reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Któraś z Was pisała o rwie kulszowej. Tez miałam kilka tygodni ból od pośladka do nogi przy poruszaniu się ale na szczęście sam przeszedł :)

reklama
Róża, jesteś z Warszawy chyba, tak? Powiedz mi daleko jest z dworca pkp do jakiegoś miejsca gdzie można sobie pospacerować, zobaczyć trochę? Byłam w Warszawie tylko raz i to przejazdem :/ i tam jest chyba do groma stacji PKP..

Beczulinda zależy z którego dworca PKP bo trochę ich jest w Warszawie :) jak wysiądziesz na dworcu centralnym to zwiedzisz centrum miasta i będziesz miała pare minut na starówkę tramwajem albo autobusem. Jak zależy Ci na jakimś parku to polecam wysiąść na powisle wtedy zwiedzisz Łazienki :)

No właśnie a ja nie mam pojęcia tak to tam jest, a bym chętnie pojechała z mężem na cały dzień połazić

Hmm cały dzień? Jak nie byłaś w Warszawie to polecam szczególnie te 2 miejsca. Ogólnie komunikacja miejska jest dosyc wygodna w Warszawie wiec nie musicie wysiadać koniecznie na najbliższym dworcu PKP. Jak zostanie Wam czasu polecam również park i pałac w Wilanowie, tez piękny szczególnie wiosna. Bilety tam kosztują 5/10 zł (dokładnie nie pamietam).

Hej [emoji4]
Ewkap sliczna sukienka [emoji4]
my z imprez mamy tylko chrzciny w czerwcu lub na poczatku lipca[emoji4]

Lili może to tylko chwilowy ból jak brzuszek podrośnie to zmieni się środek ciężkości i już może nie będzie tak Ci dokuczal kręgosłup [emoji5] ale z tym lekarzem to dobry pomysł może zleci jakieś masaże.

Kasia a kiedy planujesz iść na L4 przepraszam ze jestem taka wscibska ale nie boisz się czy tę wszystkie opary ktore wdychasz z tych lakierow do paznokci nie zaszkodza dzidzi?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Beczulinda możecie z centralnego wybrać się na stare miasto tak jak Róża napisała autobusem 160 ok 10 minut
Link do: znajdź połączenie - zaplanuj podróż - ZTM Warszawa
Wejdź na rozkład jazdy lini 160 albo wpisz w wyszukiwarkę połączeń dw. centralny -Stare miasto
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Hej gratuluje udanej wizyty:) powiedz mi czy te zastrzyki to clexane w brzuch? Mi tez to lekarz przypisal na ostatniej wizycie ale zwlekam z kupnem...

Clexane jest przeciwzakrzepowy. Miałam go do ubiegłego tygodnia, ale już został odstawiony. Wyniki krwi satysfakcjonowały lekarza i dlatego już nie muszę go brać. Tydzień miałam bez zastrzyków... nawet siniaki mi się nie pogoiły jeszcze... Teraz mam progesteron w zastrzykach. Do tej pory brałam dopochwowy, ale ze względu na mój obolały i twardy brzuch lekarz zmienił na zastrzyki.
Clexan ma tępe igły jak nie wiem. Zamiennikiem tańszym i łatwiej dostępnym jest flexyparyna - ma jeszcze bardziej tępe igły niestety. Clexan przepisuje się po in vitro, u osób które mają problemy z krzepnięciem krwi, z żylakami lub jak w morfologii płytki krwi są za wysokie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry