reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, muszę się wam pochwalić moja córeczka która ma 9 cm :) 14 tydz.5dni. Wczoraj do zdjęcia usiadła po turecku także płeć było dokładnie widać, niestety później nie chciała nam zapozowac do zdjęcia więc się wtuliła boczkiem :) Zobacz załącznik 803181
Super zdjęcie!!! Jestem ogromnie ciekawa kogo mam w sobie :) mam nadzieje ze jutro się dowiem, ale idę dopiero na 17 bo mąż tak wraca z pracy i musi zostać z małym

Jak dzieciaczek sam chce iść do przedszkola to naprawdę super, moje dzieciaki to takie nieśmiałe są ze szok, córka pierwsze dni niezle się naplakala a synka daje dopiero za rok (będzie miał 3) ale czuje ze będzie podobnie.
Slonce się schowało wiec narazie nigdzie nie wychodzę, wstawiłam pranie, trochę ogarnę a na obiad dziś jakaś zupę zrobię

reklama
Witajcie dziewczyny :)

Wczoraj w lidu kupiłam sobie legginsy, więc liczę, że wystarczą do końca ciąży [emoji14] Nigdy nie chodziłam w legginsach, ale w nic już się nie mieszczę, więc nie mam wyboru :D
Od tego ciągłego leżenia i siedzenia dupsko mi rośnie... chciałabym móc zacząć więcej się ruszać. Jestem totalnie bez kondycji od tego leżenia. Przejdę kilka kroków i sapie jak parowóz [emoji14] Może na piątkowej wizycie lekarz wyrazi zgodę na trochę więcej ruchu. Piątek już blisko...
Kochana, ja teraz przeprowadzalam męża w Niemczech i wniesienie lekkiej torby po schodach powodowało sapanie. Tak się ze mnie śmiał, a dzisiaj przeczytałam, ze na tym etapie ciąży to normalne

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Hej kochane , ja znow sie fatalnie czuje , mdłości powróciły , kiedy mi to przejdzie...

Po za tym pogoda do doopy i nic się nie chce...

Malinowa super dzidzia [emoji4][emoji4]

natka witam [emoji6]

Ja czekam na mojego woziaaa i czekam i ciekawe kiedy dojdzie...

Kornelcia bryka [emoji106]

paulinka gratulacje coreczki ! [emoji171]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t0d [emoji272]

Witajcie dziewczyny :)

Wczoraj w lidu kupiłam sobie legginsy, więc liczę, że wystarczą do końca ciąży :p Nigdy nie chodziłam w legginsach, ale w nic już się nie mieszczę, więc nie mam wyboru :D
Od tego ciągłego leżenia i siedzenia dupsko mi rośnie... chciałabym móc zacząć więcej się ruszać. Jestem totalnie bez kondycji od tego leżenia. Przejdę kilka kroków i sapie jak parowóz :p Może na piątkowej wizycie lekarz wyrazi zgodę na trochę więcej ruchu. Piątek już blisko...

Natasza wiem co czujesz :-) przechodziłam przez to samo :-)
Mam nadzieje ze Ci się poprawi. Ja już trochę więcej chodzę, ale też strasznie szybko się męczę: -)

Ostatnia edycja:
Natasza wiem co czujesz :-) przechodziłem przez to samo :-)
Mam nadzieje ze Ci się poprawi. Ja już trochę więcej chodzę, ale też strasznie szybko się męczę: -)

Zawsze wszędzie biegłam a nie chodziłam... trudno się odzwyczaić... Teraz nie chodzę a człapie a i tak się męczę. Wczoraj w lidlu mojemu mężowi tylko mówiłam "idź wolniej"... Ma niezły ubaw ze mnie :D

Paulinka super foto :)

Ja mam w domu schody i tez nie mam na nie siły - myślałam, ze to dlatego, ze ostatnio cały czas samochodem, a tu sie okazuje, ze normalne [emoji4]

Przynajmniej z wózkiem nie mam juz problemów - wyciągam z piwnicy po córce, wypiore i bedzie. Mam teutonie. [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja mam problem z tymi wózkami, nie umiem znaleźć nic co spełniałoby najwazniejsze dla mnie funkcje: łatwy do zapakowania do samochodu i kieszcaacy sie do mojego polo, dobrze zamortyzowany i nadający sie na dlugie spacery po leśnych ścieżkach, nadający sie na rolki, z dużą gondola... Wczesniej bylam zdecydowana na jakiegos xlandera ale podobno to straszne krowy po złożeniu a ja bede bardzo duzo jezdzic samochodem :(

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze wszędzie biegłam a nie chodziłam... trudno się odzwyczaić... Teraz nie chodzę a człapie a i tak się męczę. Wczoraj w lidlu mojemu mężowi tylko mówiłam "idź wolniej"... Ma niezły ubaw ze mnie :D

Haha jakbym siebie słyszała; -) ja też zawsze wulkan energii, wszystko mi się w rękach paliło, nie umiałam nigdy spacerować ani robić tylko 1 rzeczy. Zawsze biegiem, zawsze milion spraw na głowie, milion rzeczy do zrobienia... Zawsze na zakupach maz za mną biegał , a teraz on idzie spacerkiem, a ja ciągle krzyczę, że nie będę go ganiac ;-) nawet do sklepu sama nie mogę wyskoczyć, bo po 1 nie mogę prowadzić samochodu, żeby nie napinać mięśni brzucha, a po 2 gdzie ja sama zakupy zrobię jak nic nie mogę sama podnieść, przenieść, ani ukucnac do niższej półki ;-)

Jeszcze pół roku się przemecze i jak wpadnę w wir prac domowych i przy dziecku, to będę w swoim żywiole i dopiero mi się poprawi ;-) u Ciebie też tak będzie, mam nadzieje, że już pozwoli Ci lekarz na trochę więcej ruchu. Chociaż jak mi pozwolił, to mi się trochę bardziej to łożysko odkleilo... lekarz twierdzi ze skoro nic nie dzwigalam, ani nie łapalam się za żadne wysiłkowe pracę, to musiałam za szybko chodzić.
Uważaj na Was i na każdym kroku 2 razy pomyśl, czy możesz coś zrobić, czy może lepiej niech to poczeka na męża ;-) trzymam kciuki za Twoja piątkowa(?) wizytę ;-)

reklama
Wczoraj teściowa kupiła mi czarne leginsy w lidlu, a ja potem dostałam jeszcze ostatnią parę szarych, obydwa w rozm. S i za duże jeszcze póki co... dzisiaj w pracy mam dość, mała uderzyła głową w łóżko jak pokazywała jak się cieszy i ma wielkiego guza, z płaczu 2 razy bezdech i potem musiałam ją chyba z godzinę na rękach nosić, dopiero zasnęła a mnie zaczął bardzo boleć brzuch, ahh, chcę już do domu!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry