reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chcialam kupic nowy kocyk dla dzidzi ale w tesko te co byly to mi sie nie widzialy. Jeden byl szorstki a drugi milusi ale sypaly sie kudelki i dalam sobie spokoj

Sprawdzalam na chinskim kalendarzu wychodzi mi chlopczyk

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis w biedronce za bodajze 26 albo 36 zl widzialam sliczne kocyki, milusie, mnoostwo wzorkow, no i takie z tych mniejszych ale wieksze ciut niz dla dziecka typowo, zastanawiam sie czy nie kupic.. :D

12.10.2017 [emoji480]

reklama
Daj znać potem jak wózeczek, wzięłaś ten co mamy na oku...myslimy o właśnie o baby merc Faster i o tym riko brano
Taki - ściągnięte z neta w realu
1492799112-aaaaaa.jpeg
1492799162-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]

Pamiętacie jak mówiłam że moja mama ma sklep z ciuchami używanymi? Oprócz ciuchów ma też zabawki, wózki, łóżeczka itp I dziś w towarze trafiła się nowa spacerówka z Maclarena, czerwona więc kolor uniwersalny-odrazu zabrałam [emoji16] Używała któraś z Was? Praktyczne są?

w57v3e3kdnfl41ek.png

Justa baby merc faster style 2.

No mi też bardzo wpadł oko [emoji4] jasnych lubie , ale przy mnie i mojej modej co 2 dni byłby brudny ! [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]

Madagos- to bylby chyba ostatni dzien tego psa w moim domu... ale ciezko mi powiedziec nie lubie zwierzat, nie mam zadnego i nie mam zamiaru miec... mam czasem husky przyjaciolki na zasadzie zabrania na spacer bo mega duzo pracuje a ja z nia biegalam, teraz tylko male spacerki bo pies caly dzien na paru metrach w bloku siedzi a ja mam dom i ogrod, ale to pies szkolony, tresowany, grzeczny, kazdej komendy slucha nawet jak mowi ja moj 2,5latek... ale jak uciekla to 18kur zagryzla sasiadom... i tez zastanawiala sie czy jej nie oddac do hodowli Ale stwierdzila ze jej wina, pojechala na tydzien wakacji i pies zostal z prawie obcymi ludzmi :(

A co do kota, kuzynka miala maincoona i niestety musieli go oddac bo atakowal i ugryzl noworodka przy sekundzie nieuwagi chociaz bardzo sie starali o zaakceptowanie dziecka przez zwierze nie zawsze sie da
Maincoony to takiee wredoty, że szok... od mojej znajomej mancoon tak psa sterroryzowal (doberman) że piees przestał jeść...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry