reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jest taki program albo kiedyś był o 'zaklinaczu kotow' pamietam ze był taki przypadek podobny do Twojwgo ze kot nie akceptował jednej osoby (tez kobiety :) i były jakieś sposoby na to żeby to zmienić ale z kotem to rzeczywiście jest trudniej niż z psem i trzeba uzbroić się w cierpliwość bo inaczej nic się nie uda

reklama
Pamiętacie jak Wam opowiadałam o babie od której miałam odkupić łóżeczko, a ona sprzedała je już komuś innemu? Wyobraźcie sobie, że dzisiaj znowu wystawiła ogłoszenie.

Beczulinda ja bym na Twoim miejscu jeszcze poczekala. Też mam kota i wiem że czasem mają ciężki charakter ale daj jej szanse.Tak jak dziewczyny piszą, idź do weterynarza i zapytaj co może byc przyczyną. Tym bardziej że w dzień jest ok. Ja bym poczekala na reakcje kiedy pojawi się dziecko.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętacie jak Wam opowiadałam o babie od której miałam odkupić łóżeczko, a ona sprzedała je już komuś innemu? Wyobraźcie sobie, że dzisiaj znowu wystawiła ogłoszenie.
Może miała do kogoś innego znajomego zarezerwowane i nie wyszło [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]

Brzuch mnie mocniej boli po tym badaniu dzisiejszym. Na fotelu gdzieś tam dotknal i zabolalo. Ciekawem czy to dlatego. Chwilami boli jak w czasie @

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisałam do niej, zobaczymy co mi odpisze.
Hajmal mnie też często pobolewa jak na miesiączkę.

Brzuch mnie mocniej boli po tym badaniu dzisiejszym. Na fotelu gdzieś tam dotknal i zabolalo. Ciekawem czy to dlatego. Chwilami boli jak w czasie @

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez boli podbrzusze po badaniu tak mi moco pzyciskal , ze jak wstaje np lozka to mnie rwie przez moment [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]

Macie rację. Jutro się przejdę do empika popatrzeć na książki o kotach. Do weterynarza też się umówię. Ale się napłakałam.. dzięki dziewczyny ;*

reklama
Beczulinda to musisz męża z domu wyrzucić, koniecznie ;-) ;);-) ;):-p:-p
Hajmal może Cię lekarz "naruszył", połóż się, poodpoczywaj i zobaczysz co dalej
Igusiad no to niezła baba, zadzwoń do niej i spytaj czemu jeszcze raz łóżeczko wystawia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry