reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CZesc mamusie :-)
Kornelcia bardzo ładny wózek upolowałaś :-)
Paulinkamalinka śliczna córeczka :)) swietnie udało sie ją ująć na tym 3D :) super pamiątka :)

Ja dzisiaj pojechałam na badania bo wizyta wkoncu za tydzień :) Po oglądaniu Waszych łowów stwierdziliśmy z mężem ze musimy koniecznie zaglądnąć do tego Lidla ale wszystko było tak przebrane ze szok. Zostały tylko body dla dziewczynek i wielkie skarpetki :p z rzeczy ciążowych upolowałam jedna z ostatnich tunik i stanik do karmienia :) odchodząc od rzeczy dziecięcych zauważyłam śliczne kapcioszki ktore ktoś schował miedzy całkiem innym towarem:p rozmiar duzy bo 22 wiec pewnie bedą na ok. roczek ale wazne ze są :D
image.jpeg

image.jpeg

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    869,8 KB · Wyświetleń: 321
  • image.jpeg
    image.jpeg
    961 KB · Wyświetleń: 339
reklama
Ja dzis ogladam od rana oferty wozkow i zawezilam wybor do 2...mianowicie anex sport...i roan bass soft...
Wolalabym bardziej ten pierwszy ale opcja 3w1 kosztuje nawet 3000 zl i wiecej...wiec nie wiem czy warto...
A ten drugi jest tez fajny i tanszy...
Ja dzisiaj oglądałam same polskie , ale tak nie do końca mi się podobają. Jakie macie typy? Ja nie chce trojkolowego i mega drogiego

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Wlasnie przed chwila mialam tel od doktor ze po tescie Pappa ryzyko trisomii 21 wzroslo na 1.538...
Zaraz sie chyba zamorduje znowu sie zaczyna musze zrobic test nifty albo amniopunkcje...
A juz myslalam ze wszystko bedzie ok

Wlasnie przed chwila mialam tel od doktor ze po tescie Pappa ryzyko trisomii 21 wzroslo na 1.538...
Zaraz sie chyba zamorduje znowu sie zaczyna musze zrobic test nifty albo amniopunkcje...
Nie wiem czy cie to pocieszy ale gdzieś słyszałam że pappa często wychodzi źle a dziecko jest zdrowe :) miejmy nadzieje ze tak jest również u ciebie

Nie martw się Kochana, wszystko będzie ok... Testy Pappa wyliczają tylko ryzyko Ale nie stwierdzają wady- właśnie dlatego ich nie robiłam... Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Kosc nosowa byla..nt w normie...
W poniedzialek znowu bede jechac do warszawy do Imid...di poradnii genetycznej...wole zrobic ta amniopunkcje...wiem ze ryzyko jest...ale bede na 100 procent pewna ze dziecko jest zdrowe...
Nie wiem czy nifty na 100 daje pewnosc...juz nie mam sily...ja tu wozki wybieram...a moze okazac sie ze nie bedzie mi potrzebny...wiem ze to straszne...ale taka jest prawda

Natasza ze mna to samo, cos tam chodze ale 20% tego co bardzo leniwego dnia. Dzis troche pochodzilam za duzo. Bylam na badaniu krwi a potem w tesco na zakupach i w decatlonie po spodnie. Wroilismy do domu to padlam i spalam 3 godziny tak sie zmeczylam. Mnie dopadaja bardziej chwilowe klucia brzucha, bol rzadko ale tez czasem. Zauwazylam ze boli jak sie mi zbiera na wizyte w toalecie, albo jak jestem pochylona do przodu.
Jaak mocne masz te bole? ja mam tak 3 na 10 w skali do porodu. Wczoraj po wymiotowaniu mi naprzyklad przeszlo. Dlatego mam nadzieje ze to wplyw jelit, moze uwieranie czy cos tego typu. Dopiero w piatek lekarz zbada co z szyjka czy dobrze.

Madagros my kiedys kupilismy chicco parasolke 4 w 1. Cwiczylismy starszy model i do punto miescil sie, zostawalo miejsce na torby podrozne. Tylko nie wiem jak to z tymi sciezkami bo kolka ma plastikowe.

Paulinka sliczne sie tuli

Justa a jak robili usg to co mowili, mi wczoraj maz wybral te wyniki ale czekam do piatku bo z nich nic nie wiem.
Bedzie dobrze nie martw sie

Kupilam sobie dzis sweterek w paski na wyprzedaży w tesko i dwa wieksze biustonosze, dwie pary dresow w decatlone chyba do jogi, jedne dlugie a drugie do kolan, sa fajne bo pasek ladnie otula brzuch i nie uwiera bo nie ma gumki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kosc nosowa byla..nt w normie...
W poniedzialek znowu bede jechac do warszawy do Imid...di poradnii genetycznej...wole zrobic ta amniopunkcje...wiem ze ryzyko jest...ale bede na 100 procent pewna ze dziecko jest zdrowe...
Nie wiem czy nifty na 100 daje pewnosc...juz nie mam sily...ja tu wozki wybieram...a moze okazac sie ze nie bedzie mi potrzebny...wiem ze to straszne...ale taka jest prawda

Ale ten wynik 1:1538 to chyba wcale nie jest taki zły. Oznacza, ze na 1538 kobiet z takimi wynikami jedno dziecko będzie miało trisomnie. Martwić to chyba sie trzeba przy np. 1:30
Ja miałam 1:980 i mi powiedzieli u lekarza, ze to jest bardzo dobry wynik. Zrobiłam jeszcze Nifty, bo i tak miałam za darmo i wszystko ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry