Jest taki program albo kiedyś był o 'zaklinaczu kotow' pamietam ze był taki przypadek podobny do Twojwgo ze kot nie akceptował jednej osoby (tez kobiety i były jakieś sposoby na to żeby to zmienić ale z kotem to rzeczywiście jest trudniej niż z psem i trzeba uzbroić się w cierpliwość bo inaczej nic się nie uda
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KasiaxD
Fanka BB :)
Beczulinda ja bym na Twoim miejscu jeszcze poczekala. Też mam kota i wiem że czasem mają ciężki charakter ale daj jej szanse.Tak jak dziewczyny piszą, idź do weterynarza i zapytaj co może byc przyczyną. Tym bardziej że w dzień jest ok. Ja bym poczekala na reakcje kiedy pojawi się dziecko.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może miała do kogoś innego znajomego zarezerwowane i nie wyszło [emoji52]Pamiętacie jak Wam opowiadałam o babie od której miałam odkupić łóżeczko, a ona sprzedała je już komuś innemu? Wyobraźcie sobie, że dzisiaj znowu wystawiła ogłoszenie.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]
hajmal
Brzuch mnie mocniej boli po tym badaniu dzisiejszym. Na fotelu gdzieś tam dotknal i zabolalo. Ciekawem czy to dlatego. Chwilami boli jak w czasie @
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez boli podbrzusze po badaniu tak mi moco pzyciskal , ze jak wstaje np lozka to mnie rwie przez moment [emoji52]Brzuch mnie mocniej boli po tym badaniu dzisiejszym. Na fotelu gdzieś tam dotknal i zabolalo. Ciekawem czy to dlatego. Chwilami boli jak w czasie @
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]
Malinowa_ona
to teraz jak jesteś dalej zainteresowana zaproponuj niższą kwotePamiętacie jak Wam opowiadałam o babie od której miałam odkupić łóżeczko, a ona sprzedała je już komuś innemu? Wyobraźcie sobie, że dzisiaj znowu wystawiła ogłoszenie.
Beczulinda
Macie rację. Jutro się przejdę do empika popatrzeć na książki o kotach. Do weterynarza też się umówię. Ale się napłakałam.. dzięki dziewczyny ;*
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Beczulinda to musisz męża z domu wyrzucić, koniecznie
Hajmal może Cię lekarz "naruszył", połóż się, poodpoczywaj i zobaczysz co dalej
Igusiad no to niezła baba, zadzwoń do niej i spytaj czemu jeszcze raz łóżeczko wystawia
Hajmal może Cię lekarz "naruszył", połóż się, poodpoczywaj i zobaczysz co dalej
Igusiad no to niezła baba, zadzwoń do niej i spytaj czemu jeszcze raz łóżeczko wystawia
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.