTM Warszawa
Wejdź na rozkład jazdy lini 160 albo wpisz w wyszukiwarkę połączeń dw. centralny -Stare miasto
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Hej gratuluje udanej wizyty:) powiedz mi czy te zastrzyki to clexane w brzuch? Mi tez to lekarz przypisal na ostatniej wizycie ale zwlekam z kupnem...

Clexane jest przeciwzakrzepowy. Miałam go do ubiegłego tygodnia, ale już został odstawiony. Wyniki krwi satysfakcjonowały lekarza i dlatego już nie muszę go brać. Tydzień miałam bez zastrzyków... nawet siniaki mi się nie pogoiły jeszcze... Teraz mam progesteron w zastrzykach. Do tej pory brałam dopochwowy, ale ze względu na mój obolały i twardy brzuch lekarz zmienił na zastrzyki.
Clexan ma tępe igły jak nie wiem. Zamiennikiem tańszym i łatwiej dostępnym jest flexyparyna - ma jeszcze bardziej tępe igły niestety. Clexan przepisuje się po in vitro, u osób które mają problemy z krzepnięciem krwi, z żylakami lub jak w morfologii płytki krwi są za wysokie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry