Natasza ze mna to samo, cos tam chodze ale 20% tego co bardzo leniwego dnia. Dzis troche pochodzilam za duzo. Bylam na badaniu krwi a potem w tesco na zakupach i w decatlonie po spodnie. Wroilismy do domu to padlam i spalam 3 godziny tak sie zmeczylam. Mnie dopadaja bardziej chwilowe klucia brzucha, bol rzadko ale tez czasem. Zauwazylam ze boli jak sie mi zbiera na wizyte w toalecie, albo jak jestem pochylona do przodu.
Jaak mocne masz te bole? ja mam tak 3 na 10 w skali do porodu. Wczoraj po wymiotowaniu mi naprzyklad przeszlo. Dlatego mam nadzieje ze to wplyw jelit, moze uwieranie czy cos tego typu. Dopiero w piatek lekarz zbada co z szyjka czy dobrze.
Madagros my kiedys kupilismy chicco parasolke 4 w 1. Cwiczylismy starszy model i do punto miescil sie, zostawalo miejsce na torby podrozne. Tylko nie wiem jak to z tymi sciezkami bo kolka ma plastikowe.
Paulinka sliczne sie tuli
Justa a jak robili usg to co mowili, mi wczoraj maz wybral te wyniki ale czekam do piatku bo z nich nic nie wiem.
Bedzie dobrze nie martw sie
Kupilam sobie dzis sweterek w paski na wyprzedaży w tesko i dwa wieksze biustonosze, dwie pary dresow w decatlone chyba do jogi, jedne dlugie a drugie do kolan, sa fajne bo pasek ladnie otula brzuch i nie uwiera bo nie ma gumki.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom