reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum super limuzyna [emoji1]
Dla mnie tylko koszyk za mały bo ja plecak do szkoly syna woze [emoji6] i kolorystyka super.
A koła pompowane czy piankowe?
Kiedy go odbierasz?

Witam nowa mamę [emoji4]

Kasia siostra mojego męża używa już przy 3 dziecku parasolke mclarena i nie słyszałam żeby narzekala[emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
Bum super limuzyna [emoji1]
Dla mnie tylko koszyk za mały bo ja plecak do szkoly syna woze [emoji6] i kolorystyka super.
A koła pompowane czy piankowe?
Kiedy go odbierasz?

Witam nowa mamę [emoji4]

Kasia siostra mojego męża używa już przy 3 dziecku parasolke mclarena i nie słyszałam żeby narzekala[emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
Pompowane są koła , ogolnie to on jest 3w1 .
Mają mi go wysłać od poniedziałku , bo jeszcze ta babka na sklep nie dostała co tą wypawke kupowałam [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]

Wiam my dzis bylismy na badaniu i zostane listopadowa mama, dokladnie 2 list.
Dziecko ruszalo sie bardzo, wedlug usg 12 tydz plci nie znamy.
Jakie to cudowne uczucie widziec jak w tobie rusza sie dziecko choc jeszcze nie czuje.
Cudowneeee no , ja tego dzidziolka mojego w poniedziałek zobacze [emoji4] ale zostań z nami , dzidziolek jeszcze nadgoni [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]

Pamiętacie jak Wam opowiadałam o babie od której miałam odkupić łóżeczko, a ona sprzedała je już komuś innemu? Wyobraźcie sobie, że dzisiaj znowu wystawiła ogłoszenie.

Haha :-) pewnie zarezerwowała i ktoś ją wystawił :-) Tak jak tu któraś doradzała - zaproponuj niższą cenę :-)

Hej, ja dzis po wizycie. Wszystko gites, mierzyl mi dlugosc dwuciemieniowa i dlugosc kosci udowej, CRL nie podal... Po badaniu tez mnie pobolewa podbrzusze. CRP mialam 9,4 ale nawet nie skomentowal tego wyniku, ja tez sie jakos tym nie stresuje
A co do zwierzat.... Wrocilam od lekarza i oto co moj kochany piesek zrobil moim nowym kozakom z lasockiego... Szlag mnie mial trafic!
1492796435-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurczę :-) Nieźle Cię załatwił :-) Dobrze, że wiosna idzie :-D
Mojego Franka dziś kąpałam i mi się sfajdolił na ręce :-D gnój mały :-D
Mąż się śmiał, że może przypadkiem mu lewatywę zrobiłam :p

Pamiętacie jak mówiłam że moja mama ma sklep z ciuchami używanymi? Oprócz ciuchów ma też zabawki, wózki, łóżeczka itp I dziś w towarze trafiła się nowa spacerówka z Maclarena, czerwona więc kolor uniwersalny-odrazu zabrałam [emoji16] Używała któraś z Was? Praktyczne są?

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ale fajnie Ci się trafiło :-D

Ciekawe która z nas urodzi jako pierwsza :) ja to nawet o porodzie już myśle, ten czas tak szybko ucieka
Teraz idę już spać bo miałam dziś pracowity dzien za to cały weekend nie muszę sprzątać, jak będzie ładnie to jutro chcemy do przyjaciol na działkę pojechać ale nie nastawiam się bo ostatnio jest bardzo zimno
Miłej nocki i rzadkiego sikania życzę :)

Ja wiem ze czlowiek sie do zwierzat przywiazuje ale bym sie bala kota przy dziecku, choc by jak ten biedny noworodek :(

Ja tez zycze dobrej nocy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji4] Aaale miałam ciężką noc... Była straszna wichura, lał deszcz i do tego prądu nie ma [emoji58] Budziłam się co chwilę tak głośno było... Ciekawe czy w pracy mam prąd bo od 8 klientki poumawiane
Miłego dzionka i spokojnego weekendu [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Cześć :-)
U mnie też bardzo padało, do tej pory wieje jak diabli, ale prąd na szczęście mam :-)

Dziś tylko 3 razy wstawalam na siku, a bardziej się nie wyspałam niż jak wstaje 5 razy ;-)

Strasznie bezsilna jestem od rana. Nie zamierzam jeszcze wstawać, ale na pewno już nie uda mi się usnąć...

Jakie macie plany na dziś?

Ja pewnie trochę posprzątam i mam zamiar ugotować barszcz czerwony, bo buraki już mi wiedna. Na dziś mamy rosół, który wczoraj ugotowałam, ale barszcz zamknę w słoiki i będzie na przyszły tydzień ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry