reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
TRUSKAWKI!!!!!!!! mogę jeść teraz tonami, jako owoce, serki homog....i w ogóle wszystko....
Ha! mam 29 rocznice ślubu, fakt że 6 ale może namówie męża żeby mi zrobił tort z truskawkami...phiii
A Arbuz też za mną chodzi...czekam aż będą dobre.

Dziewczyny POLECAM wszystkim kontrole u dentysty. Nie wiem czy wiecie, ale czasem w ciąży pojawiają się problemy z uzębieniem....kochane dziury...oczywiście nie wszystkie mają ten problem ale sprawdzić można. Ja z zębami problemu generalnie nie mam, a w ciąży z Lenką miałam 12 dziur! Na szczęście powstały w czasie ciąży dzięki temu zrobiłam wszystkie w ciągu 4 wizyt :)to był chyba 5 miesiąc).
Dziś wyłapałam już jedną, kurka na przedzie :/ ciekawe czy z tyłu po bokach mi coś się zaś nie porobiło.
No ale zęby jak pewnie wiecie, trzeba szybko naprawiać, bo dziadostwo ma wpływ na cały organizm bardzo wieki.
ehh jestem załamana, umówił mąż wizyte ale za 3 tyg :errr: no cóż poczekam
Ja już zaliczyłam dentystę, Wszystko zdrowe [emoji16] Za 4 miesiące jeszcze skontroluję [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Mnie też rwa jajniki szczególnie prawy od wczoraj. Najbardziej przy kaszlu albo jak kichnę.
Beczulinda kot może być zazdrosny i to bardzo ale nie zgadzam się z opinią że kot się mniej przywiązuje niż pies. Jasne, chodzi własnymi ścieżkami czasem wydaje się że wszystko i wszystkich ma w d.... ale mając kotkę 13 lat wiem że była do nas bardzo przywiazana i każda zmiana miejsca zamieszkania nawet jak wyjezdzalismy i musieliśmy dać do babci źle na nią działała. Zastanow się jeszcze nad kosmetykami jakich Ty i mąż używacie. Np mój kot kochał zapach nivea i jak np mój brat tym pachnial to nie obchodziła od niego na kroknale też nie pozwalała nikomu się do niego złożyć

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dentyste też odwiedziłam(ginekolog mi o tym przypomniała) [emoji14] i miałam jedną dziurkę plus kamień. Kazała przyjść do kontroli we wrześniu.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też rwa jajniki szczególnie prawy od wczoraj. Najbardziej przy kaszlu albo jak kichnę.
Beczulinda kot może być zazdrosny i to bardzo ale nie zgadzam się z opinią że kot się mniej przywiązuje niż pies. Jasne, chodzi własnymi ścieżkami czasem wydaje się że wszystko i wszystkich ma w d.... ale mając kotkę 13 lat wiem że była do nas bardzo przywiazana i każda zmiana miejsca zamieszkania nawet jak wyjezdzalismy i musieliśmy dać do babci źle na nią działała. Zastanow się jeszcze nad kosmetykami jakich Ty i mąż używacie. Np mój kot kochał zapach nivea i jak np mój brat tym pachnial to nie obchodziła od niego na kroknale też nie pozwalała nikomu się do niego złożyć

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam kota u rodziców 18 lat. Też miała paskudny charakter, ale nie skakała na twarz.. nie wiem, może jej przeszkadza sposób w jaki oddycham jak śpię. Wiadomo że człowiek inaczej wtedy oddycha niż w dzień, tak głębiej.. Ta mamy 4 lata. Ale kocham ją mocno :(

Hej, ja dzis po wizycie. Wszystko gites, mierzyl mi dlugosc dwuciemieniowa i dlugosc kosci udowej, CRL nie podal... Po badaniu tez mnie pobolewa podbrzusze. CRP mialam 9,4 ale nawet nie skomentowal tego wyniku, ja tez sie jakos tym nie stresuje.

A co do zwierzat.... Wrocilam od lekarza i oto co moj kochany piesek zrobil moim nowym kozakom z lasockiego... Szlag mnie mial trafic!
1492796435-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

O jery Madagos ale Cię załatwił pupil. Jeszcze jakby to jakies stare buty były a tu masz...sobie wybral :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja dzis po wizycie. Wszystko gites, mierzyl mi dlugosc dwuciemieniowa i dlugosc kosci udowej, CRL nie podal... Po badaniu tez mnie pobolewa podbrzusze. CRP mialam 9,4 ale nawet nie skomentowal tego wyniku, ja tez sie jakos tym nie stresuje.

A co do zwierzat.... Wrocilam od lekarza i oto co moj kochany piesek zrobil moim nowym kozakom z lasockiego... Szlag mnie mial trafic!
1492796435-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko![emoji33] Może chciał Ci przerobić na wiosenne [emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Madagos- to bylby chyba ostatni dzien tego psa w moim domu... ale ciezko mi powiedziec nie lubie zwierzat, nie mam zadnego i nie mam zamiaru miec... mam czasem husky przyjaciolki na zasadzie zabrania na spacer bo mega duzo pracuje a ja z nia biegalam, teraz tylko male spacerki bo pies caly dzien na paru metrach w bloku siedzi a ja mam dom i ogrod, ale to pies szkolony, tresowany, grzeczny, kazdej komendy slucha nawet jak mowi ja moj 2,5latek... ale jak uciekla to 18kur zagryzla sasiadom... i tez zastanawiala sie czy jej nie oddac do hodowli Ale stwierdzila ze jej wina, pojechala na tydzien wakacji i pies zostal z prawie obcymi ludzmi :(

A co do kota, kuzynka miala maincoona i niestety musieli go oddac bo atakowal i ugryzl noworodka przy sekundzie nieuwagi chociaz bardzo sie starali o zaakceptowanie dziecka przez zwierze nie zawsze sie da

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry